Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz puttputt #6225 üzenetére
beállításaim a jobb felső sarokban ---> "Itt szóltam hozzá" --> 20 db-os listára állítsd át.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Wolverine
félisten
válasz puttputt #6356 üzenetére
Hidd el, bőven van mit olvasnom... csak ilyenkor nem próbálnék meg hírt írni a Gamepodra (no meg egy FF toollal semmit sem érek, ha Operát használok )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
breed30
tag
válasz puttputt #6371 üzenetére
Jó lenne mert ha sürgösen kell valami pl:egy kétt napon belül a teló vagy az msn a leggyorsabb meg ha nincs pénze valakinek hirtelen ujra. A gyorsabb komunikáció jobb lenne én alkudni se szoktam ha sürgös. Van ugy hogy napokig nem nézem a prot az emailem kb naponta kéttnaponta egyszer de a telom alándoan nálam van azon mindenki bármikor el tud érni.
Vagy olyan netprogi ami küldene az illetönek egy smst hogy keresik a ph-án a keresö adataival a teloszáma rejtett is lehetne csak a ph tudná eldönthetné mindenki nyilvános vagy rejtett.
Elöre is bocs ha hülyeséget irtam a netel kapcsolatban még kezdö vagyok nem tudom létezik e ilyen progi meg valaki sponzorálná e ezt az ötletett de azt kitételben meg kéne jegyezni csak a komoly vevők vagy eladók használják.Meg ha sürgös egy kétt napon belül kellene a cucc. Ami nálan általában a helyzett.
Ne feleslegesen küldözön a rendszer smst! -
Racecam
nagyúr
válasz puttputt #6464 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de az tény, hogy nem kellett arra a bannerre kattintani ahhoz, hogy átirányítson a böngésződ. Ha nem tapasztaltál semmit, akkor bizonyára nem itt kaptad be. Egyébként a Hijackert a legegyszerűbben az IE8 alól InPrivate böngészőablakot indítva sikerült "bekapni", úgy néz ki, hogy normál módban csak egyszer. (Nyilván valahol, valamilyen sütiben megjegyzett magának.)
Ha esetleg valaki belefutott és letöltötte ezt a fake víruskeresőt, itt egy leírás, hogyan távolíthatja el a gépéről: [link] (Első oszlopban a törlendő fájlok, a másodikban a eltávolítandó regisztrációs bejegyzések szerepelnek a kézi eltávolításnál. Vigyázat, csak saját felelősségre, óvatosan turkáljunk a registry-ben. )
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Csakénvagyok
őstag
válasz puttputt #6496 üzenetére
Speciel én 50es blokkoban böngészek. Az ezres nagyságrendnek pedig értelmét nem látom. Viszont a többtízezres topikokban azért évek óta megy a vita, 50hsznél több azért ritkán születik egy nap. Tehát a kétszázas block már akár egy hétre is visszatekint, s már alig kell visszatekerj. De lehet például rugalmasan változó block, függően a hszek számától, s letöltendő oldal nagyságától (pl ha sokk a kép). Vagy egy fa szerkezetü elosztás a válaszokra, könyedén megleled a válaszokat.
-
Winner_hun
titán
válasz puttputt #6616 üzenetére
Nekem ez az ösztönzős dolog nem annyira jön be, de ez az én véleményem
HA nincs érte semmi, az az igazi támogatás, ha valami járhat érte akkor az azok számára kirekesztő, akik nem fizettek. Ezért jó a nyereményjáték, abban mindenki részt vehet, ebben viszont lenne korlát.[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz puttputt #6697 üzenetére
Épp akartam mondani, hogy jó, hogy itt is captcha-s lett a személyes adatok rész.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz puttputt #6699 üzenetére
Én is néztem, hogy a méretet babrálták először, akkor meg akartam kérdezni, hogy mi lesz itt, de mostmár látom...
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Oliverda
félisten
válasz puttputt #6697 üzenetére
Már nagyon időszerű volt. Jónéhány kéretlen spam landolt már a dedikált PH!-s címemre ennek hiánya miatt.
Szerintem már csak annyi hiányzik hogy aki nincs bejelentkezve az ne láthassa az Aktivitás szekciót (utoljára bejelentkezve és utolsó feltűnés).
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Winner_hun
titán
válasz puttputt #6729 üzenetére
blogout.hu-ként is elérhető az oldal
-
Winner_hun
titán
válasz puttputt #6788 üzenetére
Ő adta azt meg, ennyi erővel az aláírásokat is le lehetne fordítani...
-
Winner_hun
titán
válasz puttputt #6790 üzenetére
És aki nem bírja a kritikát? Erre van a Moderátort keresek! topik, oda kell beírni, törlés, zárás megoldható.
-
Dany007
veterán
válasz puttputt #6790 üzenetére
Ez ötletkezdeménynek nem rossz.
De szerintem ezzel is gond lenne, ez is csak fölösleges flameket keltene.
Így is sokan kiakadnak a moderátorokra, sokszor jogtalanul.
Hát még mi lenne ha az ember saját maga moderálná az oldalait.
Lenne sírás rívás, hogy az én hszemet mért törölted ki... Nem tudod elviselni a kritikát... Aztán jönnének az ellen bejegyzések. Hogy Xy ennyire béna mert ezt és ezt nem tudta elviselni stb stb stb... -
HÁZIGAZDA
válasz puttputt #6891 üzenetére
de milyen vevő, milyen eladó? érted, a tranzakció nem rajtunk keresztül zajlik, azt beszélnek meg a felek privátban, amit nem szégyellnek. megpróbálhatunk csinálni valamilyen közvetítő-rendszert (mint a paypal vagy más), de annak egész biztosan vannak költségei.
szerinted hányan akarnák inkább megspórolni azt az x százalékot és inkább csinálnák direktbe? most is az első érv, hogy minek az utánvét, amikor az 3-400 ft-tal is megdrágítja a tranzakciót... aztán meg jön sírva az idiótája, hogy ő elutalta a 120e ft-ot, de nem jött meg a notebook.
hát bakker!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz puttputt #6893 üzenetére
a jövő mindenképpen ez: a bizonyított, magukat hitelesítésnek alávető, sok adatot megadó, régi tagoknál ajánljuk majd az utalást, másnál meg kifejezetten nem. de mint írtam, most muszáj volt valamit csinálni, mert leáll a cég, ha ennyi rendőrségi ügy fut be folyamatosan.
-
mh197
őstag
válasz puttputt #6934 üzenetére
Nos igen, ez is egy használható megoldás lenne, csak gondolom itt is vannak adatkezelési előírások jogszabályok, amiknek eleget kell tenni, főleg ha név/cím/bankszámlaszám triót gyüjtesz össze emberekről. Nem kivitelezhetetlen, lásd vatera, de gondolom a biztonságért felelni kell, hogy nem jut illetéktelen kezekbe az adatbázis. Én ezeket a szabályozásokat nem ismerem, ezért írtam, hogy biztos vannak keretek, hogy mitz lehet, mit nem lehet megoldani.
A belépés maradna ugyanolyan, csak a hozzáférési jog egy része lenne tiltva, pl apró feladás az adatait nem megadó userek esetén. -
Ringman
nagyúr
válasz puttputt #7004 üzenetére
Köszi a választ!
Úgy oldottam meg, hogy Iron-t használok, mikor bejelentkezek prohardverre.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Kis Joe
senior tag
válasz puttputt #7026 üzenetére
Még annyi hogy az értékelt is had fűzzön hozzá pár szót az alábbiak miadt:
Pl rendeltek tőlem egy fülhallgatót. A gyereknek nem kényelmes. Ez nem az én hibám mert nem tehetek róla hogy nem olyan a füle mint az emberek 80%-nakMeg az előbb emlitett visszavágás dolog!
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
localhost
Közösségépítő
válasz puttputt #7043 üzenetére
"a másik baj pedig - és ezért nem kéne nagyon leoltani például engem -, hogy egy-egy ilyen csalós ügy nekünk komoly munka. mivel elég sok van, az elég sok munka. amihez a programozó kell. aki elég drága. miközben nincs gyakorlatilag semmi pénz az aprós rendszerből. ja, azt nem is mondom, hogy üdülési csekkek hirdetéséért állandóan csesztet minket az üdülési csekk alapítvány elnöke, holott marha jópofa dolog elvárni, hogy ne kerülhessen fel ilyen hirdetés, soha (nonszensz). meg is intett már minket a fogy.véd. egyszer emiatt. szóval, marha nagy szívás az aprós izélés, és ha nem termeli ki a saját költségeit, előbb-utóbb be fogom zárni. vagy fizetőssé teszem az egészet (= a bezárással)."
Erre van az előremenekülés terv!
Amikor egy kisvállalkozás eléri azt a megrendelésmennyiséget, hogy már nem bírja kiszolgálni, akkor felvesz még egy embert = beruházás!
Ha a programozó nem győzi a feladatot, bármilyen drága is, veszek mellé még egyet, ha a feladat megéri a ráfordítást, ha meg nem, akkor a feladatot, funkciót kell lelőni.
Én magyarázzam ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz puttputt #7071 üzenetére
A pillanatnyilag akármelyik listában élen állók. [utolsó hozzászólók]
Tessék kérem gyakrabban hozzászólni[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Hasek
Közösségépítő
válasz puttputt #7071 üzenetére
Én sem kaptam ilyen üzeneteket, egészen máig. Aztán valami változás történt. Talán másképpen fújt a szél, mint előtte, vagy én nem tudom, de engem is megtalált ez a mai spammer. Csak lestem... Én azt mondom, hogy ne búslakodj. Még téged is kiválaszthat Morpheus.
localhost: Az ötletet támogatom.
Üdv. H
-
puttputt
őstag
válasz puttputt #7448 üzenetére
Kis kiegészítés:
A privát üzeneteknél nem lehetne "olvasottsági értesítőt" kérni... vagy automatizálni?
Mármint, hogy megkapta, majd megnyitotta-e az "áldozat" a levelet, amit küldtünk felé.
Köszönet.
(Akár mehetne ez úgy, mint a topikoknál... email-notifier megoldással.)#7448: Értem én azt az álláspontot is. Viszont, ez kicsit olyan, mintha az embernek nem lenne "hatalma" a saját ügye felett.
Mármint, néha bizony nem ártott volna ez a funkció.
Nem akarok neveket (vagy inkább "nem nevet") mondani...
Ő is alkalmazta volna, legalábbis akarta.
Csupán erre céloztam.
Persze, lehetne nyugodtan mást is.
Nem a "modok" alkalmatlanságára.
Ők szépen lavíroznak itt, ebben az esetben is, mármint jól moderálgatnak legtöbbször.
Aztán, eldöntik. Ha nem, nem.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
titán
válasz puttputt #7455 üzenetére
Epp az a terulet, ahol jobban elengedheted magad, kevesbe moderalnak, csak ha total ertelmetlenseg vagy szemelyeskedes megy, amugy szabad a palya.
Azt viszont semmikepp nem tartom jo otletnek, hogy az user onmaga moderalgasson hsz-eket, ha ugy tartja kedve.
[ Szerkesztve ]
-
-
HÁZIGAZDA
válasz puttputt #9629 üzenetére
srácok, olvassuk a topikot, nyilván. azért nem reagálunk, mert így egyszerűbb, ellenkező esetben sokan kérdezgetnék, hogy na akkor hogy állunk az ő ötletével, olvastuk-e, reagáljunk már rá stb. szóval szori, ha túl egyirányú a kommunikáció, azért rajta vagyunk
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest