Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snt
senior tag
törölve
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
SZVSZ az egyéb mobilnak nem sok értelme van.. Bőven belefér a mobilok, okostelefonok, szolgáltatólba minden..
-
snt
senior tag
Milyen új lista lett Nem rossz...
SZVSZ sok lesz a mobilos fórum.. Gondolom a mobilarena miatt kell, de sztem gázos a mindenfajta mobilnak külön fóruma van..
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
1. Ha vmit módosítok a szövegen, akkor utána miért a legelső hozzászólásra dob vissza, miért nem arra amit módosítottam ?
2. Lesznek vmikor új avatarok? Tudom h egyénit most nem lehet, de ezek mellé nem lesznek még újak ? -
snt
senior tag
Lehet hogy már volt...
Nem lenne egyszerűbb ha a topicnyitó be is zárhatná a topicját ha már nincs szüksége rá ? Ha máshol nem is, a piacokon szerintem jól jönne...
Meg a saját topicot át lehetne nevezni, ha esetleg megváltozott volna vmi a topicban..
Moderátoroknak is kevesett munkájuk lenne.. -
snt
senior tag
Mondom annak a helyére és akkor nem lenne a mostani cookies lista... érted? Vagy ha vkinek fontos a cookies lista, akkor egy kis vonal elválasztaná, és mivel véges a hely, ezért gördítősávval lehetne megoldani.. Ha nem érhető hogy gondolom, akkor csinálok egy képet h hogy gondolom, de nemhiszem h olyan bonyolult lenne
-
snt
senior tag
Én 800x600-ba nyomom így is, és nem zavaró... Felvehetnél kedvenc topicokat és ha sok van, akkor lenne egy görgetősáv és akkor simán kifér.. A másik h nem kell minden szart felvenni és akkor simán kifér
szerintem nem lenne rossz, mert cookie törlődik mindig lehet keresgetni a topicokat, így nem lenne gond és kényelmesebb lenne ugrálni a kedvencek között -
snt
senior tag
Nemtudom volt e már róla szó, de én 2 dolgot javasolnék:
-A topicját a topicnyitó zárhatná, és megjelenne mellette 1 kis lakat ami jelzi
-A jobb oldalra fel lehetne venni kedvenc topicokat, azokat listázná és nem azokat amelyikbe beírtunk... Esetleg lenne egy kis választóvonal és mindkettőt listázná (ha sok van akár egy görgetősávval)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest