- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #2295 üzenetére
Idén a lehúzható taskbar-t nyúlták le Android-tól, a widgetek majd jövőre jönnek
máyköl: Nincs róla semmi infó, szóval kizárt! (szvsz)
iCloud: Leváltja a MobileMe-t!
Nem elég, hogy többet fog tudni, de évi ~100$ helyett FREE lesz[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
wrathchild #2273 üzenetére
Csinálsz egy gmail fiókot (ha még nincs), oda felviszed a címjegyzékedet, iPhone-on beállítod a mail cím breállításoknál (Microsoft Exchange), és szinkronizálod push mail-el.
Így mindig amikor változás van autómatán hozzáadja ill. módosítja a gépen ill. telefonon levő névjegyzékedet. -
máyköl
veterán
iPhone 5 is ősszel jön?
-
válasz
Lemaradtál igen
-
csokimikulas
tag
válasz
Na jó, a widget hiány nagyon gáz
-
rolcsibácsi
őstag
ennyi? nincs sbsettings és a multitask is egy szar maradt? se widgetek? vagy lemaradtam volna ezekről?
-
Enjoy
addikt
Ősszel lesz letölthető az iOS5!
Brutál feature: Emoji is leszZack:
Nem csak iPhone-ok között, hanem iOS-t futtató készülékek között is használható.
Én azért örülök neki, mert Viber-ben és Whatsapp-ban is csak iPhone tulajokkal beszélgetek.
Whatsapp fent fog maradni, ha netán Android user-rel chateljek, de Viber a rossz hangátvitel végett értelmét veszíti részemről.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
This fall
Na nemár
-
hemaka
nagyúr
-
FuRiONight
addikt
Néhány kérdés: hogyan tudom megnézni milyen verziójú ios van fent? Downgrade-re van lehetőség?
-
Enjoy
addikt
Ingyen "SMS" iMessages iPhone to iPhone biztos, de sztem iDevice to iDevice
Olléé
Szerk.: Most már tuti: iOS eszközök között ingyen üzenetküldés
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #2284 üzenetére
Jó, hát magyarázhatom neked az apple filozófiáját, szvsz semmi meglepő nincs benne.
lol
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
A kamera funkció meg fogja könnyíteni az életem.
Ahogy az OTA frissítés is.[ Szerkesztve ]
-
csokimikulas
tag
válasz
rolcsibácsi #2279 üzenetére
azért, hogy sz.rakodhassunk a szifon.com fagyásával
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #2279 üzenetére
mert nincs új vas.
-
Enjoy
addikt
Nyami, lehet flag-elni a mail-eket, meg lehet formázni is a szöveget
-
rolcsibácsi
őstag
komolyan nem értem miért nincs az apple által készített normális stream...
-
csokimikulas
tag
A Lock Screenes kamera ikon sem rossz...
-
Enjoy
addikt
Twitter is nagyon baba lett, de FB integráció is jöhetne akkor már
-
Enjoy
addikt
Zsír lett az új notification
Ami jó, azt nem szégyen másolni -
wrathchild
tag
Üdv!
Köszönöm zack-nak és mindenkinek a válaszokat.
Újabb kérdésem:
tud valaki ajánlani PC-re installálandó IPhone4 kontakt manager programot?
Már ha létezik egyáltalán.
A korábbi gagyi telómnál nem voltak megkülönböztetve cég-vezeték-keresztnevek, otthoni-munkahelyi telszám, mailcímek.... Ezért most sok az össze-visszaság
Jól jönne egy program, amivel PC-n pikk-pakk módosítanám, javítanám a kontakt beírásaimat és szinkronizálva kerülne az IPhone-ra. ???
Kösz! -
csokimikulas
tag
Hoppá, az iOS 5 támogatni fogja a 3GS-eket.
(szifon)
-
gombóóc
csendes tag
Ez itt nem a reklam helye.
[ Módosította: Gubro ]
-
Gubro
senior tag
Akit erdekel a keynote, itt egy stream.
-
-
zack
nagyúr
Mivel legújabb kutatások szerint, megint aktuális a telefonok sugárzási értéke (növeli az agydaganat kockázatát, amit egy mindent átfogó tesztben egy független orvoscsoport derített ki), itt egy lista a mostani modellekről, és sugárzási értékeikről:
A legnagyobb SAR értékű telefonok:
1. Sony Ericsson X10 Mini Pro 1,61 W/kg
2. Sony Ericsson Satio 1,58 W/kg
3. BlackBerry Curve 9300 1,45 W/kg
4. BlackBerry Bold 9780 1,11 W/kg
5. Sony Ericsson Yendo 1,07 W/kg
6. Nokia C6 1,05 W/kg
7. Sony-Ericsson Vivaz 1,04 W/kg
8. Nokia N8 1,02 W/kg
9. BlackBerry Curve 8520 1,02 W/kg
10.Nokia 7230 0,97 W/kgA legkisebb SAR értékű mobiltelefonok:
1. Samsung Galaxy S 0,23 W/kg
2. Samsung Galaxy S 2 0,33 W/kg
3. HTC Desire S 0,35 W/kg
4. Sony Ericsson Xperia Play 0,36 W/kg
5. Samsung Nexus S 0,5 W/kg
6. HTC 7 Mozart 0,53 W/kg
7. LG Optimus 2X P990 0,54 W/kg
8. iPhone 4 0,59 W/kg
9. Samsung Wave 2 0,62 W/kg
10. Samsung Player 5 0,63 W/kg
10 bis. HTC HD2 0,63 W/kg[ Szerkesztve ]
-
Nekem mondjuk semmi sem hiányzik az iOS4-ből, lehet, én vagyok kis igényű, de tudja, amiket elvárok egy telótól, plusz szép is.
Mondjuk, ha tudná a kikapcsolt állapotban való ébresztést is, az lenne a hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Iphone 3g telefonom van jelenleg, a kérdésem az lenne, hogyan lehet régebbi frissítést rárakni a telefonra. Jelenleg a legutolsó 4.2.1-es update van rajta, de (lehet csak én érzem így) lassúnak találom. Melyik a legjobb frissítés a 3g-s változatra? Illetve azért a legtöbb játék/program fusson rajta ha lehet. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
D@niel
addikt
Could This Be What iOS 5 Looks Like? [Thoughtful Mockup Gallery]
Ez elég jó szerintem, legfőképp a zene lejátszó váltó a springboardon, a spaces, lock screen widgetek, quick settings vagány.
Images részleg
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Te a fénymérésre gondoltál szerintem. Azt sajnos a gyári kamera szoftver nem tudja különválasztani a fókuszálástól. Egyszerre és azonos területen történik mindkettő.
havenger: De tud ilyet az i4. Ahova tapizol, oda fókuszál. Nem csak fix, középső fókuszpont van.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Igen van benne ez a hasznos "opció"! Kép
Amúgy nem is egy fogalomnak szántam, csupán nem tudom, mi a megfelelő kifejezés erre..
Gondolom Te tudod, ha már neked így szemet szúrt a dolog, megoszthatnád velünk!Megpróbálhatom még egyszer megfogalmazni, de van olyan érzésem, hogy nem a mondandóm értelmezésével volt a problémád.
Tudod állítani, hogy melyik területre összpontosítson/koncentráljon a szoftver fényerőt tekintve attól függetlenül, hogy mit élesít ki. Ez sem lett jobb..
"Fókuszál" szó jelentései: (Görög eredetű szó)
- (I)Összpontosít, koncentrál(/I)
- Élesre állít
_Nyilván nincs akkora hatékonysága, mert csak szoftveres.
(Egy kaptafa a digitáls zoom-mal, de az is jól tud jönni, még ha az a képminőség romlásával jár együtt)
_Tudom mit lehet elvárni egy körömnyi mobil kamerától, s mire van kitalálva.
Ettől még vannak olyan lehetőségek, amik egyes szitukban jól jöhetnek.
Nem is értem, hogy videózás közben, miért nem lehet pl. bekapcsolni a LED-et, pedig korábban pár alkalommal igencsak jól jött volna nekem.De hagyjuk a témát, nem akarok ebből vitát gerjeszteni.
Viszont azt be lehet szerintem látni, hogy van hová fejlődni a gyári fényképező alkalmazásnak.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Troll riadó!
-
babli
tag
Urak!
Most készülök 3GS-t venni használtan! Az eladó "garantálja", hogy nem lesz letiltva a készülék!
A kérdésem: van arra mód és lehetőség, hogy elkérem a teló imei számát és leellenőriztetem? Ha netán letiltott, akkor fel lehet oldani valahogy (il)legálisan?Köszönöm...
-
nggabi
félisten
válasz
tariattila #2246 üzenetére
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
tehetseges #2238 üzenetére
Nem a navigációtól függ mindegyikkel működik akár zenét is hallgathatsz rajta keresztül.SB settings + mono bluetooth
-
hemaka
nagyúr
fényerő fókusz állíthatósága ilyen nen létezik. külön-külön, mint fogalom van, de így egybe badarság.
A fényerőt camera+-al azt hiszem lehet babrálni, hogy máshova mérjen fényt és máshova fókuszáljon. A stabilizátor meg amúgy is csak vakítás lenne, a szoftveres szinte semmit nem ér.
A videóknál meg éppen emiatt szépen remegne a kép a zoom közben. Még anélkül is olyan, amilyen.
Mobilokban amúgyis kb. arra való a kamera, hogy ha látsz hirtelen valami vicceset/érdekeset, akkor azt lekaphasd és megoszthasd fészbukon. Másra nagyon nem érdemes használni.Egyébként a konkurenciához képest teljesen jó az i4 kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
D@niel & máyköl:
Ki beszélt itt arról, hogy milyen az ikonja?Nem érdekel, hogyan néz ki az ikonja, az alkalmazás maga fapados.
"igencsak ráférne a kamera app-ra egy jókora ráncfelvarrás"
Amiket hiányolok:
Fényképezésnél fényerő fókusz állíthatósága, stabilizer, timer
Videó felvételnél: Menet közben LED aktiválása, ill. Zoomolás lehetősége.[ Szerkesztve ]
-
-
Enjoy
addikt
Nem tudom, mennyire kamu a kép: Link
de igencsak ráférne a kamera app-ra egy jókora ráncfelvarrás.
Nekem nincs is kint az ikonja SpringBoard-on, helyette Camera+ & VideoZoom2-t használok.Twitter integrációnak is örülök, mert bár nem vagyok egy TwitterGuru, de azért néha szoktam használni, első soron informálódni.
Várom már az estétSzerk.:
Aki akar, megtalál twitteren iBalint név alatt[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
na jó, de mennyivel kerül(t) többe a 16GB-oshoz képest?
van aki később jött rá hogy szűkös a 16GB
sok ember épphogy ki tudja nyögni a 16-os árát, nincs kedve még pár húszezrest rászánni, és később jön rá hogy kevés(persze egyéni a dolog, nem mindenki tölt rá videókat, sok gigányi zenét, vagy videózik orrba szájba)
egy bővíthetős telóba pedig ha még nincs pénzed veszel egy 8 vagy 16-ost, ha meg lesz akkor akár 64GB-ost is vehetsz
mindenképp ezt hiányosság, sokkal jobb ha te magad bővítheted
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Jááájjjj...ne kezdjetek már ilyen meddő vitákat!
Örüljetek, hogy sikerült kifaragnom a régi SIM-emből egy mikro-t. -
Enjoy
addikt
válasz
Remus389 #2222 üzenetére
Itt többünknek is volt SGS-e 3GS után, nem is használtuk tovább 1 hónapnál.
Szerintem ez mindent elmond.
Aki érzékeny a minőségre, az nem sokáig bírja SGS-sel. (Nekem ez 3hét volt)
A repedés anno nálam nem jött elő sajna, pedig próbáltam rájátszani, mert kaptam volna egy új készüléket új 1 év garival...
Ha már érintettem a garancia-szerviz témakörét, akkor leírom hogy annak minőségében is ég és föld a két gyártó.
Samsungnál anno (Omnia) 5x cseréltek kijelzőpanelt, de csak azért sem adtak új készüléket, pedig kérvényeztem már a 4. alkalom után..
Igaz hozzátartozik, hogy egyedül Budaörsön van főszervize (TeleMAX Kft.) a Samsungnak (ahol FW frissítésen túl érdemben is hozzányúlnak a készülékekhez) -
Remus389
veterán
válasz
makaveli666 #2228 üzenetére
valamit valamiért
inkább recsegjen picit(amit egy halk szobában, közelről lehet valóban hallani, ez igaz, bár a gyártás folyamán javítottak elvileg rajta), de legalább megvan az a szabadság hogy bővíthetem a memóriát(nem kell lecserélni a telót és jó sok pénzt ráfizetni ha keveslem) és kicserélhetem otthon az aksit(ha kell)
ennyi
na és a gorilla glass az egy edzett plexi(vagyis műanyag) vagy kémiailag is üveg?
mert szerintem az is múúanyag, tehát az a hype hogy "nemes" anyagokból készült az i4, legalábbis megkérdőjelezhető
ettől függetlenül tök jó a gorilla glass, nem azt mondom, csak műanyag az is
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #2214 üzenetére
Persze, kisebb a különbség, de 1.: ez kb olyan, mint a copy paste esete: sok készülékben már régebben meg volt oldva, nekem is volt nem egy olyan okostelefonom, ami tudta ezt. de olyan körülményes volt használni, hogy sokszor inkább hagytam a fenébe. Ezért nem is volt számomra hátrány, hogy iPhoneban nincsen. Aztán amióta ők megcsinálták, azóta napi rendszerességgel használom a funkciót. Kicsit sarkítva: hiába volt a többi készülékben is benne, lényegében számomra olyan volt, mintha nem is lenne.
2:.: Pont az ilyen apróságok miatt én úgy érzem, hogy csökkent a különbség, de nem olyan drasztikusan.
Persze a Symbianos rész az igaz, bár szerintem ez az android megjelenése óta így van.
Lényeg a lényeg: Szerintem az Android soha nem fog elszipkázni jelentősebb mennyiségű usert az Appletől, a felfogásbeli különbségek miatt, amit egyébként maga a Google sem bán nagyon, volt erről régebben egy cikk. A Microsoft már esélyes lehet, de náluk sem tetszik, hogy pl levitték a WP7 minimumkövetelményeit.
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz
Remus389 #2226 üzenetére
Ugyanannyira karcolodik kb a 3 ás hatlapja mint az sgs-e csak annyi a különbség, hogy az iPhone fém színű és azon jobban latszodik. Ez egy akkora szar kifogás volt, hogy miért recseg, hogy nem terek magamhoz. A htcnek is le lehet venni a hátulját mégsem ropog, ez az egyik a másik, nyomkodd csak meg azt a szürke keretet a telefonod elején.
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egyik napról a másikra eltűnt a Noteomból 4-5bejegyzés?
És 3db maradt meg összesen, de hogy miért pont azok?És hogyan tudom visszaállítani (van pár nappal ezelőtti backupom)?
Köszi
-
Remus389
veterán
válasz
makaveli666 #2223 üzenetére
hát kevésbé karcolódik mint a 3gs, de mind1
megnézed az aprókat, használt 3G/GS utánb kutatva, biza aki nem hordta bőrtokban az tiszta karcos
ráadásul még tipushiba hogy a töltőnél eltörik a műanyag, ilyen sgs-nél nincs, ennyi
A tied recseg ropog igen picit valóban, de ez azért van mert levehető a hátlapja, hogy tudjál memóriakártyát illetve aksit cserélni, ha rácsavarozták volna természetesen ilyen sem lenne
és még1: ez nem flém csak vita, hogy a gorilla glass, az nemigazán üveg(csak a marketing elnevezése megtévesztő) hanem egy jó minőségű erős műanyag plexi, tehát elöl hátul az i4 is műanyag nem?
[ Szerkesztve ]
-
Nocsesz1
senior tag
Nagy örömömre sikerült a navigáció hangját a kocsiban beépített bluetooth-os Nokia kihangosítóra ráküldenem, így már nem kell annyira fülelnem mit vakerászik Jáksó!
-
FuckeR19
senior tag
válasz
linkoln001 #2220 üzenetére
fel kell tolni 1-2 cuccot cydiabol. Elmondottak alapján függetleníteni is akarod.....
-
linkoln001
tag
mi van olyankor ha 3GS-en ujraraktam sw-t, mert nem engedete magát jb-elni, nem aktiváltam hanem jb-eltem, és most sikerült, de a megfelelő sim behelyézese után kéri a pin kodot de térerő nincs????!! ja és itunessal ugyanugy nem birok játékokat rátenni, mindig errort ir ki a játék telepitése után
ez miért van? -
manchester85
veterán
Mert az Apple évente egy készüléket ad ki, és az előlapja gyakorlatilag a bevezetés óta ugyanúgy néz ki, tehát több, mint 4 éve. Egyébként ezzel nincs is semmi gond, nem is szabadna nagyon design-ban változtatni, főleg nem kéne 20 féle telefonnak 20 féle kasznit adni olyan műszaki eszközöknél, amiknek gyakorlatilag elég lenne egy üveglapból állniuk. Szóval az iPhone design terén egy tökéletes eszköz szerintem, nálam egyik modell sem volt melléfogás. (Az i4 design-ja nálam gyakorlatilag a tökéletesség határát súrolja) Az iPhone design-ja, anyaghasználata pont egy olyan szempont, amiben érinthetetlen maradhat sokáig, hisz egy formavilág évenkénti tökéletesítésébe nem szólhatnak bele olyan cégek, akik számos modellt dobnak piacra minden évben, ráadásul nem a világ egyik leggazdagabb vállalatai és nem csak a felső kategóriában gondolkoznak.
-
hemaka
nagyúr
válasz
makaveli666 #2216 üzenetére
Szerintem a prémium kategóriában igenis elvárható ez a fajta anyaghasználat, azért nem is esik szó róla olyan sűrűn.
Bár a karcosodással még mindig nem tudtak mit kezdeni. Ez az üveg(?) elő/hátlap sem váltja meg a világot. -
makaveli666
senior tag
Csak még 1 plusz amit nem szoktatok emlegetni, de szerintem ez is nagyon kitűnik a többi telefon közül, az pedig az anyaghasználat... Mikor megfogtam az i4 et, el sem akartam hinni, hogy létezik ilyen. Talán a HTC közelíti meg, de a samu, meg lg az sehol sincs anyaghasználatban meg összerakásban mint az apple.
-
hemaka
nagyúr
válasz
manchester85 #2197 üzenetére
"csak nehogy úgy legyen már majd előadva ez a widget-ezés, mint egy újabb revolutionary invention"
pedig sanszos, eddig is mindig így csinálta az apple. -
manchester85
veterán
Persze, ez is igaz, de akkor is kisebb a különbség, mint a rezisztív windows mobile-ok és symbian-ok idején volt. És a lényeg a "nem úgy működik"-en van. De a technológia már elérhető más platformon is. Tehát akárhogy is nézzük, az iPhone megjelenése óta a konkurencia volt az, aki többet fejlődött. (Ez mondjuk nyilvánvaló is, hisz volt honnan
) Eddig az iPhone prioritása a technológiai innovációk exkluzivitásáról szólt, ma meg már arról, hogy "de ezen a platformom működik a legjobban". Azért a kettő között óriási különbség van. Akárcsak az iOS és az android között. De nem akkora, mint az iOS és a symbian között volt. És mivel én nem vagyok univerzális mac buzi, tök átlagos win-es notim van, így sanszos, hogy a telefonpiac is eljut egy olyan szintre, mikor már nem én leszek a célközönség. Vagy fene tudja. Mind1, ezt szeretném tudni önállóan kontrollálni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #2212 üzenetére
Az iPhone kijelzoje sokkal érzékenyebb és inteligensebb. Joey-nak igaza van erről nem beszélnek az emberek mert talán nem hisznek a szemüknek. Akkoriban én is nyomkodtam a kollégám 3G-jét és ég és föld volt a kettő. Titokban irigyeltem is.
-
rolcsibácsi
őstag
de miért egy sgs ben nem jó a kijelző? én nyomiztam párszor de rendesen érzékelt.. igen a pinch to zoom szeret beakadgatni, szerintem ettől még igenis megközelíti az iphonet más gyártók csúcsai, még ha nem is olyan jók, de nem is ennyibe kerülnek..
ha ma vennék telót, és eldönthetném hogy egy iphone 4 100ezerért vagy egy sgs 50ért plusz 50-el olcsóbban egy laptopot mellé akkor a másodikat választanám.
de persze így részletfizetésekkel más a dolog, hisz az ember könnyebben vesz meg bármit így.. (más kérdés hogy ha kimegy más országba akkor beszopja a hűségvállalást egy szolgáltatónál)
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #2209 üzenetére
Szerintem csak a körítést sikerült lekoppintani, a mai napig "nem úgy" működik egy androidban mondjuk a multitouch, meg a kijelzők sem olyan jók (érzékenység, kezelhetőség, stb), meg az egész (csúnya szóval élve) olyan gányolt továbbra is. Csak ezek megfoghatatlan dolgok, azért nem szokták szerintem érvként felhozni. Szerintem a droid még mindig nagyon messze van az iPhonetól. Ettől még persze jó rendszer. A WP7 más tészta, de az most még biztos nem kéne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #2207 üzenetére
Na ja de erről még koncepció sem született bezzeg az értesitesröl több is.
-
manchester85
veterán
Persze, igazad van, ezzel egyet is értek teljesen. De eddig csak a hídról meg a folyóról van szó, amit már ezernyit láttunk. Hogy ez mennyire lesz különleges, az viszont holnapig csak találgatás marad. Viszont azt semmiképp se szeretném, ha átesnék a ló túloldalára, és azon venném észre magam, hogy nem azért tartok valamit fontosnak, mert én magamtól gondolom így, hanem azért, mert Apple mondatja azt velem. Nagyon veszélyes vizek ezek. Gondolj csak bele, ma már az iPhone nem attól iPhone, amitől 2-3 éve volt. 2-3 éve az iPhone= pálcika nélküli érintőkijelző, nem kell nyomogatni, csak megérinteni, pinch to zoom, alkalmazásbolt, stb. Ezek forradalmi alappillérek voltak, amik alapvetően emelték más dimenzióba az iPhone-t más mobilokkal szemben. Amit persze többé-kevésbé kopizott a konkurencia (meg persze hozzá is adott ezt-azt) de ma már más szempontok dominálnak egy iPhone-osnál. Ez nem laggol, nem fagy, mint az android, profi frissítési szisztéma, egységesen optimalizált alkalmazások, stb, szal ami elsősorban abból ered, hogy az Apple évi egy mobilra épít, és így mindenképp minőségi előnyben van. Persze ezek is fontos előnyök, de a kapacitív kijelző, multitouch, stb volt a kerék és a motor az autóban a lovasszekér után, most meg a szervokormány és az ABS-nél járunk. Fejlődni mindig van hova, csak forradalmat nem lehet mindig csinálni. Forradalom nélkül meg túl nagy a felár a konkurenciával szemben. Mert pl. iPadnél érdekes mód a konkurenciához szabták az árakat. iPhone-nál meg ennek nyoma sincs. Bár nyilván ott a szolgáltatói ártámogatás miatt a legtöbb országban ugyanígy tűnik az embereknek. Na mind1, a lényeg az, hogy elsőre viccesnek hangzik, hogy a forradalmi widget-ek fogják részben megindokolni, hogy miért kerül kétszer annyiba az iPhone, mint mondjuk egy csúcs android modell.
-
rolcsibácsi
őstag
jaaa es a multitaskingon se artana vmit dolgozni...
-
rolcsibácsi
őstag
nekem sem hianyzik a flash de azert gaz hogy nincs.. meg igazabol valami szabadsagerzetet rakhatnanak az uj ios-be.
kikapcsolhato ficsorok a sebesseg erdekeben, twitter, meg icould biztos fasza de ha egyszer nincs ra szuksegem akkor miert kell a rendszerembe.. megoldhatnak ugy mint az ibooks-ot hogy ha kell letoltod.. contacts appot remelem kukaba vagjak vegre.. widgeteknek enis orulnek, ha androidos akkor is de ha van uj otlete az applenek azt is szeretni fogom, mert legalabb lesz ra lehetoseg.. animaciokon is gyorsithatnanak gyarilag hogy ne kelljen emiatt se jb-elni majd, hisz nem lenne ilyen lassu, ketmagos szarok mellett is gyorsabbnak erzem most a telomat igy a springtomize-zal.. meg a gyakran hasznalt beallitasokra is elegge vagyok.. szoval lenne azert a konkurenciatol is mit tanulni neha sztem.kerdes: ha van egy magyar accountom az appstorehoz azt csak ugy lehet masik orszagra eroltetni ha van bankkartyam? nem akarok ezert uj email cimet letrehozni ha kimegyek angliaba.. bankkartyam meg nincs olyan amit elfogadnanak..
azt meg vegkepp nem ertem miert valtozo orszagonkent az appstore.. nekunk pl miert nem lehet google earthunk? ingyen soundhoundunk?? stb..
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
makaveli666 #2204 üzenetére
Hát nem
Sőt a bejelentett időpontnál 2 nappal hamarabb elérhető lett.[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz
vadászcsiga #2203 üzenetére
awwww... akkor ez nem samsung support
-
vadászcsiga
félisten
válasz
makaveli666 #2202 üzenetére
Hát ha jól emlékszem a 4.3 bejelentésétől a megjelenésig kerek egy hét telt el.
-
makaveli666
senior tag
Tudom, hogy senki nem jós itt, de én más rendszert használtam eddig szóval a régebbi dolgokkal nincs tapasztalatom... Akinek régebb óta van iphone-ja azokat kérdezném, hogy ezeken a konferenciákon, mikor pl.: bejelentenek egy iOS 5 öt jelen esetben, az utána mennyi idő múlva válik számunkra elérhetővé?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA