- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Előre is elnézést az auto-correctes felig ékezetes, felig magyar, felig angol kommentert.
Mivel magamtol nem jöttem ra ezért osszelegoztam a megoldást, ti ezt értitek? Úgy érzem, hogy feleslegesen toltam túl a dolgot:
const onlySelectable = allOptions
?.filter((e: { etype: string }) => e === 'SELECTABLE')
.map(({ eorder, eid }) => ({ eorder, eid }));
const filterAndAddOrderNum = (
selectionHistory: { eid: string, selectedOption: string }[],
onlySelectable: { eorder: number; eid: string }[]
) => {
const map = new Map();
const filteredSelectionHistory = selectionHistory?.selections?.filter(({ eid: id1 }) =>
onlySelectable.some(({ eid: id2 }) => id1 === id2)
);
filteredSelectionHistory.forEach((item) => map.set(item.eid, item));
onlySelectable.forEach((item) =>
map.set(item.eid, { ...map.get(item.eid), ...item })
);
return Array.from(map.values());
};
Lényegében van egy forrás JSON ami mindig a friss adatokat tartalmazza, az eorder változhat es nekem az alapján kell sorrendben megjelentetni az adatokat, illetve van egy history JSON ahol eddig csak az id es a user opciója volt elmentve. A feladat, hogy miután megkaptam a forrást es a history-t szinkronizáljam azokat. Tehát a redux state-ben a history-bol kinyert eid-hoz csatoljam eorder-t, igy a frissen megjelenített adatok es a history-bol jövő adatok is szinkronban lennének, mert időközben a sorrend es a tartalom is változhat. Az esetleg (user által) ujra elküldött adatoknak is tukrozniuk kell a forrásban történt változást.Nem feltétlen 1 liner megoldást keresek sõt, de egy másod véleménynek örülnék, hogy lehet-e ezt egyszerűbben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest