Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Pedig ha nem is pont java, de programozas temaba elegge illik, hogy melyik kiosztasnak mi az elonye. En is parhuzamosan kettot nyuzok, ha muszaj ekezet pl. doksi, akkor az y-z csere miatt a 101 magyart hasznalom, de alapbol angolt (eleg oreg vagyok ahhoz, hogy emailbe se volt tanacsos ekezetet irni, es folyekonyan olvasom az ekezet nelkuli magyart, ezt szoktam meg). Az tuti, hogy nem tennek ki minden sorvegi pontosvesszot altgr-rel... foleg 10 ujjas gepeles mellett azok a kombinaciok!
Mondjuk nyelvenkent van elteres, pl. python eseten kevesebb ilyen egyertelmuen csak idegesitoen elerheto karakter hasznalata szukseges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BE QUIET! Dark Rock Pro 4 Processzor hűtő
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest