- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
-
SteveJobs
őstag
válasz
boogie84 #48791 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat! Ez a BT/Wlan ic hol található? kapcsolási rajz van-e valahol ahol megtudom nézni?köszönöm előre is a válaszotok! azért melegítettem tá hőlégfúvóval mert láttam valahol videón.De egy szoftverfrissitéstől hogy tud elszálni egy ilyen IC.Igazából én nem szoftveresen foglalkozom a telokkal hanem mehanikusan.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
boogie84 #48355 üzenetére
kb 20-30 MB, németből nekem 2 van, az egyik magyar-német és német-magyart tud (ugyanigy az angolnál) és a második német, pedig csak német, de abban a ragozástól igeidőtöl kezdve minden benne van
Mondjuk az 610 MB
Programok:
CanooNet (610MB only deutsch) - ingyenes
Hungarian English Dictionary (30MB) - €2,39
German Hungarian Dictionary (23 MB) - €2,39[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
boogie84 #48351 üzenetére
Én csak szótárat használok. És azok is nyelvorintáltak. Milyenre lenne szükséged?
@atees: Ha le akarod törölni a JB-t, akkor újra kell raknod a rendszert. Ha azt akarod, hogy megmaradjon az iOS 5.0.1, akkor mentsd el az SHSH-kat a TinyUmbrellával most, mielőtt restoreolnál. Ha nem fontos, akkor mehet fel az iOs 5.1.1.
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
boogie84 #47458 üzenetére
Ha a korábban leírt redsn0w-val próbálkozol, az egy igen régi verzió. A legfrisebb a redsn0w 0.9.10b8. Ha nem kommunikál az iTunes-sal a telefon, az azért van, mert a Hosts fájlban nem íródtak át a sorok, melyet manuálisan, illetve a TinyUmbrellával is megtehetsz. A sn0wbreezben a szoftver elkészítése után felugrik az iREB aminek segítségével Pwned DFU módba tudod tenni a készüléked. Tehát magától nem fog történni semmi, követni kell az ott leírt instrukciókat.
-
mondomén
őstag
válasz
boogie84 #47445 üzenetére
Van Untethered JB és Tethered JB. (meg semitethered, de az kaki)
Tethered jb nagy hátránya (untetheredel szemben), hogy csak gépre kötve lehet újra indítani a telefont. 5.1-re csak tethered van még, ezért nem tudod újra indítani gép nélkül.
Általában untethered jb-re kell várni , ezért is kell óvatosan frissítgetni...[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
boogie84 #47437 üzenetére
Várnod kell és bekapcsol egy idő után. Ha nem akkor redsnow-al próbálkozz újra indítani, lehet beragadt.
Egyébként megjegyzem, hogy 3GS-em 5.0.1 snow-al készült, van hogy bootnál beakad, és nem kapcsol be, de múltkor lemértem 4,5perc alatt kapcsolt be, Tehát várj türelemmel. -
str4y
tag
válasz
boogie84 #47418 üzenetére
Ugyanúgy fog működni, semmi gond az aggodalomra. Szoftveresen nagyon nehéz elrontani véglegesen egy iPhone-t (ha egyáltalán lehet). Appsync nem kell, csak akkor ha tört alkamazásokat használsz esetleg, vagy fejlesztő vagy, de nem vagy regisztrálva. (de ebben az esetben úgyis tudod hogy mit tegyél)
-
Ragnar95
félisten
válasz
boogie84 #47416 üzenetére
Természetesen igen,de kéne az iTunes library-d és a filmeid,zenéid,játékaid is, mivel azokat nem tárolja a biztonsági mentés.A játékok nem is feltétlenül kellenek,mert azokat AppStore-ból leszedi,de a zenék+filmek mindenképp,ha vissza akarod őket rakni.
Amúgy a JB-et nem lehet elrontani igazából -
-
sp@rtan
senior tag
-
Kommy
veterán
válasz
boogie84 #43363 üzenetére
Én használok ráadásul mindig a legújabbat (ha van beta akkor azt, tesztelés miatt), Nekem nincs gondom vele, de foggalmam sincs arról, hogy 5.0.1-en milyen volt a sebesség.
Nem értem miért nem próbáljátok ki, ha le van mentve az shsh akkor vissza lehet rakni a 5.0.1-et ha nem tetszik az 5.1, csak arra kell figyelni, hogy a backupot ki kell máshova másolni ha később vissza szeretnéd rakni 5.0.1-re a backupot, mert ha frissíti az 5.1 akkor azt már nem lehet visszarakni 5.0.1-re
-
vadászcsiga
félisten
válasz
boogie84 #39261 üzenetére
Ez is egy megoldás de nem szeretem a dropboxot nekem a photosync vagy valami hasonló app ami hozzáfér a camera rollhoz jobban bejövős lenne. Minél egyszerűbb annál jobb az a lényeg hogy működjön oda vissza és tömegesen lehessen küldözgetni.
Snooze-nak üzenem JB kizárva de köszi.
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
boogie84 #35857 üzenetére
Direkt elolvastam a topic első posztját, melyben ez áll : "A Jailbreak maga nem illegális, ezért 2011. január 27-től nem tilos erről a topikban beszélgetni".
Tehát nem sértettem meg a topic alapszabályait, ezért osztottam meg veletek, hogyan fogjatok hozzá, ha esetleg valaki meg szeretné csinálni Windowson is -
válasz
boogie84 #33578 üzenetére
Én tudom, én tudom
Egyszerű a válasz: szar a Dropbox! Én konkrétan szoptam is már emiatt: volt pár oldal fényképezett jegyzetem, amit iPaden gond nélkül olvasgattam. iPhoneon ugyanaz a gyári DropBox progi van, mi baj lenne gondoltam: elindultam otthonról. BKV-n megnyitottam a képet és elolvasni nem tudtam annyira lekonvertálta ez a szar... Szóval ennyit tud, nem te rontod el a dolgokat
DanielK Jelen! Működik
De megjegyzem nekem is szókott néha mókázni és dobálni az errorokat...
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
-
válasz
boogie84 #30795 üzenetére
Én is erre szavazok! Bár ha egyetemen rohangálok, akkor a bumpert is rárakom, mert félek attól, hogy csörög telefonom, hirtelen fel akarom venni, elejtem és ....
De itthon szűzen szokott lenni
Amúgy ez az XMS-ben vásárolt SwitchEasy PureProtect+ fólia egyszerűen elképesztően jó: könnyű volt felhelyezni, könnyű takarítani, alig karcolódik. Ez már a második adagom belőle, és ezentúl is csak ezt fogok venni.
-
manchester85
veterán
válasz
boogie84 #29282 üzenetére
Nyilván nem, de nem is ez számít, hanem, hogy mire használod. Az emberek nagy része híreket olvas, közösségi oldalakat látogat, youtube, email, filmek, képek, stb. Ezekre bőven elég az iPad. Ahogy mondani szokás, tartalomfogyasztásra. Ehhez egyáltalán nincs szükség Windowsra vagy bármilyen desktop operációs rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
boogie84 #29274 üzenetére
Szerintem ez egy téves koncepció, hogy minek iPad iPhone mellé. Az iPad nem a telefon, hanem a PC, noti kiváltását szolgálja. Legalábbis én így gondolom. Ha akkor veszi elő az iPadet az ember, amikor az iPhone-t használná, akkor nincs értelme. Ha a PC bekapcsolása helyett kerül elő az iPad, akkor már sokkal inkább.
-
FefeeX
veterán
válasz
boogie84 #26211 üzenetére
Csinálja ezt a Viber is néha, de nálam mostanában az eBuddy Pro állt erre a pályára. Elindítom a programot, ledob, eltűnnek az üzenetek amik bejöttek, miután csak úgy kap netet, hogy "feladatkezelőből" kilövöm, és újra be... Lehet új "backupot" kéne indítanom... (az elöregedett backup szerintem bőven okozhat ilyen hülyeségeket)
Csabee.: Viberen nekem is dupla, de sync-el gmail-lel meg clouddal is, így gondolom ezért... De ha rájössz a megoldásra, amivel a sync marad mindkét helyre viszont eltűnik a dupla, azt majd kérlek oszd meg
StLui: és csak JB-vel lehet függetleníteni?
Meg aztán a JBhez, főleg a userland-es JBhez nagyon kell ám érteni... Csiga belefutott egy hülyeségbe, mert azt gondolta, hogy jól megmondja, felesleges magyarázni. Egyébként én is előre szoktam tájékozódni, mert mikor már megvan a telefon, azzal vagy elfoglalva, és kihagyhatsz dolgokat. Azt belefutsz egy 30ezres számlába (vagy egy ismerősöm 200ezresbe). Szóval aki előre tájékozódik, az nem biztos, hogy hülye, inkább alapos...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
boogie84 #26041 üzenetére
Ezt írtam a linken is, az album, és az album előadó legyen ugyanaz. Ha a sima előadónál más van, az már ok, akkor is egybe rakja, most próbáltam.
jozsi252: [link] 4 mp-es keresés eredménye...
alebog: mivel nem ártana kipipálni az a listát, amit syncelni akarsz a telefonra, lásd a linkemet ugyanebben a hozzászólásban.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
-
LogitechG15
tag
válasz
boogie84 #25977 üzenetére
Én két itunes accot használok. Egyet UK-ba egyet Magyar itunesba. Méghozzá azért, mert először csináltam Magyart, de mivel a Magyar itunesban elég korlátozottan vannak a letöltések a jogszabályok miatt ezért csináltam egyet UK-ba is. Nincsen bankkártyám és mindkettőnél none opciót adtam meg, a címnek meg kinéztem a google mapsból egy házat és azt adtam meg. Semmit nem töröl le azért mert másik ID-vel vagyok bejelentkezve... Sőt ha egy magyar itunesról töltött appot akarok frissíteni úgy hogy a UK id-vel vagyok belépve az is működik. Bármikor át lehet lépni a telefonon és gépen is a két acc között semmi nehézséget nem okoz.
-
válasz
boogie84 #25968 üzenetére
Egyszerűbb akkor mindent megváltoztatni, ahogy manchester85 mondja, címet, stb-t, regelni hozzá bankkártyát, átváltani magyar store-ra, és ennyi, amennyiben ez lehetséges.
Annó alapból én is az US storeba regeltem (lehet még nem is volt magyar, az elején, nemtudom már, rég volt), utána csináltam magyart is. Igaz, nekem nem volt gond, hogy másik e-mail cím kellett hozzá, van több, amit használok.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
boogie84 #25954 üzenetére
Kellene egy új ID hozzá. Egy ID csak egy store-ba tartozhat. (logikus is, hisz a címed se lehet egyszerre magyar meg amerikai is.
)
szerk:
Szerintem nem, de semmi hátrányod nem lesz abból, ha két ID-d van. Párhuzamosan használhatod mindkét ID-dat, nem kavar be egyik a másiknak.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 1 / 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...