Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Igen, köszönöm és a többieknek is. A Package maradt ki. Ezek szerint elfogadhatták volna a válaszaimat.
Bár nincs még tapasztalatom, de ha írok valami programot, akkor én sem jegyzek meg fejből minden nyelvi jellemzőt, hanem utánanézek weben. Ezek szerint állásinterjúra fejből be kell vágni dolgokat.Egy másik kérdésem volt, hogy :
Javaban van-e többszörös öröklődés ?
Azt válaszoltam rá, hogy nincs többszörös. C++ ban volt és van többszörös öröklődés, de ott is nehézségeket jelent a használata, mert ha van egy 'A' osztályod és abból származik 'B' és 'C' osztály, akkor B és C lemásolja magának a memóriába az A tulajdonságait. Majd ezután, ha 'B'ből és 'C' ből akarod örököltetni a 'D'-t, akkor vigyázni kell arra, hogy D-be ne másolódjon le kétszer A-nak a tulajdonságai, mert B-ben és C-ben is megvan.Tehát ezt írtam rá, hogy például ilyen nehézségek miatt a Java-ban nem valósították meg a többszörös öröklődést.
Erre a válaszomra meg szintén azt mondták, hogy nem tudják teljesen elfogadni.
Szerintetek, a ti tapasztalatotokkal mi lehetett volna a helyes válasz ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest