- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
sztanozs #5538 üzenetére
Jelenleg a weboldalam ugy mukodik, hogy van egy valtozo amit feltoltok egy bizonyos ertekkel pl "alma". Ha megjelenik ez a szo automatikusan ajax postolja. Ezt ugy oldottam meg hogy az ajax postot hozza rendeltem egy gombhoz, aztan js-ben negadtam neki h minden 1,5mp-ben lenyomja egyszer a gombot. Miutan megtortent az ajax post nullazza a a valtozot. Igy az "alma" szo eltunik es csak ures valtozot postol. A celom az lenne hogy amint a valtozo erteket kap ajax postoljon es kivehessem ezt az idoziteses gombnyomkodast.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #5528 üzenetére
Ha megadom neki hogy egy változó értékét vegye fel, azt kapom a szövegdobozban hogy "undefined". Viszont ha ehhez hozzá írok egy betűt vagy elveszek, akkor elkezd ajax postolni.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #5528 üzenetére
Van olyan megoldás, ahol ha új érték kerül be azonnal ajax postol? Mert ezzel az a gond, hogy ki kell menni a fókuszból.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #5526 üzenetére
Már majdnem tökéletesen működik. Egy dolog érdekelne még, hogy <input type="text" name="txt" value='' onchange="ajax_post()">
Ebben a sorban a value értékének, hogyan lehet egy változó értékét megadni?
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogyan oldható meg a következő probléma. Először is elkell mondanom, hogy most tanulom az alapokat JS-ből, hobbi szinten gyakorlok kérlek ne kövezettek meg.
Csináltam egy weboldalt ahol fellehet tölteni egy változó tartalmát pl.:
var x = 'amit beírsz a weboldalon'
Ennek a var x tartalmát szeretnék ajax posttal tovább küldeni PHP-ba. Ez már mind működik gombnyomásra. Beállítottam a gombnak egy időzítést, így nyomja a postot 1.5mp-ként. Gondolkodtam, hogy tovább kellene az egészet fejleszteni. Lehetséges olyat csinálni, hogy valami figyelje a változót értékét, és ha bekerül mondjuk egy "A" betű akkor automatikusan ugorjon az ajax posthoz?
Szval hogy ne gombbal működjön és postoljon fölöslegesen 1.5mp-ként, hanem a változóhoz kötve, így csak akkor postol ha valamit beírnak. A gombot szeretném elhagyni, hogy ne kelljen nyomogatni. Lehetséges ilyesmit elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest