Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
snt
senior tag
törölve
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
SZVSZ az egyéb mobilnak nem sok értelme van.. Bőven belefér a mobilok, okostelefonok, szolgáltatólba minden..
-
snt
senior tag
Milyen új lista lett
Nem rossz...
SZVSZ sok lesz a mobilos fórum.. Gondolom a mobilarena miatt kell, de sztem gázos a mindenfajta mobilnak külön fóruma van..
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
1. Ha vmit módosítok a szövegen, akkor utána miért a legelső hozzászólásra dob vissza, miért nem arra amit módosítottam ?
2. Lesznek vmikor új avatarok? Tudom h egyénit most nem lehet, de ezek mellé nem lesznek még újak ? -
snt
senior tag
Lehet hogy már volt...
Nem lenne egyszerűbb ha a topicnyitó be is zárhatná a topicját ha már nincs szüksége rá ? Ha máshol nem is, a piacokon szerintem jól jönne...
Meg a saját topicot át lehetne nevezni, ha esetleg megváltozott volna vmi a topicban..
Moderátoroknak is kevesett munkájuk lenne.. -
snt
senior tag
Mondom annak a helyére és akkor nem lenne a mostani cookies lista... érted? Vagy ha vkinek fontos a cookies lista, akkor egy kis vonal elválasztaná, és mivel véges a hely, ezért gördítősávval lehetne megoldani.. Ha nem érhető hogy gondolom, akkor csinálok egy képet h hogy gondolom, de nemhiszem h olyan bonyolult lenne
-
snt
senior tag
Én 800x600-ba nyomom így is, és nem zavaró... Felvehetnél kedvenc topicokat és ha sok van, akkor lenne egy görgetősáv és akkor simán kifér.. A másik h nem kell minden szart felvenni és akkor simán kifér
szerintem nem lenne rossz, mert cookie törlődik mindig lehet keresgetni a topicokat, így nem lenne gond és kényelmesebb lenne ugrálni a kedvencek között -
snt
senior tag
Nemtudom volt e már róla szó, de én 2 dolgot javasolnék:
-A topicját a topicnyitó zárhatná, és megjelenne mellette 1 kis lakat ami jelzi
-A jobb oldalra fel lehetne venni kedvenc topicokat, azokat listázná és nem azokat amelyikbe beírtunk... Esetleg lenne egy kis választóvonal és mindkettőt listázná (ha sok van akár egy görgetősávval)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest