Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
czyprian
csendes tag
Cydiában van egy olyan program hogy FileViewer. Azt lehet ilyen célokra használni.
szerintem érdemesebb lenn frissítened 2.0.2 -re majd jilbreakelni Quickpawnnal és utána ferakni openSSh filviwer ydiábol amjd rámásolva a könyvet kipróbálni.Alternatív megoldás ha ferakod a txt filet egy weboldalra pl valamyeik blogszolgáltató files részére- majd megnyitod safariban, van egy olan free app appstoreban ami lementi az oldalakat későbbi megetekintésre, ezt használva, ha kicsit körülményesen is ( bár ebben a helyzetben gyakorlatilag minden körülményes) de meg tudod nézni.
a fileviewer kezeli a pdf-et is. Az ékezetekkel nem tudom mi a helyzet, de szerintem érdemes lenne tenni vele egy próbát.Ami elvileg még ilyenre használható program az a docs de arról nem tudok semmit.
-
-
dzsozefo
aktív tag
-
dzsozefo
aktív tag
Sajna neked is csak halott linket tudok adni, nem garantálom h működni fog még ez a link de keress rá! " Ultimate Guide and List to Cracked IPA's - Downloads Included! (Page 1) - Releases & Guides - Haklabs - AppStore for cracked Apps "
This requires replacing a framework file on your iPhone first, but then makes the installation of apps very easy (double click on the mac/pc)
rom GenuisBlog's post:How to install Cracked IPA's:1) Using SSH, navigate to: /System/Library/PrivateFrameworks/"
2) Backup the file "MobileInstallation.framework"
3) Download this patched file - http://rapidshare.com/files/133118635/MobileInstallation
4) Copy the patched file over to "/System/Library/PrivateFrameworks/" set permissions to 755
5) Reboot your iPhone

Sok sikert! ha nem világos kérdezz bátran!

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

rom GenuisBlog's post:How to install Cracked IPA's:1) Using SSH, navigate to: /System/Library/PrivateFrameworks/"