Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudom, azért is írtam, hogy nem neked szólt.
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az USBWebserver is.
Amúgy igazad van, hogy lightweightebb mindenképp bármilyen portable cuccos, de állandó, gyakran használt webszervernek Windows-on szerintem picit túl van erőltetve az Apache, miközben az IIS az én tapasztalataim szerint legalábbis jobban képes teljesíteni. Persze a szempont az szokott lenni, hogy legyen akkor már ugyanaz a környezet ilyen szempontból az, ami a céloldalon is van, de ha az alapvető rendszergazdai jellegű beállítások már stimmelnek itt is, ott is (nincs gond magával a kiszolgálással), akkor kevesebbszer szokott előjönni ez a probléma, mint a gondok inkább magával a webalkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az