Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként az MpaaRatings-zel ugyan ezt csinálja. Ott is nem létező, id oszlopot keres az adatbázisban. Ezekről tudni kell, hogy én nyomtam alter table-t utólag a táblákon, hogy legyen elsődleges kulcs bennük. Pl:
alter table movietime2.movies2actors add m2aid int primary key auto_increment;Ez azóta is jó egyébként, a movies2actors kapcsolótáblát boldogan tudom használni.
Ha explicit megadom az MpaaRatingsEntity-hez, hogy mi a join table és mik a join columnok, akkor se jó:
@JoinTable(name = "mpaaratings", catalog = "movietime2", schema = "",
joinColumns = @JoinColumn(name = "movieid", referencedColumnName = "movieid", nullable = false),
inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "mpaaratingsId", referencedColumnName = "mpaaratingsId", nullable = false))"Missing column: mpaaratings_id in movietime2.mpaaratings"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi