- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
M_AND_Ms #6176 üzenetére
Köszi!
Na, igen, többek között ezért is szeretnék valakit találni, aki ezzel foglalkozik, és akivel kontrollált körülmények között tudok haladni. Eddig általában mind az Arduino (C++ alapú) programozása, mind a Java programozása során megtaláltam az adott nyelvben, az adott feladathoz szükséges megoldásokat, de fogalmam sincs, hogy azok a legjobb megoldások, vagy csak jó megoldások voltak-e, vagy esetleg "épp, hogy megoldások" voltak, de semennyire nem voltak pl. elegáns megoldások. Pl. pár hete leprogramoztam egy egyszerű számológépet Javaban, ami úgy működött, hogy a TextField, getText által adott értékeket alakította át ParseFloat utasítással, amelyekkel aztán matematikai műveleteket végzett, majd az eredményt ismét String-ként jelenítette meg a TextField-en. Mivel csak magamtól, innen-onnan szedegetem össze a tudásomat, ilyen - gondolom nem túl szerencsés - megoldásokat találok ki. Tehát az alapvető programozási szemléletet (vagy hogy is nevezzem) is meg kellene tanulnom. Ezt is el lehet sajátítani önállóan?(#6178) axioma:
Én is sokat merítek mások kódjából. Ha volt valami feladat, amire sehogy nem jöttem rá magamtól, megkerestem egy hasonlót a neten, és felhasználtam. Ha működött, átolvastam sokszor, memorizáltam, magamévá tettem, így legközelebb, hasonló esetben már tudom használni.Szóval, érzem én, hogy ma már szinte mindent meg lehet tanulni a neten elérhető anyagokból, csak szeretnék minél gyorsabban haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Túra és kirándulás topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest