Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Én még új vagyok itt, ezt akkor így kell?

Addig jutottam, hogy a P8Z77-V-vel, egy 3570K jó választás. Phenom II-ről váltottam, hála Oliverda tesztjeinek.
Maláj verzió, 1,1 volton megy 4,3-at, ezt le is teszteltem még játékkal is. Linx 0.6.4.0-nál mit kell beállítani memóriánál, Prime95 stabil, így 60° maximum. Amikor az Offsetet úgyhagytam 4,5-ön is vígan elindult, csak 1,4 voltot adott a procinak. Hamarosan még tesztelem tovább csak közben van dolog is.
By.: Johnny
-
törölt tag
Remélem nem baj ha nekem nem a 4.5 GHZ volt a célom, megmondom őszintén márt csak azért sem mert a GFlops nálam ugyan annyi maradt mint 4.2-őn.
Aki egy ilyen kissebb tuningot célozna meg esetleg annak lehet érdekes ez a konklúzió, aki meg a nagy tuningra hajt jótanácsként alap feltétel gondolom a vízhűtéses megoldás rá amitől én nagyon félek, mert hallani eldurrant csövekről, besült kompresszorokról is.
Ami viszont érdekelne és valahol a neten olvastam valaki meg is csinálta az a venti nélküli processzorhűtés, amin csodálkozom miért nem lehet kapni, hiszen simán megoldható lenne pláne ezeknél az új prociknál.
Lehet mondjuk maga a hűtőborda beteritené az egész alaplapot és csak ilyen házakba lehetne alkalmazni mint az enyém is, viszont megszünne a processzorok hűtőrendszerével való foglalkozás.
(Szubjektív)
-
Colos1
őstag
-
tikshow
addikt
Azt is csinálhatod, hogy dobozon összerakod(proci, memória, hűtő) - semmiféle képen sem az alaplap zacskóján, mert az vezeti az áramot -, rákötöd a tápkábeleket, egy monitort meg egy billentyűzetet és megnézed, hogy jó-e. Úgyis van az Extreme4-en ki/be kapcsoló gomb.

Egyébként, ha egyáltalán nem vagy biztos a dolgodban itt egy videó: link
-
Geresics
addikt
Természetesen a Windowst újra kell raknod.
Más egyéb extra dolog nincs, csak a szokásos összeszerelési dolgokra kell odafigyelned.
- Az alaplap és a ház között legyen távtartó (ha a házban nincs integrálva).
- Az alaplapba előbb tedd be a CPU-t és a hűtőt, és csak utána rakd be a házba, így jobban tudsz ellentartani.
- Mindent köss össze, amit kell. Az alaplap kiskönyvét nem szégyen használni! Jobb lapozgatni kicsit, mint valamit félrekötni.
- Ha a házadban az előlapi USB nincs tömbösítve, akkor figyelj a bekötési sorrendre, mert füst lesz a vége.
- Ami valahova nem akar bemenni, annak oka van, nézd meg, hogy biztos oda kell-e dugni!
- Ha mindennel megvagy, csak akkor helyezd áram alá a tápot.
- Stb... -
kovsol
titán
-
don dante
aktív tag
Asus z77 Sabertooth Az elég jó választás lehet...

-
tikshow
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)