- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
PandaMonium #4653 üzenetére
Először is köszönöm, hogy megnézted, és elkészítetted!
Így belegondolva jogos a fejetfalbaverős smiley az elképzelésemre, a megoldás pedig az volt amit írtál, elhagytam a statikusságot, és csak egyszerűen meghívtam az addRezsi metódust
Kicsit túlbonyolítottam először azt hiszem. Az volt a problémám, hogy akkor akartam beaddolni, mikor még nem létezett a lista, felcseréltem a metódus hívásaim sorrendjét, és így már jó.
Köszönöm még egyszer!
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok ebben szeretném a segítségeteket kérni:
Van egy Ingatlan osztályom, ami tárolja az ingatlan alapterületét négyzetméterben, hogy van-e garázsa, illetve rezsiköltségeket. A rezsiköltségek egy LinkedHashSet amit generikusan hoztam létre. A különböző rezsiket szummáznom kell, majd kiíratnom, ezzel nincs is probléma.
Az Ingatlanból le kell származtatnom a Lakás osztályt, mely annyival bővebb az Ingatlannál, hogy tartalmaz egy Közös költség rezsitípust. Ezt nem szeretném külön adattagban tárolni, hogy ha összeadom őket, akkor ezzel ne kelljen külön foglalkozni, így arra gondoltam, hogy: beállítom a LinkedHashSet-et statikusra és az add metódusát is statikusra. A Lakás konstruktorában meghívnám így: Ingatlan.addRezsi(new Rezsi("Közös költség",45000)); Debug módban szépen át is ugrik az Ingatlan osztályra, de a kiíratásban már nem jelenik meg a Közös költség. A probléma tehát az, hogy valójában nem kerül bele a halmazba alapból.
Javaslataitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged