Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kickboxko
üzenetére
A jobb hőleadás mert a kupak alatt sima paszta van ami elégtelenül vezeti a hőt. Egy kicsi tuning és túlmelegszik.
A kupakot nem szokás eltávolítani csak levenni és a meglévő pasztát mással pótolni. Kockázat? Viccelsz? Gondolj bele, hogy egy pengét tologatsz a ragasztó rétegbe, mennyire is van a CPU-tól, hogy megsértsd? -
GuguGuru
tag
válasz
kickboxko
üzenetére
Nem tudom ezzel mennyit spórolsz meg, de ha csak pár ezret akkor inkább nem kockáztatnék.
Tapasztalatom szerint amúgy ha berakod és megy, akkor onnantól nekem sosem volt még gondom semmilyen procival, pedig nem kevés gépet raktam össze. Egyszer olyan volt hogy berak, semmi, és valóban garizni kellet, asszem az még régi AMD volt. Ha meg olyan miatt mem megy, hogy kupakolás, vagy régi procikbál , most alaplapnál lábgörbités akkor ott meg ugyse érvényes a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest