Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
r3dsnake #52177 üzenetére
4s-nek ilyen a gombja. Soha nem lesz olyan, mint az i4-nek volt, mivel máshogy van megoldva. Én is furcsáltam az i4 után, és mai napig azt mondom, hogy sokkal jobb volt az, de az is lehet, hogy az én telefonomon is rossz.
Más: Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám kideríteni, hogy egy beszédhangszóró cserével jobb lenne-e a telefonom? Vagy bele kell törődjek, hogy a 4s ennyit tud. Egyszerűen botrány, hogy milyen rossz minőségben hallok mindenkit, ha gsm-en beszélek. Minden második mondatra vissza kell kérdeznem, ami azért elég ciki.
Facetime viszont hibátlan.
Épp az előbb az i5-el telefonáltam, és majd magam alá élveztem, olyan kristálytiszta volt a vonal. Direkt visszahívtam ugyanazt a személyt a 4s-ről, hogy milyen az 5-höz képest, és nagyon gáz...
Jelenleg ott tartok, hogy legszívesebben kivágnám az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest