Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Jim-Y és Sk8erPeter - bocs, ha idegesítően béna voltam, megoldódott a dolog, köszönöm a segítséget! nem írtam, mert nem gondoltam relevánsnak, de az egész történetnek a joomla ad keretet, egy ilyen oldalba kell beillesztenem. minden szükséges script a helyén volt, kivéve a Jim-Y által megemlített data.js. pótoltam, de nem lett jobb, sőt, az addig megjelent chart-részlet is eltűnt. ok, hibakonzol: a mootools-more.js egyik sora szerint hibás a dátum (all my wat) a csv-ben. szórakoztam vele egy kicsit, meguntam, átneveztem a mootool-t hogy ne foglalkozzon a csv-vel, és most tök király, frankón meg a chart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Futás, futópályák
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Horgász topik
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- bitpork: Ha Isten létezik...
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest