Hirdetés
Aktív témák
-
:MTC:kandur
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam a problémámra megoldást, így itt kérdezném, hogy 1.tapasztalt-e valaki olyan hibát, hogy netezés közben(pl youtube) amikor scrollozok elkezd ugrálni a képernyő, és ilyenkor ha be akarok írni valamit, akkor félrenyomja, leüt egyszerre több karaktert, stb... szóval nagyon idegesítő. Volt már olyan is, hogy alvóból kihozva ugrált a screen. Ezeket kikapcs-bekapcs kombóval tudtam orvosolni, de már nagyon zavar. 4.0-m van, szoftveresen független. Nem akarok itunes-sal 5.0ra frissíteni mert akkor nem lesz független(ez igaz?).
2.halk a hangszóróm, ill. max hangerőn recseg csengőhangom. wtf?Kérlek segítsetek, mit tegyek?
Köszönöm!
★★★★★
-
tag
sajnos nincs időm visszaolvasni, biztosan volna rá válasz, de megkérdem, hátha válaszoltok:
gevey simes iphone 4-est akarok venni, francia függő volt. most ezt még letilthatják? bárhol használható?KÖSZÖNÖM!
★★★★★
-
tag
valaki? senki nem tud segíteni?
★★★★★
-
tag
honnan lehet tudni egy 4es iphoneról, hogy gyári független? van erre vonatkozóan szám, jelölés, bármi rajta? papírokon? Köszi
★★★★★
-
tag
válasz manchester85 #32664 üzenetére
uh, ez azért nem kegyetlen módja egy kicsit a kiderítésének? nincsen más megoldás?
★★★★★
-
tag
sziasztok.
az 5.0.1 támogatja a gevey simet? vagy vica versa?
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
tag
garanciális javítás nem a serial alapján megy? mindegy, hogy ki vette ilyen szempontból, igaz?
★★★★★
-
-
tag
Hali!
Ma beléptem az i4 használók népes és (remélem) elégedett táborába!
ios 5.0.1, gyári független csodát szereztem...★★★★★
-
tag
Tènyleg nincs az ios 5.0.1ben flash player?? A dhd- m tudta, ezek szerint az i4 em nem? Omg
★★★★★
-
tag
Hali!
A futó appokat megéri bezárni? Lecsökkenhet a teljesítménye, illetve az üzemideje a telónak?
más: Ajánlotok a hátuljára öntapadós alumínium vékony "tokot"?
Köszi!
★★★★★
-
-
tag
Iphone-t csak original töltőfejjel lehet hálózatról tölteni? Mert az enyém megadta magát, kipróbáltam egy hama (usb->hálózati töltőfej)-et, de nem tölt. Most csak laptopról lehet. Vegyek hozzá eredeti fejet? Az #&@ drága... Vagy? Ötlet?
★★★★★
-
tag
-
tag
Én bár jobban szeretem a szűz, jb nélkül a telóm, minden nap 1-2x elolvasom a forumot, ha jb- ről van szo, ha tokokrol, stb..
★★★★★
-
tag
tárgytalan....
[ Szerkesztve ]
★★★★★
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs