Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
nagyúr
válasz boogie84 #24694 üzenetére
Ha updatelsz, akkor nem, ha restore-olsz, akkor igen, de backup-ból mindent vissza tudsz tenni.
Visszafelé nem tudsz frissíteni, régebben lehetett, 5.0 felett már nem, megváltozott a "rendszer". Ja, ha van JB a telefonon, nem updatelj,hanem restore-olj. Előtte meg csinálj backupot (iTunesban jobb klikk a telefonon, és backup, restore után meg ezt tudod majd visszatenni).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
ittakary
nagyúr
válasz boogie84 #24694 üzenetére
Semmi nem törlődik Settings - General - Software update
Ennyi a dolgod, és a rendszer frissebb verzióját leszámítva semmi változást nem fogsz észrevenni...
Hogyan is van ez? Szerintem tök egyértelmű: nem szeretünk téged Csak viccelek: elég könnyen előfordulhat, hogy mindenki túlsiklott ezen a túl egyszerű kérdésen...
-
manchester85
veterán
válasz boogie84 #24753 üzenetére
Fogtál már marokra bankkártyát? K*rva jó érzés lehet, tényleg... Persze, amíg a zsebedben van, nyilván jó dolog, csak egy használati tárgy attól használati, hogy térben is létezik, nem csupán síkban...
Nyilván egy monitor, TV vagy laptop, sőt még egy táblagép (iPad) is kivétel ez alól, hisz az általában fekszik valahol, esetleg támasztva van, de egy telefont a kezében tart az ember, és többnyire az ujjával átfogja annak vastagságát is. Ha a készüléknek semmilyen vastagsága nincs, az bizonytalanná teszi a fogást. Spóroljanak a hellyel a mérnökök, de a kijelző méretének növelésére, esetleg a készülék méretének csökkentésére, ugyanezen kijelzővel. A lényeg, hogy tovább vékonyítani már csak e-pénisz növelése érdekében lehetne, más hasznát nem látom.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz boogie84 #24769 üzenetére
Mivel az iTunes egy médialejátszó és nem is lehet benne megnézni őket.iPhone-t rádugod gépre, akkor digitális fényképezőként fogja érzékelni és sajátgépben fogod tudni megnézni a képeket
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
-
manchester85
veterán
válasz boogie84 #25954 üzenetére
Kellene egy új ID hozzá. Egy ID csak egy store-ba tartozhat. (logikus is, hisz a címed se lehet egyszerre magyar meg amerikai is. )
szerk:
Szerintem nem, de semmi hátrányod nem lesz abból, ha két ID-d van. Párhuzamosan használhatod mindkét ID-dat, nem kavar be egyik a másiknak.[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
válasz boogie84 #25968 üzenetére
Egyszerűbb akkor mindent megváltoztatni, ahogy manchester85 mondja, címet, stb-t, regelni hozzá bankkártyát, átváltani magyar store-ra, és ennyi, amennyiben ez lehetséges.
Annó alapból én is az US storeba regeltem (lehet még nem is volt magyar, az elején, nemtudom már, rég volt), utána csináltam magyart is. Igaz, nekem nem volt gond, hogy másik e-mail cím kellett hozzá, van több, amit használok.
[ Szerkesztve ]
-
LogitechG15
tag
válasz boogie84 #25977 üzenetére
Én két itunes accot használok. Egyet UK-ba egyet Magyar itunesba. Méghozzá azért, mert először csináltam Magyart, de mivel a Magyar itunesban elég korlátozottan vannak a letöltések a jogszabályok miatt ezért csináltam egyet UK-ba is. Nincsen bankkártyám és mindkettőnél none opciót adtam meg, a címnek meg kinéztem a google mapsból egy házat és azt adtam meg. Semmit nem töröl le azért mert másik ID-vel vagyok bejelentkezve... Sőt ha egy magyar itunesról töltött appot akarok frissíteni úgy hogy a UK id-vel vagyok belépve az is működik. Bármikor át lehet lépni a telefonon és gépen is a két acc között semmi nehézséget nem okoz.
-
boogie84
veterán
válasz boogie84 #25985 üzenetére
A régi alkalmazásokat hibátlanul tudom szinkronizálni, az újakat nem. Már össze vissza próbáltam, telón is bejelentkeztem mind2 fiókba, akkor sem.
Azt írtátok h lehet 2 fiók is. Az újjal gépre le tudtam tölteni, de ennyi. Feltenni már nem tudom telóra.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
nagyúr
válasz boogie84 #26041 üzenetére
Ezt írtam a linken is, az album, és az album előadó legyen ugyanaz. Ha a sima előadónál más van, az már ok, akkor is egybe rakja, most próbáltam.
jozsi252: [link] 4 mp-es keresés eredménye...
alebog: mivel nem ártana kipipálni az a listát, amit syncelni akarsz a telefonra, lásd a linkemet ugyanebben a hozzászólásban.
[ Szerkesztve ]
-
-
FefeeX
veterán
válasz boogie84 #26211 üzenetére
Csinálja ezt a Viber is néha, de nálam mostanában az eBuddy Pro állt erre a pályára. Elindítom a programot, ledob, eltűnnek az üzenetek amik bejöttek, miután csak úgy kap netet, hogy "feladatkezelőből" kilövöm, és újra be... Lehet új "backupot" kéne indítanom... (az elöregedett backup szerintem bőven okozhat ilyen hülyeségeket)
Csabee.: Viberen nekem is dupla, de sync-el gmail-lel meg clouddal is, így gondolom ezért... De ha rájössz a megoldásra, amivel a sync marad mindkét helyre viszont eltűnik a dupla, azt majd kérlek oszd meg
StLui: és csak JB-vel lehet függetleníteni? Meg aztán a JBhez, főleg a userland-es JBhez nagyon kell ám érteni... Csiga belefutott egy hülyeségbe, mert azt gondolta, hogy jól megmondja, felesleges magyarázni. Egyébként én is előre szoktam tájékozódni, mert mikor már megvan a telefon, azzal vagy elfoglalva, és kihagyhatsz dolgokat. Azt belefutsz egy 30ezres számlába (vagy egy ismerősöm 200ezresbe). Szóval aki előre tájékozódik, az nem biztos, hogy hülye, inkább alapos...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
manchester85
veterán
válasz boogie84 #29274 üzenetére
Szerintem ez egy téves koncepció, hogy minek iPad iPhone mellé. Az iPad nem a telefon, hanem a PC, noti kiváltását szolgálja. Legalábbis én így gondolom. Ha akkor veszi elő az iPadet az ember, amikor az iPhone-t használná, akkor nincs értelme. Ha a PC bekapcsolása helyett kerül elő az iPad, akkor már sokkal inkább.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz boogie84 #29282 üzenetére
Nyilván nem, de nem is ez számít, hanem, hogy mire használod. Az emberek nagy része híreket olvas, közösségi oldalakat látogat, youtube, email, filmek, képek, stb. Ezekre bőven elég az iPad. Ahogy mondani szokás, tartalomfogyasztásra. Ehhez egyáltalán nincs szükség Windowsra vagy bármilyen desktop operációs rendszerre.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest