Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Kupaktalanítást láttam megemlítve, de nem olvastam a hővezetési problémákról. Azért én sem csüngök minden vétel előtt hetekig a fórumokon, teszteken.
Egyébként meg semmit nem befolyásolt volna, mivel nem olyan mértékű a probléma hogy használhatatlan vagy túl sok a hátrány. Csak furcsák voltak számomra a hőfokok, ennyi.
Amin ki voltam akadva hogy minek buzdítanak új, drága hűtők vásárlása, ha nyilvánvalóan nem az a megoldás a problémára. De egyébként külföldi fórumokon is sokszor a 15-20k-s hűtők vásárlására biztatnak, miközben sokszor a régi, vagy egy olcsóbb hűtő sem nyújt sokkal rosszabb teljesítményt. Mondjuk a tápoknál is van ilyen, hogy lassan már elhitetik hogy 600W alatt nem érdemes keresgélni, közben meg 450W elég még egy közepes játék konfighoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő