- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga #40197 üzenetére
persze, ezt is írjátok az android javára...
ja, és ezt is; link
pont ma kaptam a fejemre az egyik - főként andoid oprendszeres telefonokat kiadó - gyártó illetékesétől, mert mondtam néhány pozitívumot az ellentábor rendszerére, persze külön - külön alá is támasztottam mindent, mert "hivatalból" elutasította a kijelentéseket, erre a felesége két telefont nyomkod egyszerre, az egyik saját, a másik pedig a saját, i4s és i5 - jót nevettem, a csaj persze nem értette, de a csávesz is nyomott egy sunyi vigyort... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Csak addig isteníti, amíg olyanja van, utána már nem is annyira jó.
-
Xero
nagyúr
válasz
Ez nem szózsonglőr, pusztán divat hater.
10-15 éve a Microsoftot volt divat utálni, most az Apple-t. Nem kell ezzel foglalkozni.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem csak annyi lesz, hogy egy gombbal ki/be tudod kapcsolni az app háttérben frissítését. A bétában is benne van már ez a menüpont, asszem az időjárásnál. Arra lesz jó, hogy mire felébredsz, ott lesz a facebook/twitter/instagram feeded letöltve, nem akkor kell karikázni a reggeli wc-sessionön.
whitezo88: Azok azért mennek, mert van külön API nekik, ami egy adott daemonhoz kapcsolódnak. (Voip, stb.)
-
-
Blyan
félisten
válasz
manchester85 #40191 üzenetére
Most majd lesz!
De totál igaz, egyszerűen nem értem minek a valós multi task.
(#40190) Xero
Nem a specifikáció amivel bajom van, hanem, azzal, ami megköveteli. Elég nevetséges lesz, ha ez trendé válik.
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #40187 üzenetére
De hol van erre szükség? Nekem ne fusson semmi a háttérben, amire nincs szükségem. Majd ha lesz torrent kliens iOS-re, akkor lesz értelme a multitaskingnak,
Blyan!
Na ugye, hogy jogos volt az iOS 7-es aggodalmam. Pont az iOS eddigi varázsa látszik elveszni. Engem nem érdekel se a wifi, se a bluetooth kapcsoló, nem kapcsolgatom őket. Ez már nem innováció, hanem olyan funkciók és feature-ök bővítése, ami valakinek hasznos, másokat egyáltalán nem érdekli, de egy biztos: irányt senkinek nem mutat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground #40183 üzenetére
Na ez egy nagyon jó kérdés. Én mindig kp-t váltok. Nem nagy kaland előtte lekapni a számláról. Mondjuk a legegyszerűbb ha felhívsz valami Exclusive change számot.
(#40184) Blyan: Ha ezt kihozzák nekem pont jó is lesz. 4S-ről váltva bőven jó.
-
Ragnar95
félisten
Azt,h mostmár valóban futnak a háttérben az appok, az összes, nem csak bizonyos fajták (gps és zene), míg ugye eddig csak hibernálva voltak a multitaskingban.
A 2GB egyáltalán nem tűnik soknak, mivel bár az i5ben is nőtt a RAM, a valódi multitaskingnak, parallexnek és hasonlóknak kelleni fog a minél többA SoC mondjuk változott az i5ben is, szóval annak nem feltétlenül kell változnia...
-
Blyan
félisten
Nekem ez hihetetlennek tűnik.
Amúgy mit jelent a mostanában emlegetett true multi task az iOS7 esetében? Mostantól nem kerülnek fagyira az alkalmazások?
(#40185) Ragnar95
A két giga furának tűnik, meg a mostanival azonos A6 SoC is.
-
Totheground
addikt
Lehet debil kerdes, de penzvaltokban lehet valutat "venni" (kartyaval fizetve) is vagy szo szerint csak kpt valtanak?
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40181 üzenetére
Say boring again. Say boring again, I dare you, I double dare you motherfucker, say boring one more goddamn time!
-
r3dsnake
nagyúr
Kipróbáltam a Candy Crush-t. Kár volt, szörnyen addiktív.
-
Új Google Maps félelmetesen jó lett
Remélem még idén megérkezik nektek is
-
vadászcsiga
félisten
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40165 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
whitezo88 #40161 üzenetére
Azt hittem,h az óriáscápa vs óriáspolipnál nincs lejjebb, de úgy tűnik, mégis van
Pedig ott van az óriáscápa vs óriáskrokodil, a kétfejű cápa és van még pár hasonlóan színvonalas film, de ez egyszerűen mind közül viszi a pálmát
vadászcsiga: nálam eléggé változó Tarantino filmjeinek megítélése, a Becstelen Brigantykat imádtam, Djangot szintén, mindkettő zseniális film, de a Kill Billt és a Ponyvaregényt egyszerűen nem tudtam végignézni, annyira unalmasak voltak számomra...
korpischess: akkor más a szitu, de így nem is neked kell állni a felújítást feltételezem -
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40160 üzenetére
ha már film, akkor ez kasszasiker lesz: [link]
-
DanielK
addikt
válasz
korpicschess #40157 üzenetére
remélem értetted a viccet!
Ponyvaregényben, mikor Butch megkapja az órát...
-
DanielK
addikt
válasz
korpicschess #40153 üzenetére
és a seggében tárolta?
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess #40153 üzenetére
Mondjuk igaz,h pont ugyanilyet nem, meg gondolom számodra ennek nem csak fizikai értéke van, mivel nagypapád órája volt...
Várjuk majd a további fejleményeketAztán a végén készíts majd egy before-after képsorozatot
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess #40150 üzenetére
Elég nagy fejlődés a korábbi állapothoz képest
Csak kérdés,h rentábilis lesz-e a javítása vagy jobban megéri abból a pénzből venni egy újat
-
DanielK
addikt
válasz
korpicschess #40150 üzenetére
szépen dolgozik...
-
korpicschess
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #40142 üzenetére
Pedig még emlékszem is erre a hsz-edre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess #40140 üzenetére
Csodálkotam is,h műszaki mellett minek jelölted be
Hármat lehet ingyenesen bejelölni és afölött kell fizetni pluszba? Mondjuk nekem ez úgyis csak vésztartalék lesz, de szerintem nálam BME-mérnökinfó, Corvinus-gazdinfó, BME-villany lesz a 3
-
válasz
bobooo #40141 üzenetére
Egy ilyen minimál teljesen elég volna: [link] Csak be lehetne állítani,hogy ne mutassa a másodperceket, csak a perceket. Esetleg még annyit,hogy lehessen szabályozni,hogy percenként ugorjon a számláló, vagy csak 5-10-15 percenként.
Pl. 45-re belövöm, és csak 5 percenként ugrik 40-35-30-stb-re, de kezdetnek az is elég volna,ha csak a perceket mutatná visszaszámolva állítgatás nélkül.
-
válasz
bobooo #40138 üzenetére
Nem találtam, csak olyat, ami a másodperceket is mutatja, az úgy gáz, odavonzza a szemem, ha állandóan változik másodpercenként a szám a kijelzőn. Mindegy, írtam kommynak, remélem rábólint, és csinálunk egy appot, ami megfelel nekem
Egy ilyen app egyébként is ujjgyakorlat...
-
válasz
vadászcsiga #40142 üzenetére
előre a múltba...
-
vadászcsiga
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz
korpicschess #40136 üzenetére
Időben elvégezni érdekes, és közben élni. Nem bekerülni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #40130 üzenetére
Ettől még ez is mashup, ilyen mashupok is vannak, amikben különböző számok részleteiből készítenek 1 számot
Amúgy azt hittem magával a számmal van gondod,h milyen sz@r, mert az nem igaz, de az tény,h simán azt lehet hinni,h ez egy szám, annyira összeillőek benne a részletek...Enélkül mondjuk nem tűnt volna fel,h ennyire egysíkúak a mostani electro számok, de van benne valami sajnos...
korpischess: gratAz OE az Óbudai-Egyetem? Melyiket fogod választani végül?
-
korpicschess
veterán
-
Cyberpunk
félisten
-
Beírom ide is,hátha, tényleg nagy szükségem lenne egy ilyen appra. Olyat már találtam, ami mutatja folyamatosan az időt, kijelző kikapcsolása nélkül,de ami azt mutatja,hogy mondjuk 60 perces visszaszámolásból mennyi van még vissza, azt egyet sem.
"Szükségem lenne egy olyan app-ra, ami lezárt képernyőnél is mutatja, mennyi az adott idő. Úgy értem, hogy elindítom és mondjuk mutatja, hogy számol vissza pl. 45 percről, vagy ilyesmi, és közben végig "égeti" a kijelzőt.. van ilyen?
Hogy mire kell: számítógépnél dolgozom, és bár figyelek rá, sokszor elfelejtem, hogy bizonyos időközönként felálljak kicsit átmozgatni magam. Beállíthatnám a stoppert/más appot,hogy 45 perc leteltével jelezzen,de olyan kellene, amin látom folyamatosan, hogy "mennyi van még hátra,ha ránézek a telefonra, ne kelljen ehhez feloldani a telefont és nézegetni."
Rájöttem,hogy kell ezt leírni: olyan app kell, ami mutatja a képernyőn annak kikapcsolása nélkül, ahogy egy adott időről visszaszámol nulláig, majd nulla értéken jelez.
-
Ragnar95
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #40124 üzenetére
Pont az ment az előbb.
-
válasz
vadászcsiga #40121 üzenetére
Ja igen, így tálaltam neki a meglepetést, virág is volt. Mindig csinálok ilyen állatok beszélgetnek képeslapot, ránk jellemző szövegkörnyezettel. Van már egy rakattal. Hol alkalomra, hol csak úgy,hogy tudom hogy nehéz napja volt és mire hazaér, legyen neki kis meglepetés.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #40119 üzenetére
Na ez kellett már be is tettem a Queen-t.
-
válasz
vadászcsiga #40119 üzenetére
Ő is volt azt hiszem. Erről van szól, mikor volt, beszéltük: [link]
-
válasz
vadászcsiga #40116 üzenetére
Ja,de azért a Jobs filmre elmegyünk, már asszonnyal is lefixáltam, őt is érdekli (még szép, én is elvitte ma Queen mozira)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #40116 üzenetére
kockák vagyunk mind.
-
-
Alig néhányan írták, hogy mennek Soundra az elmúlt hetekben, szóval a kérdésem az lenne: kik voltak?
Én jelentkezem: iszonyat jó volt, még mindig a hatása alatt állok
Hajnalban jöttünk haza Budapestre.. még ekkor sem voltam józan. :S
-
-Ben-
veterán
válasz
icecave #40105 üzenetére
Az a helyzet, hogy kicsit komplex dolog ez nálam, elég bonyolult, ezért is nehéz összerakni.
A terhelést fokozhatnám, alacsony ismétlésszámon (6-8) bírnék is jóval többet, de azt érdemes tudni rólam, hogy "zenész" vagyok, így annyira nem csaphatom szét a kezem, mondjuk egy szaftos bicepszezésnél..Régebben pórul jártam ezzel egy időbe, elkezdtem keményen edzeni, aztán remegett szépen a kezem, sőt.. be is gyulladt..
( Persze talán jogos a kérdés: zenész minek gyúr? De erre általában az a válaszom, hogy egy zenésznek sem kell szarul kinéznie....)
Más: Kaja van, 2g/tskg fehérje mindig megvan, és van tápkiegem is, a ch az viszonylag kevés, 4g/tskg, mivel disznó típus vagyok, aki könnyen elhízik és nem célom akadályként funkcionálni....A zsír az más tészta, de lenmagolajból minden nap viszek be salátákhoz valamennyit..
@BoboDJ: Ezt láttam ma...
-
válasz
bobooo #40106 üzenetére
Ezt pont láttam, dolgom volt ma a Mammutban, aztán 4-6ossal mentem a Margit hídhoz. Szép kocsi, de ez a matt festés, jajj
manchester85: 14, nem 18
Hogyhogy mi motivál? Magam miatt csinálom, nem más miatt. Az, hogy az asszonynak meg jobban bejön, ha élete szerelme (azaz én
) nem úgy néz ki, mint egy teleszart zokni, hanem kicsit izmos, stb. az már csak egy kellemes velejárója a dolognak. Mindig azt mondja, neki mindegy, hogy nézek ki, de azért mikor megmutatom neki azt a képet, amit akkor fényképeztem, mikor egy kiskövér jóllakott óvodás kinézetem volt, mindig elröhögi magát (ahogy én is)...
-
bobooo
addikt
-
1. "ugyanolyan intenzitással" - nem is fogsz,ha nem szoktatod a szervezeted ahhoz,hogy folyamatosan nagyobb terheket mozgasson meg. Szóval súlyokon is változtatni kell, és az intenzitáson is.
2. Ahogy idősödik az ember, egyre nehezebb lesz izmot építeni.
3. Változatosság, edzéseken is változtatni kel, gyakorlatokon is, mert megszokja az izomzat az ugyanolyan "irányú" terhelést. Nem kell sűrűn, de 8-10 hetente változtatni kell 1-1 gyakorlaton, plusz lehet cserélgetni a napokat is.
4. Kaja mennyire van rendben? Nem fogsz nőni, ha az előző pontok rendben vannak, de se a fehérje, se a szénhidrát, se a zsír aránya még mennyisége nem megfelelő. Tömegeléskor a 2g/tskg fehérje és az 5-7 tskg szénhidrátnak meg kell lennie... zsír az maradjon 0,5-1g/tskg környékén.
Hirtelen ennyi.
-
-Ben-
veterán
Ha már gyúrás.... azt tudja valaki, hogy mi a sz.rér' nem fejlődök?
Régebben 3 évig gyúrtam ugyanolyan intenzitással, kajával, mint most egy hosszabb kihagyás után, és az Istenért sem jön össze fele olyan szintre sem eljutni, mint régebben. Lehetséges, hogy a pihenés hiánya?
De hát azért pihenek, 6 óra megvan, ok, nem 8 óra, de nem is 3....
@r3dsnake: ezt tudom, de a fene se gondolná, hogy 1-2 óra ennyit számít. Egyébként meg ezzel nem nagyon tudok akkor mit kezdeni, ugyanis évek óta nem tudok aludni...
Jó hulla is vagyok egész nap.....
@Tomics: Még pici fiú vagyok..... 22 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest