- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippeket mindenkinek, de a jelek szerint kommunikációs hibát véthettem, amikor nem hangsúlyoztam ki eléggé, hogy az a form egy login form, és a submit-nak újra _kell_ töltenie az oldalt. Van pár login paraméter, azokat raknám inkább post paraméterbe az oldal újratöltéshez, ahogy form submit-nál is volt. De az oldalnak újra kell töltenie (index page helyett application page kell login után, de csak utána).
Form submit gomb-on nem lehet képet cserélni. A submit elemet lehet image-re lecserélni. De akkor meg nincs gombnyomás anim. Ezért ne engem szidjatok, a html5-be a halom marhaság belefért, de egy normális form submit a jelek szerint meghaladta a tervezők képzelőerejét. Vagy csak simán sza*tak rá, nem tudom.
Xhr-ben el tudom kérni az új html-t stringben, igaz. Azt tudom háttérben intézni. Viszont akkor meg azzal lesz egy olyan problémám, hogyan cserélem le a megjelenített oldalt (az oldal egészét) egy változóban lévő stringre? Ilyet még nem csináltam. Lehet egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest