Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picike8

aktív tag

válasz #88402 üzenetére

nem tudom, kinek válaszoljak, mert mindenkinek akarok szeretnék, szóval figyeljetek ide pls

a hangerőgombok szerintem teljes mértékben kiválthatók, amennyiben a kijelzőtechnológia lesz olyan fejlett, hogy olcsón (!) lesz hajlított. addig, amíg mondjuk a telefon 3 oldalát (mondjuk előlap meg a két oldala) nem "helyettesíti", addig lesz egy plusz mozdulatod (egy swipe-od), hogy állíthasd a hangerőt. szóval szerintem kéne egy olyan note edge, aminek mindkét oldalon van kijelzője oldalt.
    viszont annak a kijelzőnek érintést folyamatosan kell érzékelnie, lezárt állapotban is (pl úgy, mint az lg knockcode-ja [amit amúgy valaki elmagyarázna nekem, hogy hogyan működik?]), sőt, esetleg lemerülve is, de erre mindjárt visszatérek. remélem érthető voltam.

a home érdekes az ios esetében, két dolog miatt is: egyrészt ebben van a touch id, amit ezrek imádnak (én is imádnám). ennek a szerepét (talán, később) egy nagyon érzékeny kijelző is ki tudná váltani (bár ezt nem tudom). viszont érdekes lenne szoftveres gombot használni, az apple meg nem másolná le töviről hegyire az egyetlen, jól működő swipeos rendszert: a bb10-t. we'll see.

redsznék, most jössz te, qi, bt.
    szerintem mindkettőt halálba fogják fejleszteni, én legalábbis hiszem azt, hogy egyszer csak hazaérek, egy hét után felrakom a telefonomat a kis qi töltődobozára, fél perc múlva leveszem, és elmegy egy újabb hetet.
    a bt meg még bőven tud hova fejlődni, másrészt meg telefonon úgyse fogsz flac-nál jobb minőségűt hallgatni, mert rohadtul nem fogod hallani a különbséget.

nah és végül én
    ez pedig a power gomb

amit szerintem ki lehet váltani! ha a telefon széle is kijelző, akkor oda lehet "rakni" egy power gomb helyet, de azért bőven rizikós
    egyrészt mi van akkor, ha meglemerül az akksi: remélhetőleg ilyenek nem fognak előfordulni a jövőben, de szerintem könnyen kiküszöbölhető: lenne neki egy külön akksija, mondjuk 300mAh-rel már tuti nem merülne le, töltéskor meg az is ugyanúgy kap energiát.
    másrészt mi van akkor, ha leejtik a telefont, eltörik a kijelző: zafír, zafír, zafír!
    harmadrészt pedig mi van akkor, ha beszarik a szoftveres része: nah ez viszont kényes téma, szerintem csak zárt rendszerű készülékeken működhetne ez. nem hinném, hogy androidon ez lehetséges lenne.

nah öljetek meg a hosszú kommentétt. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés