Aktív témák
-
ferofacee
tag
válasz
icecave #34799 üzenetére
Meg van a hiba forrasa, és Google ban jártam utána nem szedtem ki a pipát tinyumbrellábol, most frissít éppen a kicsike. Egyébként 4S ről van szó, és mikor lementette az shsh a végén 4 verziót dobott ki, gondolom azoknak mentette az shsh. Ami gyanus volt hogy az utolso az 5.1b3 volt, most nem azt telepitem a telefonomra végül ami 06 fw leszedtem, vagy az még újabb ?
-
válasz
ferofacee #34796 üzenetére
Kereső: [link]
Nem akarok szájbargós lenni, de próbállak egy kicsit egy professzionális PH felhasználóvá upgradelni
C:\Windows\System32\drivers\etc
hosts file -> Wordpad -> apple sorait töröld
icecave: más itt a baj, azt hiszi hogy az általam megadott linkről letölthető FW miatt jött a 3194-es restore hiba
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadászcsiga #34792 üzenetére
A négyzeteket nem a "tap to focus" miatt rakja ki? mármint ahova nyomsz, oda fókuszálva készíti el a képet? Persze lehet tévedek, csak tipp...
manchester85: remélem a tiéd mind az összes inkább a wc-ben végzi...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #34793 üzenetére
Mi van a Hustler tv-t nézed?
Icecave
Nem azon kívül van egy zöld négyzet ami éppen ott van ahol arcot talál. Tv-n tesztelgettem az előbb de elég fény hiányában nem túl jók a képek.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #34792 üzenetére
"Arra a területre fókuszál ahol arcot talál?"
Ja, mint a sp*rma.
szerk:
(Nem, az önéletrajzomat)
szerk2
Na, most kapom az ívet.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ma társaságban szorakoztam a telefon kamerájával, arcokat fotóztam kozelről és észrevettem egy zöld negyzetet fokuszalas közben ahogy az arc korvonalat követi, eszembe jutott hogy arcfelismerő rendszert is raktak a 4S-be de nem értem hogy működik. Arra a területre fókuszál ahol arcot talál?
-
samgar
őstag
-
-Ben-
veterán
Egyre többen írjátok, hogy laggol az 5.0.1, hát nem tudom bemerjem -e vállalni, mikor nekem a 4.3 -mal sem elég „gyors” a telefon.
Nagyon érzékeny vagyok az ilyenre, a legapróbb akadást is észreveszem.
-
ferofacee
tag
Kérnék valakitől egy megbízható linket ahonnan le tudom tölteni 06-ot !
-
Criton
veterán
válasz
Tutivesztes #34780 üzenetére
Nálam is volt ilyen,hogy a másik fel nem hallott rendesen.Az egyik probléma lehet meg a hálózat lefedettsége miatt is(3G).Én ma reggel felraktam a 9A406ot és azóta jobban hall engem mindenki.De mint ha a Wifi is jobban menne.
Viszont a laggolas nagyobb mint a 405ben.
Ha egy oldalt elforgatok akkor is érezni.
Feljebb írtam ,hogy meg miket tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
Tutivesztes
tag
Bizonyára volt már itt szó róla, de nem találtam: Tehát a hálózat eldobás-keresés kombó mellé megérkezett a "nem hall a másik fél, de ha kihangosítom akkor megjavul" probléma. Ez vajon szintén szoftveres bug, vagy ideje felkötnöm magam?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #34659 üzenetére
Én drótból csináltam, mert az itthoni gemkapocs rövid volt. Az enyém még rondább, viszont legalább hasznos. Hogy is nem jutott előbb eszembe. Rögtön csináltam 3-mat, itthonra meg a munkahelyekre.
-
popely16
tag
Sziasztok !
Felkerült a 3gs emre egy iOS 5.0.1 5.16.05 bb vel
most az a halyzet hogy nem gyári függelten a készülék és valami külf. kártyával kéne aktiválni . van erre valami megoldás hogy ne keljen ipad bb használni ? -
TonTomika
aktív tag
válasz
máyköl #34761 üzenetére
Hmm. Emlékeim szerint a GTA3-nak alapból ilyen a színvilága nem? Konzolon legalábbis ilyen volt. Ezt a vásárlást a nosztalgikus érzéseim vezérelték, szóval lehet egy kicsit elfogult vagyok az alkalmazással kapcsolatban. Többek között ezért sem vettem meg a Gangstar Rio-t mert az nekem nem lenne ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Mint ha az akkumulátor meg a Wifi is javult volna a 9A406al, de több a laggolas szerintem mint a 9A405 ben
-
Skizz
addikt
-
TonTomika
aktív tag
válasz
Ragnar95 #34752 üzenetére
A FIFA-t nem ismerem (utálom a focit), de ha régen GTA addikt voltál, szerintem feltétlenül érdemes beszerezni. Nekem abszolút nem okozott csalódást, teljesen visszahozta a régi feelinget.
Az irányítás meg megszokható, egész jó konzolos érzésem van amikor játszok vele.
-
allando
tag
válasz
vadászcsiga #34741 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Misi1979
őstag
Elso korben itt kerdezem meg: van itt olyan ipad2 +3g tulaj, akinek folosleges a 3g es elcserelne egy sima wifi-s modellre? Termeszetesen rafizetek. Enyem fekete, garis, 16gb.
Hogy ne csak off legyek, megvan a garageband, gta3 a freemyapps-on keresztul
Ket eszkozzel konnyebb a pontgyujtes, ugye. -
válasz
allando #34740 üzenetére
A WiFi csip halála ismert hibajelenség, sajnos a készülék kora miatt következett be. Nem szívesen töröm le a kedvedet, de nagyon kicsivel drágábban jó készüléket is vehettél volna...
Találtam neten:
NEM MŰKÖDIK A WIFI:
A WiFi hiba 2 csoportra osztható:
1.WiFi chip hiba.
Az iPhone 2G-nél és 3G-nél széria hiba a WiFi chip elhalálozása. Sajnos csak chip cserével orvosolható, szoftveresen nem, viszont a chip drága beszerzési ára miatt, és azért mert sokaknak az új chip is megadta magát, nem éri meg vele foglalkozni.
Tünetei: Szürke No Wi-Fi felirat, illetve keresi a hálózatot, de router közelében sem találja.
2.Antenna hiba.
Antenna cserével orvosolható, aminek ára 5.000Ft.
Tünetei: csak a router közvetlen közelében talál hálózatot.Igen, a kolléga jól mondja. 40k körül már szoktak jó állapotúak lenni
[ Szerkesztve ]
-
allando
tag
Sziasztok,
Ezt vettem:
http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=1533495992
Mit szóltok hozzá? Megérte? A Wifit meg lehet csinálni, és mennyiért?
-
snooze
veterán
valakinek ez? [link]
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #34662 üzenetére
Lottózz!
-
Skizz
addikt
Hogy lehet az összes kontaktot törölni? Plusz a simből importált kontaktok csak másolva lettek, ugye?
üdv.
-
Criton
veterán
Az mitől lehet,hogy ma felraktam a legújabb 5.0.1et és a Geekbenchben kevesebb eredményt érek el mint eddig?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Criton #34707 üzenetére
Most hülyeséget kérdeztél: külön programokat nem lehet iCloudban lementeni. A backup helyét változtatni hogy PC-re vagy felhőbe menjen. Én az iCloud backupot használom mert napi szinten magától megcsinálja és nem nekem kell tökölnöm vele
ferofacee igen de kell átalakító
[ Szerkesztve ]
-
ferofacee
tag
Sziasztok . Micro SIM et lehet használni minden telefonban, ami nem iPhone ?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politikai mémek
- Kompakt vízhűtés
- R.I.P. Aláírások
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)