- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
r3dsnake #40395 üzenetére
Komolyan? Külsőség? Ennél? Ne.
A K-701-nek a lábnyomát sem csókolhatja meg valószínűleg.
De ha gondolod itt van 73 oldal róla. Nem rossz, de nem a külseje miatt.
Mondjuk a 701 nyitott mivolta miatt pl pont lezenélné.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #40396 üzenetére
Számomra ez semennyire se szép, úgyhogy nem hasonlítom össze a másikkal.
-
r3dsnake
nagyúr
De gyönyörű ez a fejes: [link]
Ezekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nem hallottam még erről a márkáról.
-
Xero
nagyúr
válasz
DanielK #40390 üzenetére
Három éve létező szabályozás, ahogy a busz sáv használata is. Dodorék verték addig a dobot, amíg sok más ország mintájára itt is bekerült.
Idézek:
"Álló autók mellett előrehaladás: a forgalmi okokból álló járművek mellett vagy között a motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok, az álló járművek mellett jobbról a kerékpárok előre haladhatnak. Ez akkor lehetséges, ha az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák. Tehát továbbra is attól függ a törvény alkalmazása, hogy az autóval közlekedők partnerek–e a megvalósításban. Viszont a megfogalmazás korrekt: nem a tilos jelzés miatt egyhelyben álló autókat, hanem a ’forgalmi okokból’ álló járműveket említi. Lényeges különbség."Tehát a motorosok, bicajosok teljesen jogosan előre mehetnek, ha nem húzzák rájuk a kormányt.
-
r3dsnake
nagyúr
Megnéztük a Szörny Egyetem 3D-t. Hát nem voltam elájulva tőle, se a filmtől, se a képminőségtől.
-
DanielK
addikt
icecave: melyik a legjobb full fólia (elöl, hátul, oldalt) i5-re?
Xero: nem vitatkozásképp, de hol van a kreszben az, hogy a motoros a dugóban az autók mellett előre araszolhat? Mikor én tanultam, akkor ugyanúgy járműnek kellett tekinteni és használni, mondjuk mint egy autót. Tehát besorolni és tartani a távolságot stb.
-
Ragnar95
félisten
Ok, félreérthető voltam, elismerem, de után javítottam magam, te viszont még mindig csak azt látod, h köcsög autós, aki nem engedi el egyből bármilyen helyzetben a motorost, akkor is, ha az full szabálytalan és veszélyes....
Utána ezt írtam:
Nem azt mondtam, hogyha meglátok egy motorost, akkor ledudálom és leszorítom az út szélére, hanem azt, hogyha index nélkül egy forgalmas úton amikor én sávot váltok index-szel, ugyanabba a sávba bevág egy motoros, akkor rá rádudálok, mivel veszélyes és full szabálytalan.
De nyilván az én k*rvaanyámat,h egyáltalán autóba merek ülni, miközben vannak motorosok is...Mindkét félnek be kell tartania a kreszt és toleránsnak lenni a többi közlekedővel, amíg azok nem veszélyeztetnek másokat és mindenki biztonságban boldog lesz
-
vadászcsiga
félisten
NG-n ezerrel mennek az S4 reklámok. Hangos fotó. Óriási
-
madgie
titán
"Na pontosan az ilyen mentalitású autósok miatt nem megyek szívesen közútra."
Akkor ne gyere
A közlekedésben felénk rettentő egyszerű törvények vannak: erősebb kutya b*szik. Ha autóval vagyok, nem megyek bele a szoros kétkamionos előzésbe, mert nem tudom magam betenni közéjük, ha ők nem akarják. Ha motorral/bringával vagyok, nem csalinkázok a C oszlop környékén huzamosabb ideig, mert ha rám húzza a kormányt ő csak fényezőbe megy én kórházba. Ha meg gyalog állok a zebránál, szétnézek, felmérem a helyzetet, mert ugyan 500 km-rel nyugatra becsukott szemmel is átmehetnék cigánykerekezve, itthon simán kivasal az X5.
vadászcsiga: nekem az is 500+ km
Tavaly év végén voltam amúgy
#40386: hát nem ez
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #40381 üzenetére
Ezt írtad, majd ezt. Szó nem volt arról, hogy sávot váltasz. Arról volt szó, hogy araszol a dugó, jönne a motoros előre, Te meg ahelyett, hogy kihúzódnál kicsit inkább rádudálsz, hogy takarodjon vissza.
Nem értettem semmit félre. Ez simán kibaszás a részedről.
(#40382) madgie: Miért indokolatlan és miért szabálytalan? Könyörgöm ennyire antiszociális mindenki? Leesik az aranygyűrű az ujjatokról, ha tekertek 10 fokot a kormányon és gurultok fél métert?
Na pontosan az ilyen mentalitású autósok miatt nem megyek szívesen közútra. Nem illetem jelzővel, mert csúnya vége lenne...
-
Ragnar95
félisten
Látom, eléggé kiforgattad vagy félreértetted a szavaimat. Nem azt mondtam, hogyha meglátok egy motorost, akkor ledudálom és leszorítom az út szélére, hanem azt, hogyha index nélkül egy forgalmas úton amikor én sávot váltok index-szel, ugyanabba a sávba bevág egy motoros, akkor rá rádudálok, mivel veszélyes és full szabálytalan.
Hogyha látom, hogy előzni akar egy motoros és van hol elengednem, akkor természetesen megteszem, ahogy egy autót is elengednék, amennyiben nem veszélyeztet engem és a többi közlekedő felet... -
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #40379 üzenetére
Akkor csak nem vagy reménytelen eset.
De akkor ismét vonatkoztassunk el az általánosítástól. Jön x motoros a stau alatt. Neked semmibe nem telik kicsit lehúzni, hogy elférjen. Akkor miért nem teszed meg? Vagy ez ilyen dögöljön meg a szomszéd lova is stílus? Ráadásként nyomod a dudát, aminek az indokolatlan használata ismételten problémás.
Egyébként én mindig indexeltem. Erről meg ennyit.
-
Ragnar95
félisten
Pont ez a gond, hogy nem nyomja az indexet és csak úgy cikázik, hogy ha nem vagy eléggé résen, simán belemész, mivel hirtelen bevág index nélkül abba a sávba, amibe épp te is mész index-szel...
A 100-al autópálya belső sávban stílus a lehető legmesszebb áll tőlem, ki nem állhatom azokat a vérpistikéket, akik képtelenek a belső sávon kívül közlekedni, de ott is max 100-al, mert ott mennyivel egyszerűbb, nem kell sávot váltogatni, aztán ha leelőzöd, hirtelen megtalálja a gázpedált...Én autópályán 140-re berakom a tempomatot, de ha épp nem előzök, ígyis lehúzódok a külső sávba, mert nem véletlenül van jobbra tarts -
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #40376 üzenetére
1. Ha nyomja az indexet és 50-60-al megy az miért fáj? Igen gyorsan tud sávot váltani. Naés?
2. Ha áll a sor vagy lépésben halad minden joga megvan előre menni.Semmi szabálytalan nincs benne.
Mondom vezess még egy kicsit és akkor talán átlátod. Mennyi van eddig a kezedben? 50-60e?
Az ilyen mentalitású sofőröket egyébként nagyon nem csípem se autóban se motoron. A ki ha én nem alapú önjelölt kresz huszárok, akik 100-al beesnek a pályán a belső sávba, mert nekik ez jár, vagy simán nem engednek be egy besorolásnál, esetleg "oktató célzattal" rád húzzák a kormányt. Szerintem vezess még kicsit és próbáld levetkőzni ezt a stílust. Nagyon nem nyerő. -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #40355 üzenetére
senki?
-
Ragnar95
félisten
Miért nekem kéne tekintettel lennem arra, aki nem tartja be a kreszt, mikor én betartom azt
Pont hogy neki kéne tekintettel lennie a szabálykövető közlekedőkre...
Van egy olyan érzésem, h több év múlva sem fog változni a megítélésem e tekintetben, mivel miért kéne a többségnek alkalmazkodnia a kisebbséghez? -
Ragnar95
félisten
Látom, tényleg nem jött át a dolog. Azt lesz@rom, hogyha előrébb araszol a dugóban, de amikor a sávok között össze-vissza cikázik 50-60-al, mikor az autók 30-al mennek és szét se néz, akkor az eléggé fel tud b@szni, mivel még nekem kell rá figyelnem, hogy amikor sávot váltok, nehogy egy sávok között épp előtűnő motoros odakerüljön...
Amúgy várjanak csak meg nyugodtan, nem biztos,h ők jönnek ki jobban a dologból
Nyugaton meg nem lenne szükség dudálásra, mert ott normális vezetési kultúra van és az emberek nem eszeveszett barmok módjára vezetnek, hanem odafigyelnek a többi közlekedésben résztvevőre is... -
bigdady
nagyúr
válasz
Totheground #40366 üzenetére
-
Blaise
veterán
válasz
Totheground #40366 üzenetére
Kisebb dolgokra gondoltam
-
Blaise
veterán
Tudtok olyan cuccokat mondani ami nálunk nem vagy jóval drágábban kapható, mint az USA-ban? Egy kollégám megy ki a jövő héten, korlátozottan tudna nekem hozni pár dolgot.
Kindle Paperwhite-ot rendeltem be eddig
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #40362 üzenetére
Ne lepődj meg ha egyszer megvárnak vagy lecsapják a tükrödet. Ülsz a dugóban, araszolsz és fáj, ha előre megy. Erre még Te dudálgatsz? Röhej
Vezess még 10-15 évet, mondjuk nyugatabbra és talán megérted milyen a fejlett vezetési kultúra. Amit Te csinálsz az nem az.
Ajánlom figyelmedbe megtekintésre, hogy az autósok 99%-a, hogy helyezkedik: [link]
-
Ragnar95
félisten
Talán mert miért kéne nekem, aki szabályosan közlekedek alkalmazkodnom a szabálytalanul közlekedő motorosokhoz....?
Főleg, amikor a 3 sávos út araszolva halad, akkor pont van fél méterem arrébb húzódni az autóval, mert pl a körút olyan széles,h simán van helyem erre a motorosok miatt...
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #40356 üzenetére
Lámpánál teljesen szabályosan odamehet.
Forgalomban meg miért fáj, ha fél métert arrébb kell húzódni autóval? -
korpicschess
veterán
válasz
manchester85 #40356 üzenetére
"szeretik a veszélyhelyzeteket"
lol
-
manchester85
veterán
Belemásznak, mert a motoros a lámpánál (vagy a forgalomban is) odaszlalomozik a legelejére.
"Minden járművön vannak idióták és normálisak. Felesleges általánosítani."
Ez nyilván így van, de arányában a motorosok jobban szeretik a veszélyhelyzeteket meg a száguldást. Nem csupán egy más járgányról van szó, hanem egy olyan járműről, ami ad egyfajta életérzést. És a motorosok jelentős hányada így van úgy de ebbe a kategóriába tartozik, és szereti ezt az életérzést. Ráadásul a forgalom elsősorban nem is kétkerekűekre van berendezkedve, úgyhogy ezért is jelent veszélyhelyzetet valamennyire. Minden idegesítő egy forgalomban, ami eltér a szokványostól. A motoros is ilyen, hisz azért az autók számát nézve, sokkal kevesebb van belőle, így picit módosítja az autóvezetők megszokásait.
Korpi!
Akkor a száguldást, a sebességet. Sokkal inkább élvezet és hobbi a vezetés a motorosnak, mint annak, aki elmegy a Golfjával meg a családdal bevásárolni a Tescoba...
-
korpicschess
veterán
Help kéne. Gondolkozom, hogy megvegyek-e egy órát, másodiknak a Symphony mellé.
Ez lenne az:
[link]Karcos az üvege, elvileg 4 éves, szíj rossz, de ugyanakkora kell rá, mint a mostanimra, ehhez is van 2-őm, szóval nem probléma, 2k-ból orvosolható (bőr vagy vászon, utóbbi olcsóbb és marha jó vele).
12-ért már adné, de 10-ért postával együtt gondolkozom rajta, hogy beajánlom. Persze úgy, hogy előre elküldi, utólag kifizetem. Szóval az is még egy kör...
Na most úgy 12-ért lenne az óra, karcos üveggel, de vigyázni nem kéne rá, talán annyira nem vészes.
28 egy új.Újat most nem vennék 28-ért.
Szerintetek? -
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #40344 üzenetére
Azért az autósok is rendkívül tetvek tudnak lenni. Basznak elengedni a motorost a dugóban, le se szarják, hogy mögötte jön, belemásznak a seggébe.
Csak éppen azt nem tudja az autósok nagy része, hogy egy motornak olyan fékereje (motor és üzemi) van, hogy ha belemászik a seggébe, akkor esélye sincsen megállni.
Vagy pl, simán kimennek elé, mondván elfér. Engem is kaszált már el autós így.
Én ha autóban ülök, akkor is figyelem a motorosokat. Lehúzódom, egyértelműen jelzem a szándékomat, nem kacsázok mint gólyafos a levegőben.
Egy szó mint száz: Minden járművön vannak idióták és normálisak. Felesleges általánosítani.
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess #40351 üzenetére
Ezek után akkor eszerint vesszük a hozzászólásaidat,h mennyire veszélytelenek a motorosok
Mondjuk az tény,h jó sofőr, jó verda, akkor nem a gyorshajtás fog balesetet okozni...
Ok, de itt nem arról van szó,h lámpánál, hanem forgalomban zöldnél az autók között cikáznak, simán átmennek a sávok között is, miközben az autók is mennek, nem a lámpánál állnak...
Cyberpunk: természetesen akkor is lennének, hiszen akkor is megmaradna az emberi tényező, reakcióidő, fáradtság, stb, de tény,h kevesebb baleset lenne... -
korpicschess
veterán
válasz
Ragnar95 #40347 üzenetére
Jaja, 40 a határ elvileg, fosok is amikor tükörben meglátok egy rendőrt (ja, mert néhány hete vettem tükröt, hogy az is legyen
), mert az órám most nem mutat, nem tudom mennyivel megyek épp.
Biztonságosabb, hogyha gyorsabb vagyok az autóknál. Engem csak ne kerülgessenek.Nálunk nem szükséges, hogy előre menjek lámpánál, mert nincs akkora sor, de egyébként mostmár a KRESZ szerint is előre kell engedni a motorost.
-
Cyberpunk
félisten
Véleményem szerint meg mindkét állatfaj között vannak idióták. Sajnos ez ilyen sok a meggondolatlan, buta, felelőtlen ember a közlekedésben. Ha nem így lenne nem lennének balesetek sem.
-
manchester85
veterán
válasz
Totheground #40348 üzenetére
Köszi.
Totheground!
De most akkor biciklis vagy motoros?
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #40339 üzenetére
" A motoros békés, tisztes polgár változata a biciklis"
Szerintem ez viszi a hét vicce díjat. Egyszerű es lényegretörő.
De az biztos, hogy ha mégegyszer látom azt a hajtás pajtásos nyomorékot, aki a múltkor majdnem elbaszott a zebrán (mondanom sem kell, hogy neki volt piros) lekapom a biciklijéről és ugy a nyaka köre tekerem, hogy lángvágóval sem szedik le.
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess #40346 üzenetére
olyan max 70-es tempóval a városban leginkább.
Mennyi is segédmotorkerékpárra a max megengedett sebességhatár?Csak mert tudtommal k*rvára 40km/h, amit egy robogós sem tart be
De ha nem smkp-od van, akkor nem szóltam, bár 70-el akkor is csak gyorsforgalmin lehet menni
Amúgy sajnos mindenhol ugyanannyi a hülye, mivel az egész világ tele van velük, de az tény,h a motorosok közül nagyon sok direkt nem tartja be a kreszt (legalábbis itt Pesten), össze-vissza cikáznak a dugóban és amiben sávot váltasz, figyelhetsz rájuk is,h 2 autó közül nem tűnnek-e fel hirtelen... -
korpicschess
veterán
válasz
Én is vezetek autót, és motort is. Biztonságosan közlekedem, motorral sem hajtok igazán, mondjuk olyan max 70-es tempóval a városban leginkább.
Inkább nem is próbálom felidézni a "majdnem-helyzeteket", vagy azokat amik veszélyesek voltak. Azon már meg sem lepődök ha a stoptáblánál kihajt a tata, mert ő minek nézzen körbe. Vagy éppen megáll a kereszteződés közepében beszélgetni. Esetleg megáll, aztán meggondolja magát és elindul, hogy elüssön oldalról és hátha észrevesz. Vagy indexel balra, behúzódik, aztán gondol egyet és húzza jobbra a kocsit, miközben én kerülöm ki, aztán amikor szájkaratézunk akkor még neki áll feljebb, "jobbról nem lehet előzni".... Ja. Lófaszt. Nem hinném, hogy százalékosan több hülye motoros lenne.Mindenkinek tudnia kell hol a helye. Motorral sokkal jobban kell vigyázni, mert ott Te vagy a kisebb. Kis balesetben is sokkal könnyebb meghalni, mint kocsival, ezért a statisztika alapján nem lehet megmondani, hogy akkor most hol van több hülye. Na meg, hogy ki volt a hibás?!
Nem rég halt meg valaki Atomerőműves, 70 körüli tempóval ment a 6-os főúton, úgy hajtott ki elé egy kocsi, hogy nem tudott megállni. Mert nem néz körbe az idióta. -
Ragnar95
félisten
válasz
Pont ez az,h sokan nem tudják az erőviszonyokat, mert mondom, szét se néznek biciklivel a jobbkezes utcákban, miközben ha elb@sszák őket autóval, akkor abból csak nekik lesz fizikai sérülésük...
DanielK: az a gond,h ez nehéz kérdés,h be lehetne-e vezetni kötelező kreszt biciklire, mivel ugye biciklinél nincs minimum életkor...Bár mondjuk azt lehetne,h asszem 12-től mehetsz egyedül főútvonalon, akkor 12év fölött kell biciklire is kresz vizsga, az alatt meg csak olyannal mehetnél, akinek van és ő felügyelne rád...Csak hát nincs munkaerő a rendőrségnél arra,h még ezt is ellenőrizzék... -
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #40341 üzenetére
Jaja, persze, ők is megérik a pénzüket, de legalább tudják az erőviszonyokat. Legalábbis egy részük. Előttem van az a kép is, mikor az anyuka teker, a két kislánya meg előtte. Motorosból meg csak a janizós kép van előttem, meg a pofátlan pizzafutáros. Mondjuk ha én rendeltem, akkor lehet pofátlan.
Korpi!
Nem elég, ha autósként tapasztalom?
Ragnar!
Ahogy DanielK is írja, egyszerűen szerencsétlen hülyéje, nem ismeri a kreszt. Ha emiatt meghal, így járt. Legalább mást nem veszélyeztet, hacsak nem egy lelki traumát annak, aki elcsapja.
-
korpicschess
veterán
válasz
Gondolom nem nagyon motoroztál, különben nem így beszélnél a motorosokról.
-
Ragnar95
félisten
válasz
A bicikliseket is hagyjuk inkább, egyre több azok között is az idióta, aki csak megy, mint az állat, szét se néz, kocsinak nem adja meg a jobbkéz-szabályt, meg úgy általában az elsőbbséget, miközben neki érdeke,h ne üssék el, mert neki lesz egyedül baja belőle, de nekem még odafigyelnem rájuk is, mert még engem hurcolnak meg, ha elütöm akkor is,ha nekem volt elsőbbségem
A bicikliutakat meg olyan idiótán építik,h kanyarodáskor még véletlenül se lásd,h mögötted jön-e biciklis az úton...
Xero: nyilván, az életed múlhat rajta, csak kérdés,h megér-e mondjuk egy 50ezreshez képest annyi pluszt... -
Xero
nagyúr
válasz
De tünci vagy.
Amúgy ez pl egy lightos csúszás volt pályán. Ha ilyennél valaki odabassza a fejét, akkor a hajára kenheti a 30-50e-s sisakot.
-
manchester85
veterán
válasz
korpicschess #40335 üzenetére
Több, de az arány kisebb. A motoros ugyanis imádja a szabadságérzetet, a veszélyt, a száguldást. A legtöbbjüknek a playstation előtt, vagy a vidámparkban lenne a helye. A motoros békés, tisztes polgár változata a biciklis.
Xero!
Neked is, a sisakodra.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40312 üzenetére
miután megnéztem a 2. részt, végülis ez a legkisebb baj. ez kinek vicces?
-
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #40333 üzenetére
A mostani sem volt olcsóbb. Aztán ha betont fogsz, akkor nem árt. Mondjuk én utcán nem nagyon megyek.
(#40334) manchester85: Köszi puszi.
Ne általánosíts.
Amúgy utcán én sem szeretek menni. Pálya, vagy elhagyatott hegyi szakaszok. Na annak van értelme. De az, hogy a forgalomban szerencsétlenkedni.
Bár gondolkozom valami 5-600-as régebbi naked gépen városba. A dugókban nagyon rá tudok kívánni.
-
korpicschess
veterán
válasz
manchester85 #40334 üzenetére
Pedig szerintem simán lehetséges, hogy az autósok között több a farok, gyökér, kreszt-nemismerő barbár.
... és nem csak karácsonykor és húsvétkor.
-
manchester85
veterán
Hogy én hogy utálom az összes motorost...
Rájuk a kresz általában nem vonatkozik, és a legpofátlanabb vér csörgedezik mindnek az ereiben.
Persze biztos van kivétel, de elég kevés ahhoz, hogy ne "joggal" általánosíthassak.
-
Ragnar95
félisten
240 000Ft egy sisakért?
Drágább, mint sok motor
Mondjuk nyilván nem a párszázezres motorokhoz kell ez, hanem a több milliós versenymotorokhoz, de akkor is elég durva
És akkor erre még jön rá a motorosszerkó többi része, ami szintén nem olcsó mulatság....
Cyberpunk: "súlyának is betudható ez az előny, a karbon pedig még könnyebb)
1,1 Kg a súlya, ami elég könnyű, nembeszélve arról, hogy nem is karbon."
Itt csak én érzek egy kis ellentmondást? -
Xero
nagyúr
válasz
korpicschess #40329 üzenetére
Azzal is eshetsz úgy, hogy nagyot koppanjon a fejed.
(#40332) Cyberpunk: Na ebben már jobban bíznék.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #40324 üzenetére
Ja 1,1 Kg. De jó, hogy ráakadtam erre a boltra. Csak 50k-t hagytam ott ma, mert jön egy szemüveg + sípcsontvédő.
-
Cyberpunk
félisten
Nem.
Vettem egy ilyet közben [link]. Szerintetek? Osztrákiából jön elvileg 5-6 munkanap alatt itt van. Nem úgy mint a hazai kedves boltokból. Két hét után kénytelen voltam visszamondani az előző rendelésemet. Aztán 30.-án meg megyek DH-zni a hegyre.
Enyhén sürgős. Rájöttem nincs egy normális bukóm.
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #40311 üzenetére
Én minden héten meghallgatom utólag a rádió kabarét. Szerintem jó. Pont.
(#40315) Cyberpunk: Hipszter-e vagy?
-
Cyberpunk
félisten
Vettem egy ilyet.
Jó kis alap Casio.
-
DVlad
őstag
válasz
mondomén #40296 üzenetére
Nagyon egyetértek. Ez a két név számomra egyet jelent a jó humorral a hazai felhozatalból, a többi viszont...
De szeretném ajánlani (azoknak, akik esetleg nem láttak még egy részt sem) Louis C.K. humoristát, aki sztendápos és egy sorozatot is csinált saját nevével, ami észbontóan jó. A comedy central csatornán is ment szinkronnal és jól is sikerült. -
manchester85
veterán
válasz
DanielK #40309 üzenetére
Pont hogy nem vicceket, miért tennénk azt? Ja, nyilván nem röhögünk egyfolytában, hanem elmeséljük kivel mi van, és szépen a történetek közé ékelődnek a jó kis poénok, vagy eleve az az alapja.
Nyilván mindenkinek más haverjai vannak, meg valamennyire más a személyisége, de én általában megpróbálom minél poénosabbra fogni ezeket az összejöveteleket.
-
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #40308 üzenetére
ja és egész este a kocsmában vicceket meséltek egymásnak.
ne legyél már ennyire csőlátású!ezeken is lehet nevetni, pont azért van ilyen nagy sikere.
ha én beülök valahova a haverokkal, akkor nem röhögök 45-50 percen keresztül, azon amit mondanak.
meg nem minden sztori vicces amit mesélnek. -
manchester85
veterán
Figy, a poénok a spontaneitásuk és életszerűségük miatt lesznek igazán viccesek. Legalábbis szerintem. Bár az is tény, hogy ezek nem feltétlenül lesznek univerzálisan humorosak, csak mondjuk azoknak, akik bele tudják élni magukat a történetbe, hisz érdekeltek. Pl. egy társasági összejövetel legszánalmasabb része, amikor valaki vicceket kezd el mesélni. Nem létező emberekről megírt történetek hallgatása csak a poén kedvéért szerintem k*rva gáz . Főleg, hogy egy jó poénnál oda-vissza megy a reflektálás az érdekelt felek esetében, ami még viccesebbé teszi a dolgot (már ha jó a felek humorérzéke). Persze egy Jó barátok örök klasszikus, de a legtöbb hasonló sorozat unalmas és erőltetett. De talán pont azért, mert szokni kell a karaktereket, hogy azonosuljon velük az ember. Ehhez meg nekem nincs türelmem. Jobban élem meg a poénokat, ha néhány haverral beülünk valahova. Már amennyiben azokkal, akiknek van humorérzékük.
-
Cyberpunk
félisten
Jelentem uraim egy lépéssel közelebb célhoz.
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #40299 üzenetére
De akkor láthatóan bármilyen megírt sztorival gondjaid vannak, hiszen amit az élet tud produkálni, az olyan igazi, hogy még a bűzét is érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- PS Plus előfizetések
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló