Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Pedig ha nem is pont java, de programozas temaba elegge illik, hogy melyik kiosztasnak mi az elonye. En is parhuzamosan kettot nyuzok, ha muszaj ekezet pl. doksi, akkor az y-z csere miatt a 101 magyart hasznalom, de alapbol angolt (eleg oreg vagyok ahhoz, hogy emailbe se volt tanacsos ekezetet irni, es folyekonyan olvasom az ekezet nelkuli magyart, ezt szoktam meg). Az tuti, hogy nem tennek ki minden sorvegi pontosvesszot altgr-rel... foleg 10 ujjas gepeles mellett azok a kombinaciok!
Mondjuk nyelvenkent van elteres, pl. python eseten kevesebb ilyen egyertelmuen csak idegesitoen elerheto karakter hasznalata szukseges.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest