- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Salex1
őstag
valaki esetleg ismer portable itunes verziót? A céges gépemre nem telepíthetek, de kellene a Itunes...
-
Salex1
őstag
Sürgős segítség kellene nekem!
Munkahelyi gépemen szeretném a telefon net-jét használni, XP alatt. bekapcsoltam a szem.hozzáférési pontot (ami otthon 7-alatt automatikusan működik) és nem történik semmi.
A hálózati beállításoknál csak a gép saját hálókártyája jelenik meg, elvileg itt kellene megjelennie a telefon kapcsolatának, nem?
Valakinek van ötlete?(esetleg F1 időmérő stream-et ha tud valaki, a MTV1 tiltva van
)
-
Salex1
őstag
válasz
manchester85 #39065 üzenetére
Kényelmesebb lenne nekem, ha gomb lenne, de ha nincs rá egyszerű megoldás akkor marad így...
-
Salex1
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne átállítani a telót, hogy bejövő hívásnál gomb legyen a slide helyett (5.0.1-alatt)? Próbáltam keresgélni, de midenhol a tap to unlock-ot írja, de azt sehol nem találom..cydia-ban nincs ott ahol kellene lennie
-
Salex1
őstag
Lefagyott a telóm, éppen elindítottam egy progit rajta, és megakadt, nem reagál semmire.
Lehet valahogy resetleni? más telónál kikapnám az akksit, de itt az nem megy... -
Salex1
őstag
Gmail Exchange kontaktok esetén hogy lehet elérni, hogy a képek teljes méretűek legyenek? Ha szerkesztem, új képet rakok be, akkor az első szinkronig teljes, de utána megint csak thumbnail-ként jelenik meg.
-
Salex1
őstag
5.0.1-re tudok valami AutoSilent-hez hasonló progit? Sajnos ez még nem érhető el erre au IOS-ra.
-
Salex1
őstag
Avplayer nektek sem írja az ékezetes betűket felíratnál? Rá lehet valahogy venni?
-
Salex1
őstag
Van esetleg valami lehetőség egy játék mentésének a visszaállítására, ha törölve lett a telefon...valahogy régi backupból gondolom... Konkrétan a NFS hot pursuit-ról lenne szó.
-
Salex1
őstag
Nektek működik a google kontakt szinkron a google irányába? Exchange-el van beállítva, és rendben szinkronizál lefelé, de felfele nem. Valami ötlet?
szerk.:csak a kontaktokkal van a gond, a mail, claendar működik![ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Valaki nem találkozott ilyennel? #32624
-
Salex1
őstag
Használ valaki google kontakt szinkront? Nekem be van állítva, csak az a bajom vele, hogy visszafele nem szinkronizál, azaz, ha a telefonhoz hozzáadok egy új embert az nem jelenik meg a neten...miért lehet ez? próbáltam exchange-el és sima kontakt beállítással is.
-
Salex1
őstag
Nemrégiben kértem segítséget, hogy lehetséges-e, ha a gyári IOS3.x.x-et frissítettem 5.0.1-re, hogy visszatérjek 4.x.x-re, és azt montátok, hogy ha nem mentettem SHSH-t akkor nem. Most gondoltam csinálok a biztonság kedvéért egy mentést a 5.0.1 SHSH-ról, a tinyumbrella-val és lementéskor látom, hogy nem csak a 5.0.1, de a 4.1 SHSH-t is lementette valahogy. Szerintetek akkor próbálkozhatok a 4.2.1 felrakásával? Vagy ez csak valami anomália
és inkább hagyjam...
-
Salex1
őstag
Az mitől lehet, hogy előfizus T-s 3Gs-en nem kapok meg egy SMS-t sem? (még új a teló) Esetleg be kellene állítani valamit? az üzenet beállításoknál nem találok semmi extrát.
-
Salex1
őstag
ios5-höz intelliscreenX linket nem tudna adni valaki? vagy esetleg magát a file-t
-
Salex1
őstag
Használ valaki IGo Primo-t? A navigáció hangját hol lehet állítani? Sehol nem találommegvan, bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Lehetséges valahogy 5.0.1 után feltenni valamelyik 4-es Ios-t? Nincs SHSH mentés, mert 3.1-el kaptam a telefont és mielőtt jobban utána olvastam volna frissítettem a legújabbra
Most már tudod, hogy hiba volt.
-
Salex1
őstag
tud valaki ajánlani (esetleg linkelni) ios5-re intelliscreen- progit vagy hasonlót?
-
Salex1
őstag
Sziasztok! Hétvégén kaptam egy 3GS-t és lenne egy kis gondom vele. Cydia-ban feltettem egy HD video-s izét ami működött is, majd feltettem egy szifon-os inteliscreen-t, feltelepítés után az ikonra kattintva csak bejött egy ablak és ki is lépett..de nem is ez a nagyobbik gond, hanem hogy a kamera egy az egyben eltünt, sehogy sem érhető el...
Találkozott már valaki hasonlóval? Mit tudok tenni?
Tudtok valami működő progit ajánlani ami a lockscreen-re kiírja a napi teendőket esetleg az időjárást?
Aktív témák
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)