- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hiperFizikus #7667 üzenetére
Nem a portálodra kell feltölteni, hanem Githubra, hogy a forrás könnyen olvasható legyen letöltés nélkül is.
És senki, komolyan senki nem fog zipet töltögetni és kézzel vacakolni vele.
Az egyik legnagyobb előnye a JSnek, hogy egy kattintásra futtatható a böngészőben, erre te azt kéred, hogy navigáljunk át az Index fórumra, ahonnan tovább valami random hostingra, ahonnan töltsünk le valami random zipet, és találjuk ki, hogy duplakattal elindul vagy kell neki lokális szerver?Értem, hogy nem vagy programozó, de amatőr szinten is nagyon fontos, ha meg akarod mutatni az elkészült művedet, akkor ne a közönségnek kelljen vele időt tölteni, hanem tedd minél könnyebben elérhető formába, a lehetőségek pedig elhangzottak.
Én itt kiszálltam a zippelősdiből.
Ha fenn van valahol, szivesen megnézem, ha felteszed a kódot GitHubra még szivesen adok ötleteket is az optimalizálásra, ha kéred, de ez jelenlegi formájában nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged