- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
" ...mellesleg nem támogatja a két legelterjedtebb fájl típust(mp3 és avi) ...
Az óceán túlsó oldalán nem ilyen nagy a Windows-uralom, mint nálunk. Ott nagyon sokan használnak Mac-et és azzal bizony kicsit másmilyen az élet: a cuccok készakarva olyanok, hogy kevesebb szaktudással is könnyen lehessen használni őket:
- Miért kéne tudnom, hogy mi az a mappa vagy hogy mi a hang állomány kiterjesztése? A CD-im már rámásoltam az iPod-ra ... aztjónapot hallgatom őket! -
wassermann
addikt
Nekem azért a sajátja jobban tetszik, szerintem ez való igazán hozzá, mert minden kivezetést kihoz, amit csak lehet:
-
wassermann
addikt
Igazán ez az [ADAPTER] tényleg csak multimediára van kitalálva. Adatátvitelt ez nem tud, mert a leírás szerint csak két bluetooth szolgáltatást támogat: a HiFi-sztereo hang, mikrofonnal (A2DP) és a headset-gombjaival történő távvezérlés (AVRCP) pl. felvesz, lerak, hangerő, következő szám...
Én egy az ehhez az adapterhez is ajánlott Jabra 620s headset-et használok a PC-mhez, nagyon szép hangja van.
-
wassermann
addikt
Én is nézegettem ezt a IP-telefon dolgot (pl. Skype -os), de más módon. A Touch-hoz lehet kapni vagy barkácsolni is lehet olyan A2DP-s Bluetooth csatolót, mint ami a legdrágább mobilokhoz van.
Ez természetesen tudja hívásvezérlést is (pl felvesz, lerak, utolsó szám hívása) ezenkívül HiFi sztereó átvitelre is képes a cucc akár a zsebedben is lehet (Play, Next stb. a headset-ről működik). Nézdd a linket itt, korábban a #167-es hozzászólásomban! Így megoldott egy a fejeden levő headset használata és akár zenét is hallgathatsz drót nélkül sztereóban.
-
wassermann
addikt
A Jabra gyárt olyan beledugható A2DP Bluetooth csatolót ami Touch-hoz is jó és így állítólag BT-s sztereo fülessel is megy minden, még a Skype-os telefonálás is, illetve a sztereo füles gombjaival irányítható a lejátszás (pl PLAY, NEXT). [ITT VAN]
Próbálta ezt már esetleg már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest