- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz
CoDWaW07 #49994 üzenetére
Valaki tudna erre megoldást?
Sürgős lenne, főleg így hogy kijött az új 9B208-as 5.1.1 az iPhone 4-re és nemsokáig lesz shsh a régi 9B206-os 5.1.1-hez:S
Előre is köszönöm
SZERK: Még valami: Leszedtem Tinyumbrella segítségével az 5.1.1(9B206) shsh-t, és félkövér betűkkel írja , ez azt jelölheti hogy az a legfrissebb vagy mit jelenthet?[ Szerkesztve ]
-
boras
csendes tag
válasz
CoDWaW07 #38318 üzenetére
Hali,
Nálam ugyanez a probléma (pattogó hang) és azt vettem észre mintha a hátlap illesztése nem lenne pontos mert ha lenyomom és felengedem egy kicsit mozog ( vagy a váz vagy a hátlap maga nem teljesen sík de remélem nem a váz)
Mindenesetre lecserélem a hátlapot és meglátom mi leszA kamera vagy más zörgése is igen idegesítő főleg hogy egyes telóknál ez állítólag nincsen.
A 3gs-emen eddig észre sem vettem csak most de az jóval halkabban zörög.ű -
FefeeX
veterán
válasz
CoDWaW07 #38334 üzenetére
Nem is azért írtam a home gombot, csak hogy ahhoz is szét kell cserélni, meg alkatrészt is cserél benne, és úgy 3ezer, szóval ha csak szétszedni meg összerakni kell, ért hozzá, és olcsóbban megúszod valószínűleg...
Sickboy25: nos, az appshopper alapvetően nem az appstore listáját képezi le, hanem azért lett, hogy kövesse a leárazásokat... Ezért nem találod olyan lebontásban... Ráadásul valóban iPhone-on nem olyan szép és összeszedett, iPadon viszont nagyon jó és átlátható, tudom ez téged nem segít ki
Sajnos más lehetőséget nem tudok, de lehet appon belül keresni, appstore-on kiválasztod, appshopperben megkeresed, wishlistbe betolod, aztán utána már ott lesz
Körülményes picit, de nem olyan vészes, szerintem
-
FefeeX
veterán
válasz
nem ejtetted le véletlenül? Lehet kipattant egy tartórész, érdemes lehet bevinni egy hozzáértőhöz, fagyalllo pl 3ezerért cserél home gombot, szóval szerintem ennél olcsóbban szétszedi meg összerakja újra, ha az a baj (ugyanis egyrészt a szétszedéshez felszerelés kell, másrészt laikus könnyen tönkrerakhatja szétszedésnél a kijelzőt)
manchester85: nekem az 55centi után nagynak tűnt a 92centis plazma. Most már annyira kicsinek érzem, hogy a következő minimum 50" (127 centi) lesz... Sajnos a méretekhez nagyon gyorsan hozzá lehet szokni, aztán határ a csillagos ég (az asztali gépemet meg iMac27"-re tervezem cserélni) - akkor van baj, mikor a felbontás nem követi a méret növekedést, ugye ebben azért az androidos barátunk még kicsit elmaradott...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
CoDWaW07 #38325 üzenetére
De pont azt tárgyaltuk ki, hogy a nagyobb képernyőméretnek legalább annyi hátránya van, mint előnye. Minél nagyobb a területe, annál kevésbé éred át egykezes használatnál. Én 1,8m magas vagyok, és a 4" már nekem is kicsit gondot jelentett. Kizárt, hogy egy átlagos magasságú és méretekkel rendelkező nő egy kézben teljes értékűen és kényelmesen tudjon használni egy 4"-os telót. Valamit valamiért. Hidd el, egy Galaxy Note mellett meg a Galaxy S kijelzője tűnik kicsinek. Ezt a végtelenségig lehetne játszani, de kérdés, hol marad a felhasználói élmény...
Bepe79!
Én is így látom.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
CoDWaW07 #38325 üzenetére
Látnád 9,7 inchen, akkor nem mondanád, hogy pont jó volt a Galaxy S-en a méret
A nagyobb mindig jobb... Telefonnak a 3,5 inch szerintem tökéletes. Ha nagyban akarsz játszani, de nem kell ipad, ott a Galaxy Note 5"
Húgom SGS-e annyival tepsibb, hogy már zavar a zsebemben. A telefon ne tepsi legyen, szerintem. Ebben mondjuk manchesternek igaza van, ebből egyszerre egy kiadás van, nincs gémer edisön meg más, csak egy, és alapvetően ez nem egy játékgép. Persze aki hitelből veszi meg, az érthetően azt akarja, hogy egyszerre tudjon mindent a legjobban (hisz még húsz évig fogja ezt is fizetni
)
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Ja és még annyit hogy leejtve sem volt,akkor szerintetek mitől lehet ez?
manchester85: látom nagyban folyik a képernyőnövelés téma.
Szerintem ,legalábbis remélem hogy növelni fogják mert azért pl egy Real Racing 2 az eléggé kicsi és zavaró egy idő után. Ismerősöm Galaxy S-énél (igaz hogy laggolt mint állat,meg csúnyább grafika volt) de pont jó volt a 4"-on[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz
CoDWaW07 #37345 üzenetére
igen, hisz az apple mindig a kintlevo legfrisebb softwareket irja ala, ergo: ha kint lesz az 510 akkor 501re mar nem lehet majd restoreolni shsh nelkul
- illetolegesen ha kint lesz az 510 csak shift +restore segitsegevel tudsz korabbi sw-t betallozni vagy custom sw-t
ui: celszeru mindig menteni az shsh fileokat, artani nem artanak-SOHA
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz
CoDWaW07 #36564 üzenetére
Pusztán telepítés után is laggolt, pedig nem is csináltam vele semmit. Anno a 3G-n mintha nem tapasztaltam volna ilyesmit. Persze az is lassult, de a bakapcsolt hatásoktól függően, nem úgy mint most. Az a kérdés, h ez vajon az 5-ös iOS miatt van-e vagy egyébként is "szar" mostanság a winterboard.
-
Kommy
veterán
válasz
CoDWaW07 #33766 üzenetére
Mást nem kell csinálni.
(#33765) manchester85: csak hogy neki a beállításokban megvannak a backupok. Ráadásul sem a restore sem az update gomb nem aktív, ez azért van mivel amikor a setup-ot megcsinélta a telefonon akkor az iTunes backupból való visszaállítást választotta, de csak .activálva van a telefon, amit az iTunse így hálált, meg tehát itt a backup választásának kellet volna megjelennie
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
CoDWaW07 #33589 üzenetére
Nézd meg hogy egyáltalán vannak e backup fájljaid, én áthelyezném őket, és utána újból elindítanám az iTunes-t, hogy mit csinál.
XP alatt
C:/Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\BackupWindows 7 / VIsta
c:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\BackupHa ez sem jon be akkor megpróbálnám úgy, hogy shift gomb nyomva tartva indítanám az iTunes-t és valahova létrehoznék egy mappát egy új library-nak, hogy így jó e.
Mégegy ötlet, nyomnék a programok hozzáadás és törlésében egy javítást az összes Apple dolgon.
Jelenleg ennyi ötletem volt.
Skizz: Magyar Apple Store
[ Szerkesztve ]
-
ferofacee
tag
válasz
CoDWaW07 #33248 üzenetére
megtaláltam, egy .shsh mappa volt a neve, el is mentettem pendrive-ra. Egyebkent mikor lattam hogy okes lesz a dolog mikor kivettem aa request shsh cydia pipat akkor futattam egy újat amibe mar visszaraktam a masik pipat amit eloszor mondtal hogy vegyem ki és probáljam meg úgy. Most az a kerdesem, hogy most kivettem ezt a request shsh cydia pipat meg fogja jegyezni a cydia majd?
-
ferofacee
tag
válasz
CoDWaW07 #33243 üzenetére
Nah sikerult ugy gondolom, kivettem a pipat ahonnan mondtad meg kivettem a request shsh from cydia bol (szerintem arra gondoltal elsonek is), es most lefutott a csik, es irja a generalnal a 5.0.1 5.0.1b es 5.1b1 is, na most az a kerdesem, hogy gondolom valahol megtalalhatoek ezek a fileok, es azokat kell megoriznem, hogy tudjak majd jb zni ha kijon egy uj software.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
CoDWaW07 #33172 üzenetére
SZERK: És az miért van hogy amikor rá van csatlakoztatva az iPhone az iTunes-ra akkor a "Visszatöltés" gomb meg a "Frissítések ellenörzése" szürke és nem lehet megnyomni?Régebben lehetett.
Meg arra is emlékszem hogy lehetett választani hogy mikori backupról töltse vissza az adatokat.Ezt hol lehet beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget, fontos lenne.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz
CoDWaW07 #33037 üzenetére
Alapvetően winterboard-al lehet témákat felrakni. Aztán vannak különféle programok amikkel még lehet változtatni a kinézeten, ilyen például a springtomize. Ha rányomsz a linkelt oldalon valamelyikre, akkor legtöbbször átvisz deviantart-ra, ahol a leírásban felszokták sorolni a hozzá valókat.
-
_ak_
addikt
válasz
CoDWaW07 #32681 üzenetére
Szerintem meg a rezisztív kijelzők rosszabbak. Igaz sok esetben "műanyag" lapból áll, de kalibrálást igényelnek és ujjal nehezebb is pontosan odabökni, míg a kapacitív esetében tényleg, csak épp, h meg kell érinteni.
snooze: csak szokás kérdése, azért pozitív változásokból is több van. jelenleg a sebesség és a nagyon világos szín ami leginkább zavar. Persze a napi 2 UP is elég sovány, de nem olyan drágák az UP-ok, h ne lehessen venni egyszer-egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
LogitechG15
tag
válasz
CoDWaW07 #32239 üzenetére
Egyszer én is jártam így, annyit próbálgattam hogy végül kiírta hogy csatlakoztassam ituneshoz... Már nem emlékszem, hogy mit kellett pontosan csinálni, de restore nélkül ki tudtam kapcsolni itunessal. De előfordulhat, hogy restoret csináltam, már elég rég volt. Ha csinálsz egy backupot utána restoret akkor visszatöltésnél megkérdezi, hogy visszaállítsa-e a jelkódot és akkor már újra tiéd a hatalom a telefon fölött.
Ha nincs beállítva, hogy töröljön pár rossz próba után akkor próbálgassátok és utána a telefon mutatni fogja mit kell tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
CoDWaW07 #26631 üzenetére
Redsn0w-ban az 5.0-s ipsw-t kell beilleszteni és menni fog
theiron320: lehet, hogy pár cydiás tweak összeakadt vagy kevés a szabad memória...reboot volt már? Ilyen cydiás tweak ninca amúgy, ami felgyorsítja a működést, max vmi overlock progi, amivel húzhatod a processzor órajelét...de ha zavaró a hiba és reboot után sem múlik el, akkor én restore-al próbálkoznék -
Kommy
veterán
válasz
CoDWaW07 #22345 üzenetére
ugye a legújabbat használod: nekem iPad 2-re és iPHone 3GS-re is lementi.
norbi2010: Firmware Letöltés
[ Szerkesztve ]
-
válasz
CoDWaW07 #21282 üzenetére
Nem nehéz, van videó a youtube-on. Az SGPStore.com-ról szoktam rendelni, általában 3-5 munkanap alatt ittvan. Kivéve most, már múlt hét kedden feladta az SGPStore, és még semmi, nyilván megtetszett a kedves postás úrnak a csomag...
(Azért még reménykedem).
greggggg: szét kell nézni, azt hiszem, a szifonstore-ban van, én megszoktam a külföldi rendelést, és most ilyen euro/dollár árak mellett már kint sem sokkal olcsóbb, mint itthon.
-
máyköl
veterán
válasz
CoDWaW07 #20843 üzenetére
Tapasztaltam, előtte, 4.3.5 -nél nem voltak ilyenek. Ki kell még forrnia ennek az iOS5 -nek. Általában mindig van egy (majdnem) tökéletes szoftver, amivel bezárnak egy szériát.
3.1.3 - iPhone 2G
4.2.1 - iPhone 3GA 3GS -t is egy olyan iOS 5.x szoftverrel fogják bezárni, ami ha nem is tökéletes, de közel van hozzá, nincs eget rengető bug benne.
-
DanielK
addikt
válasz
CoDWaW07 #20761 üzenetére
Megvan:
Your band collects data 24/7. To view your activity and sleep data and change settings on your UP band, you need to sync your band with the app. The band has a concealed 3.5mm jack that plugs into the headphone port of your compatible device.Ezek szerint a karkötő gyűjti az adatokat és utána lehet szinkronizálni a 3.5 mm-es jacken a dolgokat.
(attól féltem, hogy állandó BT kell neki) -
Ragnar95
félisten
válasz
CoDWaW07 #20634 üzenetére
iStyle-ban pl.
Természetesen ingyenes a gari, különben nem lenne garanciális a szerelés...
De ez csak az európai gyári független iPhone-okra igaz, a szolgáltatófüggők csak az adott szolgáltatótnál az amerikaiak pedig csak amerikában gariztathatóak
Amúgy szerintem az amerikaiakra azért nem érvényes máshol a gari, mert ott szerelik őket, mindenhol máshol viszont cserélik és nem akarják, h az amcsi tulajok cseréltessék a telóikat szereltetés helyett. -
BossBoss
őstag
válasz
CoDWaW07 #20632 üzenetére
Európai apple store-ban vasárolt iphone-t, minden európai apple store-ban illetve hivatalos viszonteladóknál lehet gariztatni. Ha viszon valamelyik szolgáltatónál vásárolunk iphone-t, akkor csak a szolgáltatónál lehet gariztatni, mégpedig abban országban ahol vásároltad és nyilván annál a szolgáltatónál ahol vásároltad. Legalább is én így tudom, de javítsatok ki ha tévedek.
-
DiVaD
senior tag
-
DiVaD
senior tag
válasz
CoDWaW07 #20614 üzenetére
Bocs, benéztem tényleg.... úgy van tudtommal, h pl. az USA féle iPhone-okkal vannak itthon meglőve az emberek, mert bár a mobil eszközeire világ garit ad az Apple, de ez alól kivételt képez az iPhone.
Amúgy egyetértek. a 3G vs 3Gs illetve újabb generációk közötti különbséggel.... facebook ill. gmail 3G-n elég lomha volt, bár nem siettem sehova, de 4S-en szélsebes minden. Ez kicsit olyan, mint amikor az Androiddal az 1.6-al vagy esetleg a 2.1-el ismerkedik az ember a legújabb helyett (2.3.4 talán?).
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
válasz
CoDWaW07 #20516 üzenetére
Nem az shsh hiánya a baj, hanem hogy át van írva a host fájlod és az saurik szerverére mutat.
indítsd el a TinyUmbrella-t és menjél az advenced füllre, majd vedd ki a pipát a set hosts to cydia on exit elől és lépjék ki belőle utána mehet a restore. újból és a ctrl gombot nem kell nyomni a firmware betallózásakor
-
Kommy
veterán
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)