- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
Valami elképesztően pofátlan díjcsomagok vannak jelen a piacon az összes létező szolgáltatónál.
Igazán ki találhatnának valami barátibbat. -
r3dsnake
nagyúr
Rendelném is kamatmentes részletre, ha nem ilyen rossz és drága díjcsomagok mellé lehetne.
-
Rage47
veterán
hétfőn jönnek a mini és pro max review-k
-
Wmwinters01
tag
válasz
Rage47 #180172 üzenetére
Nem különösebben érdekelnek azok a tartalmak
nincs se instám, se tiktokom, fb-ot se használom, csak a messengert, meg telefonálok, sokat...
ha meg olyanom van akkor otthon gép helyett telon játszok/híreket olvasok/videózom, szóval semmi extra.. de vaskosan kéne bírnia azért a napot, mert a waze+spotify+telefon megy egybe elég gyakran, nem baj ha tölteni kell, de a 1st SEt rutinból rakom a töltőre ha ilyen van és az azért zavaró...
Erősen filózom a 11-n, tegnap megnéztem MM-ben a 11-et is meg a 12-t 12prot, mai ki volt rakva... hááát, még mindig a szögletes dizájn az ami kell..párom viszont majdnem elhozta a 11-et, a kiállított darab egy lila volt
csak nem volt nem kiállított darab, elvileg kövi héten kedden kapnak belőle... akkor be is lesz újítva
180171 r3dsnake: tudom, de ha egy erős 6-7 órás képernyő időt tud rittyenteni az azért nem lenne rossz, de félek hogy nem fog ..
-
gyuromoj
veterán
Van készleten Space Gray 11 Pro Telekomnál, igaz csak előfizu mellé hozható el, de jár hozzá online kedvezmény is.
Ha lenne zöld szerintem lecsaptam volna egyre. -
icecave
nagyúr
Hát, 11-hez képest tényleg a nagy kijelző (rohadt nagy, bár ha belegondolok,hogy Note 10+-omé még nagyobb volt....), meg az akku lesz, ami mégjobb lesz. Mást nem igen várok őszintén szólva. PWM miatt visszalépés, de azért látszik,hogy élesebb a nagyobb felbontás miatt, de ennyi. Gondolom, dirket napfényben is jobb lesz majd nyáron, LCD épp elég volt.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
icecave #180173 üzenetére
Irigy vagyok most rád. Nekem is ő a kiszemelt.
Wmwinters01: Hát szerintem körülbelül SE2 körüli lesz jobb esetben.
-
icecave
nagyúr
Közben beújítottam egy 11 pro max-ot, midnight green színben. Azt hiszem, most ez a legjobb deal a sima 11 után. Bár a PWM cseszi a szemem (NMote-nál vettem észre), már 2 és 3 koppra be van állítva a "reduce wite point" kapcsolgatása.
Igazából a 11 is teljesen rendben volt, de mivel tabletem nincs, és Note-ban is megszoktam a lób*szó kijelzőméretet, így az hiányzott. Az ezzel járó nehézségek persze nem. -
Rage47
veterán
válasz
Wmwinters01 #180170 üzenetére
ha nagy tartalomfogyasztó, tiktokos stb. vagy akkor, nem ajánlom, mert egyrész a kijelző kicsi ehhez, másrészt az akksit megeszik ezek az appok
igazából annak jó a mini, akinek van mondjuk egy ipade is és a telefonját mobileszközként akarja használni -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Wmwinters01 #180170 üzenetére
Kizárt, a sima 12 meg a 12 Pro is gyenge a tavalyiakhoz képest.
-
Ngtx
aktív tag
Igen a Mini az még egy érdekes telefon lesz. Kíváncsian várom azt is!
De az sajnos tényleg túl kicsi.
-
Ngtx
aktív tag
Ma végre meg tudtam tapizni élőben az új szifont.
Nekem pozitív csalódás érzetre amit nyújt a régi új forma világ.
De valószínű nem ő lesz a választás. -
Rage47
veterán
válasz
r3dsnake #180162 üzenetére
de ez a 3 éves cucc azért rendesen átalakítja a szabályaikat, nincs is ilyen máshol sztem.
szervizeknek is máshogy kell számolniuk ezentúlha talán az apple nem is, de más cégnél el tudom képzelni, hogy oké, akkor növeljük az árakat, mert a szervizköltségek is megnőnek
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy is hülyeség január előtt megvenni a 3 év gari miatt.
-
gyuromoj
veterán
Pénteken valaki Mini vagy Max előrendelés?
-
B-L-A-C-K
titán
Ennek ugye 120Hz a kijelzője, de mégse látom egy XS mellett a difit menüben húzogatva, és olyan opciót se találok hogy be kellene kapcsolni. Hogy van ez?
koxkids: Nem az enyém.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Készülékbiztosításról mi a véleményetek?
Revolutot néztem és heti 960 Ft-ért lehet biztosítani az XS-t amire 72000 az önrész.
iStyle-nál 248000 a főkészülék csere és 131000 a kijelző. -
.Szaki.
addikt
A notebook topic finoman fogalmazva sem pörög. :( Gobdolom a '20-as i3-asra ugyanez igaz, mint a '17-es i5-ösre.
A Mac Mini-vel az az apró probléma, hogy asztali. De ha nincs jobb ötletetek, akkor lehet az lesz.
Szerintetek milyen konfig kéne? Egyelőre még csak php-t, C#-t tanultunk, elv lesz java és C++ is. Illetve lesznek majd mobil app fejlesztések ha minden igaz.
Az se baj, ha nem Mac.
-
Blaise
veterán
válasz
.Szaki. #180121 üzenetére
Ez a konfig?
MacBook Air 13" 128GB SSD (2017)299 900 Ft337 900
1,8 GHz-es, kétmagos, ötödik generációs Intel Core i5 processzorTurbo Boost technológiával akár 2,9 GHz
8 GB 1600 MHz-es LPDDR3 memória
128 GB-os, PCIe-alapú SSD-tároló
Intel HD Graphics 600013,3 hüvelykes kijelző1440 x 900 képpontos felbontásSzerintem ebbe már nem érdemes beleugrani, minden téren el fog fogyni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
lugosi #180127 üzenetére
+ Rage47!
Köszi szépen a válaszokat. Ti mit ajánlanátok? Ha elvégeztem az egyetemet, akkor munkát szeretnék váltani és ezzel szeretnék foglalkozni.
Jól gondoltátok, valóban 2 évig minimum lenne használva. (Eleve annyi lett volna a részlet)
Van valami tippetek esetleg, ami (magyar valóságnak sajnos megfelelően) elég lehet az igényeknek és cserébe megfizethető is?
-
válasz
.Szaki. #180125 üzenetére
Nem akartam beleszólni de így már nem. Ugyanilyen gépen futtattam az Xcode-ot kb 1-2 éve, érezhető volt a lassúság. Ha jól veszem ki akkor ennek még 2 évig fejlesztő gépnek kellene lennie, tehát inkább 2022 vége amíg használod. Már most sem jó szerintem, de két év múlva kb 2 generációnyi osx jön még ki, szerintem inkább ne.
Ha úgy érted, hogy úgyis kell egy gép és szórakozásképp kipróbálod a fejlesztést és lehet hogy nem jön, de az nem gond, akkor úgy oké, de befektetésként én nem érzem jó ötletnek. -
.Szaki.
addikt
válasz
radi8tor #180122 üzenetére
8GB fölé sajnos nem tudok menni anyagilag, azért néztem a '17-es Air-t, mert csak az iStyle-nál van 0%-os THM és nen 22, habem 24 hóra. Kamattal nem fogok részletre venni semmit, és tanulásra kéne a gép, szóval kb befektetésként tekintek rá, így eléggé meg vagyok lőve.
-
icecave
nagyúr
Tudja valaki hogy váz új ipad air-ban 4 vagy 6 giga ram van?
Google ad ki ezt is azt is. Gondolkodom egy ipadon de hosszú távra kellene, sima új ipad 2020-akat is dicsérik de ahogy láttam 3 giga rammal elég karcsú lehet...
-
.Szaki.
addikt
Srácok, mit gondoltok, programozásra, és szoftverfejlesztésre alkalmas lehet '20-21-ben egy '17-es Air i5-ös procival, 8GB RAM-mal?
-
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Lehet nem elég körültekintően vásároltam "marketplacen" egy airpods pro-t.. "okosban kihozott", refurbis és/vagy valamiért nem érvényes a garancia ha az apple oldalán ezt látom:
"a vásárlási dátum nincs igazolva"Foliás bontatlan volt.. azon aggódtam inkább h ne fake legyen, azt sikerült csekkolni.
Bontatlan/eredeti termékként én is azt gondoltam amit az eladó mondott h aktiválás/első bekapcsolás után indul az apple gari - ahogy korábban már tapasztaltam más termékeknél. Ezt az üzenetet viszont még nem láttam. -
szekra
addikt
Érdekes iPhone 12 nagyon könnyű nekem kézbe fogva, szinte már zavaró, de csak 10g a különbség pl. X-hez képest.
-
Gergőke88
addikt
Mobilaréna teljesen haldoklik?
Kint van 1 hete az új iPhone/iPad és nulla teszt róluk, oké külföldi tesztek alapján minden tudunk de akkor is.... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #180104 üzenetére
-
Totheground
addikt
Pog itt a halloween! Egy gyors alvás és megyünk megőrülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!