Hirdetés
Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Érdeklődnék, hogy szerintetek ha kijön a 4S, esetleg csökken valamit a 4 es iPhone ára? Most lenne esedékes telót cserélnem, t-mobilos vagyok, érdemes e várnom okt.28 ig/ állítólag akkor lesz kapható a t-mobile üzleteiben/ vagy semmi változás nem várható az árakban, úgyis jóval drágább lesz?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Akkor nincs más hátra, várok. Bár, a türelem nem az erősségem!
icecave: fene az ízlésed!
-
AMATŐR
őstag
Hamarosan tag leszek én is.
Ez az almás gép lesz az első az életemben, így teljesen a nulláról indulok a gyakorlati alkalmazást illetően.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a számítógépről a képeket/ hívófél arckép/ hogy tudom feltelepíteni a telóra?
A sorrend nem mindegy, azt látom a hozzászólásokból.
Felteszem a gépre az iTunes progit, eddig tiszta. Ezután a telót összekötöm a számítógéppel, ezután áll meg a tudomány.Esetleg tudtok olyan oldalt, ahol szájbarágósan le van írva egy-két alap dolog az ennyire kezdőknek?
[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm szépen! Már nagyon várom.
28 án megyek a T-hez, az ártól függ. Előjegyeztem egy 4S-t, de ha brutális ára lesz, maradok a sima 4 nél.
[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Hétfőn hozza a futár az i4 et. Érdeklődnék, maga a telefon felajánlja az iOS5 re való frissítést, / úgy értem mobilneten keresztül / vagy csak PC-n keresztül iTunes program kell hozzá?
-
AMATŐR
őstag
Az i4 be csak micro-SIM kártyát lehet behelyezni?
-
AMATŐR
őstag
Szeretném a telefonkönyvből az összes számot kitörölni, de nem egyesével. Van ennél a készüléknél arra mód, hogy egyszerre lehessen törölni a számokat?
-
AMATŐR
őstag
Szeretnék letölteni fizetős cuccokat az áruházból, de mikor be kell írnom a kártyám adatait, azt írja ki, nem létezik ez a kártya szám.
A OTP nél vagyok és webes kártyával szeretnék fizetni. A kártyán van pénz, tegnap is utaltam róla pénzt. Ennek a sz@arnak miért nem jó?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Azt, hogy az időjárást mennyi időnként frissítse, hol tudom állítani? / i4 /
-
-
AMATŐR
őstag
Az i4 hez melyik a legjobb TV-s alkalmazás?
-
AMATŐR
őstag
Esetleg van rá mód, hogy a freemail-es leveleimet is jelezze mikor érkeznek?
A beállításoknál belemegyek az új fiók részbe, bejelölöm az egyéb részt, majd a a Mail-fiók hozzáadásánál beírom a freemail es címem, ezt követően bejön egy rész a "bejövő levelezőrendszer" ill. a kimenő levelező rendszer . Ide mit kell írni?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Ha esetleg valakit érdekel autós töltő, az iphonetok.hu oldalon van egy töltő: MiLi Universal Charger, 8K helyett 4K ért lehet megvásárolni. Tegnap hívtam fel őket telefonon, azt mondták, 50% os kedvezmény van rá. Nincs kiírva az oldalra, de ennyiért hozták meg ma.
-
AMATŐR
őstag
Az miért van, hogy megnyitom a prohardver oldalát, beírom a nevem és a jelszót, kiírja, "sikeres bejelentkezés" majd ezt követően nem tudok hozzászólást írni, mert megint be kéne lépnem. Tehát nem enged be! / i4 /
-
AMATŐR
őstag
i4 em van, és azt tapasztalom, hogy a csengőhangok kiválasztásánál a telefon alján lévő hangszórók közül szinte csak a jobb oldali szól. Ha azt eltakarom, a bal oldalit szinte nem is lehet hallani.
Másnál is így van, vagy a hiba az én készülékemben van?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm a gyors választ!
-
AMATŐR
őstag
Ez a Dragon Dictation alkalmazás, működik i4 el is vagy csak 4S el?
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm.
-
AMATŐR
őstag
Vettem egy ee pc-t, erre szeretném a a feleségem laptopjáról átpakolni a az összes iPhone és iPad dolgaimat.
Hogyan tudnám ezt megcsinálni? Elég lenne, ha csak az iTunes-t letöltöm, bejelentkezem a felhasználó nevemmel és intézi a dolgokat?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
válasz Archibald69 #25349 üzenetére
Én ezt az üzit akkor kaptam, mikor nem volt engedélyezve a wifi. Fogalmam sincs mi köze van a kettőnek egymáshoz, de engedélyezés után minden rendben ment!
-
AMATŐR
őstag
Feldobtam a Fight Night játékot, eszméletlenül jó!
-
AMATŐR
őstag
válasz bepe79 #26848 üzenetére
A PC-vel ne hasonlítsd össze a telefont, mert a pc esetében, ha húzod a procit, hűteni is jobban kell, tehát hűtőt is szoktak cserélni. Egy telónál ez egy kicsit nehézkes dolog.
Én félnék, hogy megfő a proci![ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Az zene albumból hogyan lehet dalt törölni? Hiába törlöm az iTunesből, mindig visszarakja. A készülékről egyáltalán nem tudom eltávolítani.
-
AMATŐR
őstag
válasz vadászcsiga #27272 üzenetére
Köszönöm! Erre az életembe nem jöttem volna rá!
-
AMATŐR
őstag
Az iTunes ban, a hangok szinkronizálásánál a kiválasztott hangokat nem tudom bejelölni.
Hogy lehetne megváltoztatni?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
i4 em van, megvettem rá az IGO primo navigációt és a hozzá tartozó 3D-s csomagot.
A beállításoknál ahol a 2D és 3D között lehet választani, kiválasztottam a 3D-t.
Ez a valami mikor működik, mert voltam már több nagyvárosban, de az épületek nem úgy néznek ki, mint az ábrán!
Hogy a francba lehetne beállítani?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Ha adva van 2 asztali gép, az egyiken van az iTunes telepítve, de ezt a gépet újra kellene dobni, így a másik gépre kellene valahogy felvarázsolni az iTunest, úgy, hogy az összes eddig megvásárolt dolgom rajta legyen! Mi a teendőm?
-
AMATŐR
őstag
El szeretném adni, az Ipad 2 őm, ezért szeretném az összes alkalmazást eltüntetni róla, gyári alap beállításokon legyen.
Mit kellene tennem?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Ezt az autós töltőt érdemes megvenni? [link]
-
AMATŐR
őstag
Esetleg van olyan progi ami a belső hőmérsékletet méri? / szoba /
Külső hőmérőt többet találtam, de az bentre nem alkalmas!Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
AMATŐR
őstag
Tegnap este frissült az iGO primo magyar-román navigáció, azóta eltünt a bal felső sarokban a kikapcsoló piros jelzés! Így nem tudom kikapcsolni a navigációt, csak a home gombbal tudok kilépni belőle, de így a háttérben fut.
Ez csak nálam van így, vagy másnál is?[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Szeretnék egy restore-t csinálni a telón, de az iTunes-ben a készülék névnél jobb klikk, de ott nincs semmi ami erre utalna, csak ilyenek, -szinkrinizálás,visszatöltés biztonsági mentésből vásárlások átvitele..stb.
Hol találom a restore lehetőséget?[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Megoldódott! A visszatöltés-re kellett rákattintani!
Köszönöm a segítséget!Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest