- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én jelenleg egy olyan keretrendszerben dolgozok, ami backendnek groovyt használ. De ez egy eléggé Németország specifikus keretrendszer, ott, illetve Svájcban használják szinte kizárólag, stackoverflow és társain se lehet igazán fellelni. Szóval nem hiszem, hogy ez lenne az oka az elterjedésnek, de így nézve én már láttam groovyban írt projektet

Aethelstone:
Ahogy én tapasztalom, a junior az inkább az 1-5 év közötti munkatapasztalattal rendelkező egyén. Alatta nem junior, hanem pályakezdő. Persze hivatalosan a junior az 0-5 között van, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox Series X|S
- Tápos kibeszélő offtopik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD FX
- Mozilla Firefox
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Amazfit GTR Mini okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest