Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Everman #5723 üzenetére
Nekem konkrétan elég gagyi kínais mindkettő, kb. mint a plédem....
Ráadásul a jól kézbe fogható készülék és az újabb dizájnok valamiért egyre inkább kerülik egymást...
Egy ennyibe kerülő készüléknél azért elvárható lenne, hogy ne kelljen hozzá tok újabb súlyos ezrekért...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
sagit
veterán
válasz Everman #1962 üzenetére
hülyeség... karácsonykor valszeg barátnôm örökli az SGS-t... simán kezeli, és nem nagykezû... szereti a nagyobb kijelzôt, kényelmesebb mint a pengéje...
egy elôre mutató/formájú designe új anyagok felhasználásával miért nem innováció? azon tán nem mérnökök ügyködnek hogy amit a designerek megálmodtak azt meg is lehessen valósítani?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
válasz Everman #1959 üzenetére
no hiszem... te még élsz? am kicsivel nagyobb kijelzõ elfért vollna azért, a házat nem kellett vollna növelni... innovatív lett volna valami új designe mondjuk karbon házba vagy valami... de ez így jelenleg vérszegény... nyáron jobb lett vollna a fogadtatás... am miért is késett ez ennyit?
más: 3gs marad forgalmazva? ha igen mennyiért?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Ragnar95
félisten
Én csak az iphone topicban olvastam a hozzászólásait,de már a kérdéseiből kiderült,h nem neki való lesz az i4....Am azt nem vágom,h miért nem próbálta ki legalább 5 percre 1 boltban vásárlás előtt... Azóta meg troll próbál lenni,de még annak se jó
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Samsung, samsung, samsung....Egyre nagyobb csalódást okoz... Gondoltam ezek a perek elvették a kedvüket az apple másolásától, erre jön a Samsung Wave M és ez is...szánalom....
plus44: bizony és ráadásul teljesen alaptalanak a vádak és tök máshogy néz ki a samsung galaxy s, mint az iPhone 3g(s)....és ráadásul az Apple a pénzével vette meg az ítéletet...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
plus44
veterán
Láttad a Samsung Series 3-7-9 notebook-okat? Mind Macbook Pro és Air másolatok, de bizony az Apple a szemét, amiért védi a saját tulajdonú dizájnjait...
szerk: am. ez egy "saját" tabletüké, csak véletlenül az meg tiszta HP Slate lett...
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
Láttam, engem ez a része nem zavar, csak nem értem miért kell mocskos módon harcolni, mikor alapvetően látszik, hogy ebben a perben igaza van az Apple-nek. Mindegy, csak akkor tiszta kártyákkal kellene játszani, nem cinkelt kockával vica versa.
-
plus44
veterán
Azért nekem ne mondd már, hogy a világhálón megjelent 2000 féle cikkben mind egy kitalációt raktak be, mert látszik, hogy a per anyagát megtestesítő képek, amikkel gyakorlatilag az Apple alátámasztani kívánta azt, hogy a Samsung másolt, mind hamisak. Senki sem (kivétel a fanok) mondja, hogy a Samsung nem másolt, tisztán látszik, csak nem értem, miért kell mocskos eszközökhöz nyúlni. Én a bíróság helyében azonnal megbírságolnám az Apple-t. Nyilván leszarja és a helyszínen zsebből kiperkálja, csak milyen az a világ, ahol a hazugságokkal és csalással lehet pert nyerni? Jah, hát ez az a világ. Azt mondjuk meg végképp hagyjuk, hogy te sem vagy benne ebben az egész perbizniszben, tehát 100ig te sem tudod hogy a nagy per alatt, milyen kisebb egyezkedések, meg kisperek mennek, tehát, ahogy nem emelt vádat senki senki ellen a hamisított képekért, azt azért felelőtlenség lenne így simán kijelenteni. Nem biztos, hogy nem így volt lehet, hogy e felett nem siklottak el, az azért biztos.
-
Ragnar95
félisten
Reménykedjünk benne,h nem lesz ebből is pereskedés Am ha a Google folytatja a Motorola mobilok gyártását az tényleg elég kellemetlenül fogja érinteni az összes többi Androidos gyártót....
-
Ragnar95
félisten
Amerikában azért nehezebb pert nyerni jóval szerintem szabadalmi téren, ott mindenki sokkal inkább közös megállapodásra hajt....De majd meglátjuk mi lesz....Én nem akarom azt se,h ne legyen iPhone Amerikában, de azt se,h a HTC-nek legyen bármi baja....Am ha megtörténik a Motorola felvásárlás, akkor lesznek komoly perek szerintem a Google oldaláról....
plus44: azon én is felháborodtam, bár nem tudom, mennyire igazak a hírek, de ha igazak az tényleg eléggé felháborító....[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Én sem örülök, bár meg vagyok billogozva, mint Apple fan, bár ezt soha semelyik Samsung/egyéb fanboy nem fogja megérteni. Nyilván másolt a Samsung, a hülye is látja, csak ezzel is az a baj, hogy oly' felesleges ez a betiltogatósdi. Semmi értelme, előbb utóbb megvétózzák, húzzák nyúzzák a dolgot, és ebből is csak a per van, meg a hírverés, amiből megszedi magát a Samsung, az Apple, a bíróság, a bíró és az ügyvédek, mindenki. Ez az aktuális hír, ez is elül, lesz helyette újabb, új témában új szereplőkkel.
Ragnar95: te nagyon elfogult vagy ne haragudj meg. Az Apple-nek is van annyi disznósága, hogy csak na, senki se szent, szóval nem kell itt alvakultan védeni az Apple-t főleg mivel nem nagyon látunk ebbe bele...
-
Ragnar95
félisten
Szerintem megérdemli ezt a Samsung és az Apple-nek nincs szüksége pénzre, ő még nagyobb piacot akar szerezni magának, amit csak így érhet el, mivel nem akar az olcsóbb szegmensbe is mobilokat gyártani.....
-
Ragnar95
félisten
Nem tartom valószínűnek, mivel nekik ez volt az egyetlen saját oprendszerük és elég nagy bukásnak fogta föl a HP (legalábbis a hírek szerint, bár nem tudhatjuk,h mi jár a vezetők fejében).
Én nem hiszem,h a Nokia meg akarná buktatni az N9-et, hiszen a Symbian egyre népszerűtlenebb és sose jön rosszul egy saját oprendszer, bár lehet,h neked lesz igazad, hiszen a Maemo-t futtató N900 se volt nagy siker, bár nem is bukott meg és az volt ugye a MeeGo és az N9 elődje...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Elég nagy kudarcnak fogta ezt fel a HP, nem értem miért...1, azaz 1 darab táblagépük és az oprendszerük bukott meg....Na és? Neki kell állni csinálni egy újat és kijavítani az előző hibáit....Bár én inkább azt sajnálom,h leállnak a pc gyártással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest