- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
czyprian
csendes tag
Cydiában van egy olyan program hogy FileViewer. Azt lehet ilyen célokra használni.
szerintem érdemesebb lenn frissítened 2.0.2 -re majd jilbreakelni Quickpawnnal és utána ferakni openSSh filviwer ydiábol amjd rámásolva a könyvet kipróbálni.Alternatív megoldás ha ferakod a txt filet egy weboldalra pl valamyeik blogszolgáltató files részére- majd megnyitod safariban, van egy olan free app appstoreban ami lementi az oldalakat későbbi megetekintésre, ezt használva, ha kicsit körülményesen is ( bár ebben a helyzetben gyakorlatilag minden körülményes) de meg tudod nézni.
a fileviewer kezeli a pdf-et is. Az ékezetekkel nem tudom mi a helyzet, de szerintem érdemes lenne tenni vele egy próbát.Ami elvileg még ilyenre használható program az a docs de arról nem tudok semmit.
-
-
dzsozefo
aktív tag
-
dzsozefo
aktív tag
Sajna neked is csak halott linket tudok adni, nem garantálom h működni fog még ez a link de keress rá! " Ultimate Guide and List to Cracked IPA's - Downloads Included! (Page 1) - Releases & Guides - Haklabs - AppStore for cracked Apps "
This requires replacing a framework file on your iPhone first, but then makes the installation of apps very easy (double click on the mac/pc)
rom GenuisBlog's post:How to install Cracked IPA's:1) Using SSH, navigate to: /System/Library/PrivateFrameworks/"
2) Backup the file "MobileInstallation.framework"
3) Download this patched file - http://rapidshare.com/files/133118635/MobileInstallation
4) Copy the patched file over to "/System/Library/PrivateFrameworks/" set permissions to 755
5) Reboot your iPhone
Sok sikert! ha nem világos kérdezz bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest