- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ez se semmi : újabb iPhone5 koncepció
-
Ragnar95
félisten
Valaki letöltötte már az OS X Lion Ultimatum témát? Én iPod Touch 4G-re próbáltam,de nem találtam cydiaban
-
Ragnar95
félisten
-
runner 125
nagyúr
Ha, volt, bocs.
-
joey04
titán
-
Ragnar95
félisten
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #780 üzenetére
Írtam neki egy sms -t, amiben megkérdeztem, hogy eredeti -e, kíváncsi vagyok mit válaszol...
-
Ocarina
aktív tag
válasz
runner 125 #776 üzenetére
Van aki bedől ennek?
-
CoDWaW07
őstag
válasz
azgáz
-
máyköl
veterán
válasz
Áááá
-
runner 125
nagyúr
-
máyköl
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
CoDWaW07 #771 üzenetére
Elég gyors nyilván az A4 is, de ha van készen egy jól működő és jól bevált 2-szer olyan gyors procijuk, nyilván azt fogják belerakni
Am megjelenéskor még nem volt kicsi a kijelző, azóta lett divat a téglafon méret, de a 4 col szerintem pont ideális lenne, mert nem túl nagy, de nem is túl kicsi
-
Ragnar95
félisten
válasz
CoDWaW07 #769 üzenetére
A kétmagos proci, az ugye már szinte 100%, de ez magában nem elég, szal valóban kéne bele jobb kijelző, több RAM, szerintem a 8 megapixeles kamera fölösleges,mivel a képérzékelő szenzor ígyis-úgyis kicsi, tehát nem lesznek jobbak a képek, de képzaj annál nagyobb lehet és a 64giga belső memória is fölösleges szerintem, ígyis elég drága már a 32-es változat is...
-
Ragnar95
félisten
Itt se írnak túl sok újdonságot, bár ők maguk is leírják,h semmit sem lehet biztosra tudni, így csak találgatás az egész...
De azért szépen összeszedtek mindent
Am szerintem ennyi idő alatt akár a kijelző felbontását is növelhették, bár ez nem valószínű, de most ugye pl a Galaxy Note-nak már 1280x800-as a kijelzője, bár az ugye már nem teljesen telefon, de akkor is lehet,h lépést akarnak tartani -
joey04
titán
Napi pletykarovat:
Amit az iPhone 5-ről tudni akarsz, de az Apple nem meri elmondani
-
Ragnar95
félisten
Kíváncsi vagyok,h a termékbejelentési stratégiájukon is változtatni fog-e Tim Cook, bár az elég drasztikus változtatás lenne, szóval amíg Jobs is ott van nem hiszem,h meg fogja tenni, bár ki tudja
Elég jól fog kinézni ez az Apple Store is, bár végre itthon píthetnének egyet inkább -
máyköl
veterán
semmi
-
Everman
addikt
A németeknél vesztett a Samsung!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Visszaolvastam és töröltem a felesleges és indulatkeltő hozzászólásokat. A szankciók a miért moderáltunkban olvashatók.
A továbbiakban ha hasonló flame alakul ki, ne reagáljon indulattal senki, jelentsétek a modkerbe és a továbbiakban az intézkedésig ne reagáljatok a flamekeltő hozzászólásokra. -
máyköl
veterán
[link]
Ha volt már, bocsi... -
joey04
titán
-
Ragnar95
félisten
-
joey04
titán
-
Solar_Wind
senior tag
-
máyköl
veterán
Ott szidnak minket, mi itt szidjuk őket... Komolyan, mindjárt világháború lesz. De a vicc, hogy nem tudnak túllépni a nevetséges, iPhone -okat oltó képeken. Maguknak akarnak bizonyítani?
Egyébkét van egy apró színvonalbeli különbség a két OFF topik között. Mindjárt valamelyik SGS harcos linkeli is ezt a hsz. -t az SGS OFF topikba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia