Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
icecave #187498 üzenetére
Én most elhalálozás miatt veszek egy házat, csak a felét kellene kifizetnem, 5 millió forint. Szerencsére most vettem autót, meg mindent amit jobb lett volna nem most megvenni, én is beleugrok egy finom hitelbe. Mondjuk ez max 3-4 év alatt kimegy, de én se szeretném. Ez a ház is olyan mint mikor megépült 1970-ben, festetve volt, meg a vízvezetékek újak. Nekem ez így megfelel, mint alap. Az a baj hogy a legtöbb ember egy csavart nem tud betekerni, viszont van pénze. Szerintem kicsit más az hogyha magadnak csinálsz szinte mindent, szabadidőd feláldozod és máshogy fogod megbecsülni mintha egy szakember megcsinálna neked mindent. Én ezt gondolom, igaz nekem nincs 10-15 millióm generál kivitelezőt hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest