- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
wolfman #10678 üzenetére
Egyreszt velem volt olyan, hogy elsore mikor nem figyeltem felrakta, aztan masodjara mar nem foglalkozott vele mert benne van, nezd meg hogy a sikertelennek tuno probalkozasok kozben nem kerult-e mar fel.
Masreszt, ha rosszul van beallitva a java (vagy utvonala, vagy a kiterjesztesekhez rendelese), akkor a .jar kiterjesztes nem eleg a windowsnak. Nyiss egy cmd-t (Command Prompt <desktop app>), es irdd be, hogy "java" (kieg. meg jobb ha "java --version"-nel probalkozol). Ha erre azt mondja, hogy nincs ilyen, akkor a java (JRE) install nincs rendben azon a gepen. Ha kapsz verziot, akkor probalkozz a "java -jar <a nyomtatvany jar-anak utvonala>" (vagy ha egy konyvtarban vagy vele, akkor csak a file neve kiterjesztessel).
Ha ezzel se sikerul belevarazsolni a nyomtatvanykitoltobe, akkor szamolj be hogy meddig jutottal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest