Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
GuguGuru
üzenetére
Én fölélőttem és 1,220V-on hagytam 4300MHz-en.Majd ha lesz időm még lehet belövöm 4500-ra.Igazából már ment 1,26V-on,de 10perc után ráhagytam.
A VGA b*szott elindulni.Most nyomtam egy cmos resetet és jó.A hdmi kimenet viszont nem megy....Még jó,hogy 2db DVI van rajta,mert DVI-HDMI átalakítóval ott megy már a tv és a monitor is DVI-n.
Nekem nem kell NV...nekem már lényeg a villanyszámla
....inkább a legfőbb ok ez volt,hogy ezt vettem a 4850 helyett.
Egyébként most mértem a proci fogyasztást így húzva...Még nem volt a gépben csak a prici igp-vel használva és egy ssd....4500MHz-en terhelve átlag 120W körül zabál a rendszer.Azért felszaladt néha 140W-ig.... -
szeva000
addikt
válasz
GuguGuru
üzenetére
Alatta nekem is stabil volt,de hibázott...Én is 1,210 körül értem el 4300-on,hogy most nincs gond vele....De majd egy 4-5 órás tesztet is lenyomok,nem csak egy órásat.
Igaz most már a vga-val szopok
..eddig az igp-t használtam,most mondom,beledobom már a 7770-et.......ááááááááá -
GuguGuru
tag
válasz
GuguGuru
üzenetére
Rutinos rókáknak nem ujdonság, de hiába a több óra stabil Prime, semmi WHEA hiba, gondtalan Linx futtatás, az OCCT Linpack AVX azonnal kék halálozta az 1,185Vot, 1,2V-on 12 perc után állt le, most futtatom 1,210-el, remélhetőleg így már atomstabil lesz.
Mellesleg ez a teszt a 75 helyett 85 W-ot zabál, és bizony 5 fokkal melegebb maghőmérsékletet, szóval aki atom stabilitást akar tesztelni, és igazi izzasztást, annak melegen ajánlom, mert lehet csak azt hitte hogy stabil a setup...
-
-
ST05
őstag
válasz
GuguGuru
üzenetére
esetleg ha a 4gb bol ki tudsz sporolni helyet hogy ramdisk-en legyen a gyorsitótár,
lehet gyorsabb lenne a rendszer, ( gigánál nemtudom van e erre program , asrcoknál egyszerü)
2.( az egy wd green, volt olyanom jó vinyok hüvös csöndes, de azért nem egy sebesség gyilkos, hiába intellipower, nem összehasonlitható egy valós 7200 essel)
ha rá eresztesz egy HD-tune-t akkor ez szépen látszani is fog )
valójában ilyen szintü rendszerhez, már ugymond illene egy ssd
( hd sentinel-t figyeld a lemezkihasználtságot ,amikor ezt a lassulást érzed,
ha a WD 100% lemezkihasználtságon van, akkor egyszerüen ennyi, elfogy a nafta,ha ugy látod h nem terheli 100% közelében ,akkor lehet gondolkodni h más gond lehet, de sztem nincs ott probléma, csak ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
végül kicserélték.
....inkább a legfőbb ok ez volt,hogy ezt vettem a 4850 helyett.
..eddig az igp-t használtam,most mondom,beledobom már a 7770-et.......ááááááááá