Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Pedig ha nem is pont java, de programozas temaba elegge illik, hogy melyik kiosztasnak mi az elonye. En is parhuzamosan kettot nyuzok, ha muszaj ekezet pl. doksi, akkor az y-z csere miatt a 101 magyart hasznalom, de alapbol angolt (eleg oreg vagyok ahhoz, hogy emailbe se volt tanacsos ekezetet irni, es folyekonyan olvasom az ekezet nelkuli magyart, ezt szoktam meg). Az tuti, hogy nem tennek ki minden sorvegi pontosvesszot altgr-rel... foleg 10 ujjas gepeles mellett azok a kombinaciok!
Mondjuk nyelvenkent van elteres, pl. python eseten kevesebb ilyen egyertelmuen csak idegesitoen elerheto karakter hasznalata szukseges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- NBA és kosárlabda topic
- OpenWRT topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi