- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Négy dolog hiányzik csak belőle, az egyik az UWB. A másik meg a + 4 GB RAM, de nem akartam S24 Ultrát venni, mert arra nem kötni biztosítást felelőtlenség, kötni rá, meg ha nincs semmi gond, az évek alatt több mint 150 E Ft kidobott pénz, és ha fizeted rendesen, nincs semmi gond, 2 év után a biztosító bont veled szerződést, mert a készülék már "régi" és neki nem éri meg. Ez pedig a szerződés megkötésekor le van írva,hogy 2 év után ők bontanak szerződést.
A harmadik dolog a MicroSD bővíthetőség hiánya, de ilyen alapon az Ultra is "le van butítva", mert azt sem lehet bővíteni, csak az A osztályt.
A negyedik a WiFi 7, de van helyette WiFi 6E. Ameddig meg tervezem használni a Wifi 8 is régen aktív szabvány lesz. -
Freiherr
őstag
Akkor mi van, ha nem jön havonta frissítés?
Túllihegitek a témát gyerekek, így kell kukázni teljesen valid és ütőképes cuccokat a gyártók örömére. -
fogselyem
senior tag
Szinte a megjelenés napjától használok egy S24 FE-t, úgy vette meg, hogy még tesztet se olvastam róla, videós tesztet se néztem róla, nem is volt előtte más FE, SE mobilom.
Nem értem, hogy miért mondod, hogy butított, kinek mi a jó tulajdonság, trendi dolog leszólni valamit, mert FE, SE, más meg örül neki.
Nekem tökéletesen megfelel arra amire használom, a 4k-s videók szerintem szépek, még a 8k-s videók is elfogadhatóak.
Tény, hogy réteg termék a telefon, olcsóbb, mint az S24+, de drágább, mint az S24. -
NvidiaRTX
őstag
Most már végre tudom kik veszik ezeket a butított (pont a jó tulajdonságoktól megfosztott) FE meg SE jelzésű telókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos nem volt könnyű ez a döntés. Nézzük elsőnek mik szóltak ellene:1. 2.5x-es ár2. 256 GB tárhely 512 GB tárhely...
- E-book olvasók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AM 5 lapok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest