- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
ittakary #20198 üzenetére
Nekem nagyon bejön a Do Not Disturb (Ne zavarjanak) funkció. Eddig a Gmailben beállítottam azoknál a feladóknál, akik éjszaka küldtek levelet, hogy automatikusan elolvasottnak jelezze őket. Ez kivehetem és nem ébredek fel az emailekre.
A térkép nekem is nagyon bejön (a műholdas nézet szutyok, de a gmapset sem használtam úgy)
-
válasz
C4mp3r #20196 üzenetére
Hidd el megéri. A Safari brutális gyors, az Apple térkép nekem tetszik (ha csak a sima Standard nézetről van szó: pillanatok alatt betölt akár Edge-n is, és a cache is elég nagy részt magában tárol)
A DontDisturb módot még nem konfiguráltam, nem volt szükségem rá, de majd ez is meglesz.
Na meg: ne viccöljünk már hogy meg akarsz maradni egy régi iOS verziónál -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #20195 üzenetére
Azt mondta: "amerikai idő szerint du 2"
-
C4mp3r
addikt
en szerintem a camera app uj panorama feature miatt fogok frissiteni, mas nem erdekel az uj szoftverben, szerintem inkabb visszalepes miatt eloremutato fejlesztes
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #20190 üzenetére
Apple Support
(iPadre vettem plusz garanciát, azt regisztráltattam velük és akkor mondta a fickó, hogy valószínűleg pénteken kint lesznek az árak - de még ők sem tudják, hogy mennyi lesz, illetve mondta, hogy du 2-kor indul el az ios6 letöltés. Nem akartam neki mondani, hogy már azt használom.
)
-
SÖ
addikt
válasz
icecave #20187 üzenetére
Én is néztem, fehér 4S-en ott volt 3 ronda folt, az 5-ön semmi. Mondjuk a fémen nehezebben marad meg a zsír, de nehezebben is jön le. Akkor lesz gond, ha nyárón beleizzadsz a telefonba, v. ha hagymakarikás, pirospaprikával megszórt zsíros kenyér evése közben telefonálsz. Persze ha kést villát használsz, nem.
-
DanielK
addikt
Amerikai idő szerint du 2-től lesz elérhető az ios6. A apple store-on meg előreláthatólag pénteken lesznek árak.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #20183 üzenetére
Skadináv dizájn, szeretem a távirányítókat.
paavoo
Este megy fel i4-re
-
paavoo
aktív tag
Nincs semmi lag, brutális lett ios5-höz képest safari.
Amúgy nekem az üzemidő legalább olyan jó mint ios5-ön, sőt mintha kicsit jobb is lenne. (Nem lőttem róla screent, de volt pár napja egy 10 óra 30 perces kijelzőhasználat, 15% körül tettem fel töltőre, nálam legalább is ilyen még nem volt.)
Azért reménykedek, hogy dobnak ki valami újabb verziót, van pár apróbb bug + érthetetlen feature. -
Sur1G
aktív tag
Most nincs nálam a telefon (szervizben van), de pl. a hálózatok menüpont beállítások alatt. Elég sokat használom, mivel nincs sbsetting jb nélkül. Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy iOS6 alatt megszűnt a safariban belépéskor lévő lag? Belépek a böngészőbe írnám a címet és beakad 1 másodpercre és utána írja tovább.
-
Sur1G
aktív tag
iOS6 iphone 4S-en gyorsult valamennyit? Egyre több teszt jön ki az új iphonre-ról és egyre jobban elbizonytalanít, hogy cserélni kéne
. Nem azt mondom, hogy lassú volt i4S, de jó pár helyen idegesített, hogy várni kell.
-
DanielK
addikt
-
SÖ
addikt
De ha ez is a fiókban marad... őrület, a Nokia PR egy olyan drogfüggő, aki most megy át egy rehabilitáción. Remélem kigyógyul.
Ez volt az első telefonom, elment egy hétig, leesett ezerszer, és naponta újraindult.
Természetesen kommunikátorom is volt
-
SÖ
addikt
Milyen jó a Google? Fent van
Most szólok, ha ezt is kihagyja Nokia, lehúzhatja magát. A barmok rég lenyomhatták volna az Apple-t Androidot, ha nem a fiókba rohadnának a fejlesztéseik.
Ezért a desingért teljesen odavagyok. Pont ez a szögletes forma a gyengém. Ez egyszerűen gyönyörű.
-
DanielK
addikt
Akit érint: végre megjelent az ingynes Box sync winre és macre. Így normálisan ki tudom használni az 50 GB.
Már csak a fájl limiten kéne változtatni (az most 100MB)
-
Tomics
addikt
Szerintetek mikor és hol várható az első részletes teszt (esetleg videóval egybekötve)? A héten van rá esély?
theverge, engadget? -
SÖ
addikt
Máshol feltettek egy jó kérdést, és képzeljétek nem tudtam rá válaszolni
Emberek, akarom mondani Béta Testerek! A GM-ben az Apple Map betallózta a telefon könyvet? Ergó címre tud keresni?
-
vadászcsiga
félisten
Áhh értem
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #20154 üzenetére
A törölt hsz. nem látszódik törlés után a számlálón.
-
Zjunior
veterán
-
bigdady
nagyúr
[link]
Volt már? Beszarás jó -
bigdady
nagyúr
[link]
Olvastátok? :-) -
DanielK
addikt
-
Malachi
veterán
nem tudom, ki mennyire használja az Gmaps-et, de aki gyakran...
az lehet, hogy jobb, ha vár az update-tel.
ez kritikán aluli. továbbá: "No street view, missing/old imagery, limited traffic view, no public transport routing, limited places of internet."
marhaság volt kidobni. hogy is van, lesz rendes Gmaps app a későbbiekben?
-
xlife11
senior tag
válasz
vadászcsiga #20136 üzenetére
Regisztráció kell.
-
xlife11
senior tag
válasz
vadászcsiga #20134 üzenetére
Most fashiondaysen van leértékelve vezérlős Logitech UltimateEars 200vi. 12k helyett 6.
-
bobooo
addikt
5.1.1 az mi ?
-
Kommy
veterán
Tudtok frissíteni AppStore-ból, mert nekem csak jelzi a frissítéseket, de nem nagyon látom hogy jönne is le valami.
Most már nekem is jó, hogy kitöröltem a wi-fi-t és felvettem újból.
-
Sur1G
aktív tag
Használ valaki olyan fülest, amelyiken van telefon irányító mikrofonnal, normálisan szól és nem egy vagyon?
-
Sur1G
aktív tag
Erre az új fülesre én is kíváncsi leszek. Mindenki azt írja, hogy jobb, mint a régi, de még mindig nem nagy szám.
-
SÖ
addikt
Ettől féltem, kereshetem a jelszavakat, de remélhetőleg az "egyéb" visszaesik
Icekave
19 előtt tuti nem, ott 10-kor kezdődik a munkaidő
-
Totheground
addikt
Az igen, quad.
-
bobooo
addikt
ide is benyomom h mulasson egyet a nép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest