Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok ebben szeretném a segítségeteket kérni:
Van egy Ingatlan osztályom, ami tárolja az ingatlan alapterületét négyzetméterben, hogy van-e garázsa, illetve rezsiköltségeket. A rezsiköltségek egy LinkedHashSet amit generikusan hoztam létre. A különböző rezsiket szummáznom kell, majd kiíratnom, ezzel nincs is probléma.
Az Ingatlanból le kell származtatnom a Lakás osztályt, mely annyival bővebb az Ingatlannál, hogy tartalmaz egy Közös költség rezsitípust. Ezt nem szeretném külön adattagban tárolni, hogy ha összeadom őket, akkor ezzel ne kelljen külön foglalkozni, így arra gondoltam, hogy: beállítom a LinkedHashSet-et statikusra és az add metódusát is statikusra. A Lakás konstruktorában meghívnám így: Ingatlan.addRezsi(new Rezsi("Közös költség",45000)); Debug módban szépen át is ugrik az Ingatlan osztályra, de a kiíratásban már nem jelenik meg a Közös költség. A probléma tehát az, hogy valójában nem kerül bele a halmazba alapból.
Javaslataitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest