- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
PandaMonium #4653 üzenetére
Először is köszönöm, hogy megnézted, és elkészítetted!
Így belegondolva jogos a fejetfalbaverős smiley az elképzelésemre, a megoldás pedig az volt amit írtál, elhagytam a statikusságot, és csak egyszerűen meghívtam az addRezsi metódust
Kicsit túlbonyolítottam először azt hiszem. Az volt a problémám, hogy akkor akartam beaddolni, mikor még nem létezett a lista, felcseréltem a metódus hívásaim sorrendjét, és így már jó.
Köszönöm még egyszer!
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok ebben szeretném a segítségeteket kérni:
Van egy Ingatlan osztályom, ami tárolja az ingatlan alapterületét négyzetméterben, hogy van-e garázsa, illetve rezsiköltségeket. A rezsiköltségek egy LinkedHashSet amit generikusan hoztam létre. A különböző rezsiket szummáznom kell, majd kiíratnom, ezzel nincs is probléma.
Az Ingatlanból le kell származtatnom a Lakás osztályt, mely annyival bővebb az Ingatlannál, hogy tartalmaz egy Közös költség rezsitípust. Ezt nem szeretném külön adattagban tárolni, hogy ha összeadom őket, akkor ezzel ne kelljen külön foglalkozni, így arra gondoltam, hogy: beállítom a LinkedHashSet-et statikusra és az add metódusát is statikusra. A Lakás konstruktorában meghívnám így: Ingatlan.addRezsi(new Rezsi("Közös költség",45000)); Debug módban szépen át is ugrik az Ingatlan osztályra, de a kiíratásban már nem jelenik meg a Közös költség. A probléma tehát az, hogy valójában nem kerül bele a halmazba alapból.
Javaslataitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest