- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprinter szokott nektek csomagot vinni? Ha igen akkor szokott működni a követés? Nálam nem működik pedig sms-email is jött, hogy feladták meg ma hozzák.Már jó, elég volt megkérdeznem. -
Nem akar kijönni ez a kurva kő. Még a vesevezetékemben van, de nem tudom megállapítani, hogy lejjebb jött-e, mert nem mindig ugyanott fáj. Van, hogy nem érzek semmit, van, hogy fáj, csak a csillapítók miatt nem annyira. Holnap kell visszamennem, elvileg lesz röntgen, meg ultrahang, akkor látszani fog, hol tart.
Nagyom remélem, hogy valahogy kiküzdi a szervezetem, nincs kedvem felesleges köröket futni (futni úgyis kell, rázódjon csak). Inkább a sok gyógyszerből, a 10 percenként pisilésből és a napi 6-7 liter vízből van elegem. -
nord_
veterán
válasz
B-L-A-C-K #145188 üzenetére
Ugyan, dehogy, ez nem kötekedés.
(Hangsúlyozom) szerintem vannak ételek, amik "klasszik"-módon a legjobbak (gyerekkoromban rengeteget voltam falun a nagyszüleimnél, ők még hagyományos módon főztek; kvázi mindent maguknak termeltek meg).
Ettől függetlenül persze én is sokat használom az olívát, meg úgy általában minden újdonságot szeretek kipróbálni, főleg, ha külföldön vagyunk. -
Jojo5
őstag
Ivecave, mielobbi jobbulast.
Kalvaria, otthon mindent kikurtam a francba a regi kecobol, hazakoltoztem, volt baratno most ebredt ra, hogy neki En vagyok az igazi es, hogy en kellek neki...
Kozoltem vele, hogy mar nekem ez nem megy, nem erzek iranyaba semmi olyat sem mint regen.Multhet csutortok este beszeltem a Sved holggyel, az nekiallt mantrazni, utana lecsaptam ra a telot, majd miutan visszahivott, 30 perces kis megmondom a frankot volt a reszemrol.
Ezen tortenesek konkluzioja az lett, hogy pentek hajnalban repulore ultem es azota is itt vagyok a legnagyobb boldogsag kozepette!
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MurdR #145183 üzenetére
Mint a recept is írja kell hozzá egy knorr pörköltalap, és abba benne van már minden, így az is.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Kíváncsi vagyok mekkora sor lesz itt Münchenben, a Marienplatz-i Apple Store-nál 22.-én.
-
kovbandi82
őstag
válasz
GALARDO #145162 üzenetére
Én is, ha már a gyárukban dolgozom kötelességem
(főleg hogy idén 2 B osztályt hajthattam tankkártyával 1-1 hétig, kifizették a Forma1 beugrót nekem meg az asszonynak most meg 16-án kivisz Frankfurtba az autókiállításra)
skitter:
Ha Ford csak jó lehet. Igaz Fiesta, 10 éves, 1. gazdája vagyok és semmi baja. 1.6 alatt ne vegyél Focust! -
gyuromoj
veterán
Elvileg szeptember 22.-én startol az értékesítés, gondolom az első körös országokban.
-
törölt tag
Benzines Focus-t hajt valaki? Most, hogy elszàllt a kettős tömegű és behalt egy porlasztócsúcs (=márkaszervíz) a HDi-mben, azaz kaptam a szerelőtől egy párszázas ajánlatot, erősen gondolkodom a váltáson, tizenegy-két éves kombi Focusra.
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Totheground #145154 üzenetére
be vagy te nyomva!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #145152 üzenetére
Lehet késő van de nem értem...200e yen az ~470e forint mi ennyi? Albérlet?
Mert én lakás árra gondoltam.
-
Totheground
addikt
válasz
B-L-A-C-K #145146 üzenetére
Az itt már nagyobbnak számít.
Kismillió dologtól függ. Central Tokyoban egy újépítésű házban simán elkérhetnek érte 200k-t (yen).
Külsőbb területeken egy régebbi, mondjuk 10 éves házban megúszható 75-80kból. A 23 spec wardon kívül meg egy kicsit talán meg kevesebb (vagy ugyanannyiért nagyobb), de onnan közlekedjen az, akinek két anyja van. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Totheground #145143 üzenetére
Jo regota elhetsz kint ,ha mar torod a magyart!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #145145 üzenetére
Yup, így élek tizenéve.
De ha költözök, akkor is hasonló távra szeretnék lenni a várostól. (csak épp a fővárostól és nem szegedtől). Nekem megér ennyit a nyugi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mennyi kint egy 50nm-es lakás átlagára?
-secret-: Enném...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Részemről egyértelműen a nyugisabb lenne, több utazással.
-
Totheground
addikt
Elkezdtem lakast keresni. Ez nehezebb lesz, mint hittem.
Elso dilemma: valamelyik "kulsobb" keruletben nagyobb, 40% olcsobb lakas, elso vagy masodik emelet, de messze a haveroktol, a szokott helyektol es kb 45 perc commute egy iranyba.
Alternativakent kissebb, dragabb de meno, 13. emeleti (fasza kilatas) lakas, kozel mindenhez es mindenkihez...
Az elso egy nyugisabb kornyek, a masodik kozponti, pezsgo.Fuck.
-
-
WestBam
senior tag
válasz
agabe #145136 üzenetére
Nem, nálunk csak a cégeknek jár a nagy sebesség, itt az udvarban a doboz ahonnan ment. Magán nem mehet róla, csak én felhúztam a lakásba is ezért volt akkor nekem is.
Most megnéztem: nálunk lehet kábel tv, normál sebességű internet és telefon. A szemben lévő házban pl. van nagy sebességű internet. De a kettővel utánunk lévő házban is. Hülyék ezek, övék lehetne az egész környék, sokkal jobb áraik vannak, mint a UPC-nek -
agabe
addikt
válasz
WestBam #145134 üzenetére
Ez mondjuk uj nekem, hogy valahol van kabeluk es tudnak adni netet digisek, de csak ugy adjak ha ceges elofizu van es akkor lehet magan is ? Azt hittem, hogy ahol van kabeluk ott adnak akinek kell.
Szinten belvaros es “csak” upc am miax 500-as sebesseggel tud most hasitani (lasabb van, mert nem hasznalnam ki es minek fizessek tobbet, de az ezres digit 3000Ft-ert ertekelnem)
-
WestBam
senior tag
válasz
-secret- #145120 üzenetére
Szerinted itt a belváros kellős közepén van digi nagy sebességű internet?
Halkan súgom: nincs, csak cégeknek. A dolog pikantériája: évekig használtuk teljes megelégedéssel őket, aztán a cég elköltözött máshol lett iroda, szóval ki lett kötve a net. Mondom behúzatom vissza, mert addig a cégen kívül a privát net is arról ment. Erre közölték, hogy valami isdn-t tudnak adni havi sok ezerért. Mondom, normális? Legutóbb isdn vonallal akkor találkoztam mikor még 1,44-es floppyn hordtuk haza a suliban letöltött képeket, videókat, etc. Komolyan gondolta. Egyeduralkodó itt az UPC, semmi más alternatíva nincs. Pedig emlékszem még nekünk szinkron vonal volt benn, kár érte. -
agabe
addikt
válasz
-secret- #145120 üzenetére
Budapest sok reszen nemhogy digi nincs, de upc sem csak telekom. Persze itthon jobb a helyzet sok mas orszaghoz kepest, csak ha van jobb opcio arra vagyunk.
Itt pesten van olyan, hogy az egyik utvaban 1000-es digi a masikban max 200-as upc van dragabban, sot lehet olyan, hogy utca egyik oldalan van digi masik oldalan meg nincs. Csomo helyen nem tudjak kihuzni surun lakott nagyvarosban sem a kabeleiket ezert nincs igazan nagyon raszoritva upc es telekom az arversenyre, de ahol mindharom elerheto ot a tobbiek is olcsobbak joval mint ahol nem -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sukta 95 #145127 üzenetére
Területfüggő a dolog. Ha nálad nem landolt ilyen szórólap lehet nem is ennyiért kapod.
-
Zjunior
veterán
Jó örüljetek ennek ,nekem 250mb-es net 55 font havonta, csak a net...
Ez a csúcsok csúcsa...Őskor internet téren---
Netbe , tv-be vernek mindenkit a magyarok!
Vagyis Upc az román -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Szeretek ide járni, már megint egy -~60 ezres projekt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest