Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hat nemtom, nekem meg sosem jutott eszembe, hogy egy hozzam ero dolgot taviranyitsak
Ha csipeszelni akarsz akkor szerintem kissebbipod-ot vegyel, mert ez eleg nagydarab (csipeszeleshez). Asszem lehet valahol kapni infras taviranyitot amit a dock port-ba kell dugni, de neked az sem igazi megoldas, mert mondjuk zseben keresztul nemigen menne at.Alternativ megoldas ha csipeszelni akarsz: http://www.amazon.co.uk/Line-Remote-Control-Video-Generations/dp/B000QB4EFK/ref=pd_sxp_grid_i_1_0
Az EQ az szoftveres, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Viccrovat
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha csipeszelni akarsz akkor szerintem kissebbipod-ot vegyel, mert ez eleg nagydarab (csipeszeleshez). Asszem lehet valahol kapni infras taviranyitot amit a dock port-ba kell dugni, de neked az sem igazi megoldas, mert mondjuk zseben keresztul nemigen menne at.