Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Szerintem ők nem intéznek garanciát, a gyári független iPhone-ok garanciáztatása Magyarországon a hivatalos Apple szervizekben történik, tehát a Starking, iStyle és Almárium valamelyikében intézheted a garanciát, de lehet, hogy az Apple Store is intéz garanciát, csak nem tudok róla, bár nem hiszem, mivel ők csak online bolt, nincs rendes üzletük.
Amúgy valaki meg tudja mondani, hogy gmailnél hogy lehet beállítani a jegyzetek szinkronizálását?
asfgh: mert JB-s telót nem szabad frissíteni, csak restore-olni
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
4S-re még nincs, 4-re már van
ferofacee: tényleg visszavehetnél már kicsit az arcodból, mert akkora hülyeségeket hordasz itt össze, mint a ház
Tényleg soha a büdös életben nem hallottál még olyanról, hogy a szolgáltató letiltott volna egy telefont, mert nem fizették az előfizut?
Ha nem, akkor elég tájékozatlan vagy, ha meg igen, akkor nem tudom, miről is beszélünk...
Ha letiltották, akkor valaki csak nem fizette kötbér ide vagy oda....Amúgy ha valaki elköltözik és nem jelenti be sehol hivatalosan az új lakcímét és a bírósági idézésekre sem reagál, akkor máris eltűnt és nem kell kifizetnie semmitDe azért ez lehetetlen,ugye?
Fel kéne nőni a valósághoz, mert vannak emberek, akik nem tartják be a törvényeket és megtalálják a kibúvókat és erre fel is kell készülni, hogy ilyenekkel találkozol...
icecave: nem tudom, hogy milyen problémákat okozhat, erre nem tértek ki sehol sem, de mindenhol leírták, hogy "hibrid" rendszerre restore után szabad csak felrakni az untethered-öt, mert különben kompatibilitási problémák léphetnek fel.[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
2 dologra várnak:
1. Hogy sikerül-e az A5-ös eszközökre is megcsinálni a törést (ezen dolgozik most pod2g egész hétvégén).
2. Hogy leellenőrízze, hogy az 5.1-esben nem vette-e észre az Apple a hibás kódot, mert ha igen, akkor szívás van: kezdhetné elöről az egészet.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)