Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi gond azzal, ha itt kérdezel, hiszen ez a JavaScript topik, jó helyen vagy.
Én is így kezdtem, sok évvel ezelőtt, lenyírtam agyilag jópár fórumtársat egy másik fórumon mire megértették, hogy mit is akarok, hiszen én magam sem tudtam igazán.
W3school az "elmegy" kategória.
Ha elakadtál egy kóddal, nyugodtan illeszd be, vagy, ha hosszú akkor linkeld pastebinről vagy gist.github.com ról.
Ha elméleti kérdésed van, akkor kérlek írd le pontosan, hogy mit szeretnél csinálni, hol, hogyan, meddig jutottál, mi a végcél, hátha van egyszerűbb megoldás is, mint amerre elindultál.
Ha van egy meglévő oldalad akkor a fetch API minden modern böngészőben benne van, azzal tudsz lekéréseket indítani, nem kell külön betölteni semmilyen kliens könyvtárat.
Javaslom a böngésződben a fejlesztői konzol használatát, ott egyből ki is tudod próbálni a kódokat, vagy codesandbox, codepen és hasonló online oldalakat is használhatsz, itt el tudod menteni a kódodat, és tudod linkelni ide, ha segítséget kérsz.
Tehát akkor most kérlek írd le, hogy honnan próbálsz lekéréseket indítani, nézz utána a fetch apinak, és azt is írd le, hogy milyen oldalt próbálsz lekérni.
Googleban támpont lehet mondjuk egy "ajax fetch" keresés.
Értjük, hogy le akarsz kérni HTML tartalmat egy másik oldalról, de nem tudjuk milyen környezetben próbálkozol, meddig jutottál, mit tudsz, mit nem tudsz, mit próbáltál, mit nem, mi az amit le akarsz kérni...
Ha nem ragaszkodsz mindenáron a böngészős környezethez, akkor Node.jsben sokkal nagyobb szabadsággal dolgozhatsz. Bármit, bármikor, bárhonnan lekérhetsz, feldolgozhatsz, nincsenek böngészős szigorítások, CORS és társai.
Azért is jó lenne tudni, hogy mit és honnan akarsz lekérni, mert lehet, hogy van egy JSON REST APIjuk, és nem kell a HTML parsolással bohóckodnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- PlayStation 4
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest