- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogyan oldható meg a következő probléma. Először is elkell mondanom, hogy most tanulom az alapokat JS-ből, hobbi szinten gyakorlok kérlek ne kövezettek meg.
Csináltam egy weboldalt ahol fellehet tölteni egy változó tartalmát pl.:
var x = 'amit beírsz a weboldalon'
Ennek a var x tartalmát szeretnék ajax posttal tovább küldeni PHP-ba. Ez már mind működik gombnyomásra. Beállítottam a gombnak egy időzítést, így nyomja a postot 1.5mp-ként. Gondolkodtam, hogy tovább kellene az egészet fejleszteni. Lehetséges olyat csinálni, hogy valami figyelje a változót értékét, és ha bekerül mondjuk egy "A" betű akkor automatikusan ugorjon az ajax posthoz?
Szval hogy ne gombbal működjön és postoljon fölöslegesen 1.5mp-ként, hanem a változóhoz kötve, így csak akkor postol ha valamit beírnak. A gombot szeretném elhagyni, hogy ne kelljen nyomogatni. Lehetséges ilyesmit elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest