Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Pedig ha nem is pont java, de programozas temaba elegge illik, hogy melyik kiosztasnak mi az elonye. En is parhuzamosan kettot nyuzok, ha muszaj ekezet pl. doksi, akkor az y-z csere miatt a 101 magyart hasznalom, de alapbol angolt (eleg oreg vagyok ahhoz, hogy emailbe se volt tanacsos ekezetet irni, es folyekonyan olvasom az ekezet nelkuli magyart, ezt szoktam meg). Az tuti, hogy nem tennek ki minden sorvegi pontosvesszot altgr-rel... foleg 10 ujjas gepeles mellett azok a kombinaciok!
Mondjuk nyelvenkent van elteres, pl. python eseten kevesebb ilyen egyertelmuen csak idegesitoen elerheto karakter hasznalata szukseges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest