- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Jim-Y és Sk8erPeter - bocs, ha idegesítően béna voltam, megoldódott a dolog, köszönöm a segítséget! nem írtam, mert nem gondoltam relevánsnak, de az egész történetnek a joomla ad keretet, egy ilyen oldalba kell beillesztenem. minden szükséges script a helyén volt, kivéve a Jim-Y által megemlített data.js. pótoltam, de nem lett jobb, sőt, az addig megjelent chart-részlet is eltűnt. ok, hibakonzol: a mootools-more.js egyik sora szerint hibás a dátum (all my wat) a csv-ben. szórakoztam vele egy kicsit, meguntam, átneveztem a mootool-t hogy ne foglalkozzon a csv-vel, és most tök király, frankón meg a chart
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest