Aktív témák
-
Totheground
addikt
Nekem az absinthe 2.0.1 lazán crashel, miután vagy 25 percet pörög a telón. Admin mód van, restore leszedet 5.1.1-el volt, reset all settings volt.
-
Totheground
addikt
Nálam valami nem frankó, az absi csak a beginning-en teker vagy 15-20 percet, és utána a következő fázisban elhasal.
-
Totheground
addikt
Ha már felmerült az iOS 6, én két dolgot szeretnék igazán.
Egyrészt a hubokhoz hasonló megoldást, azaz jó lenne például ha egy emberhez belinkelni a linkedin, facebook, twitter, 4sq profilokat és ezeket lehetne mind egy helyen látni (ala wp7 people hub).
A másik a változtatható default appok (mail, böngésző, etc).
Szerintem egyikből sem lesz semmi. -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Eltűnt a kedvenceiom közül az iOS alkalmazások topic, lenne valaki olyan kedves és linkelné?
Köszi. -
Totheground
addikt
válasz
kapicsabi #47608 üzenetére
iTunesból megvett és letöltött program? Mert akkor minek piszkálod az ipa-t? Egyszerűen ráhúzod az applistából a telefonra, és kész. Ha meg más forrásból van az ipa, akkor az warez és felejtős téma.
Szerk: akkor ez warez, ami tilos. Érdeklődj az ncoreon.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
h1ght3chzor #47511 üzenetére
Az nagyon érdekes, mert soha senki másnál nem működött eddig.
-
Totheground
addikt
Az iPhoto-ban a beaming elvileg működik, de az szerintem wifi alapú, nem BT.
-
Totheground
addikt
Tegnap esti agyalás közben gondoltam valamire, és kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok.
iOSben ugye nem nagyon vannak widgetek (ha az időjárás/tőzsde vackot a noticenterben nem vesszük annak) és nem is nagyon hiányoznak. Viszont néha jól jönne, ha egy-egy egyszerű és gyakran használt funkció elérhető lenne az app teljes elindítása nélkül (pl 4sq chekin, gyors időjárás, egyszerű naptárbejegyzés, etc etc). Szerintem nem lenne ördögtől való, ha olyan appoknak, amiknél ez számít, mintegy két "futási mód" lenne. Az első az, amit most is ismerünk és használunk, változatlanul. A második meg egy minimalista mód, ami csak egy-egy gyakran használt és egyszerű funkció gyors elérését tenné lehetővé (lásd fentebb a példákat), és ezeket úgy lehetne elérni, hogy az app ikonján egy swipe felfelé, és akkor nem az app indul el, hanem a homescreenen felugró "ablak" vagy valami jelenik meg ahol elvégezhető a művelet vagy aztán igény esetén elindítható a teljes app is. Ha végeztél, akkor meg egy swipe lefelé, és az ablak bezárul.
Vélemények?Tudom, hogy max 1-2 másodpercet lehet vele spórolni, de nekem az elv, hogy egy apró vacakért nem kell a full appot elindítani, tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Hm, most vettem észre, hogy a sync nem csinál backupot (pedig be van állítva, hogy a gépre tegye). Jobbclick/backup működik. Mi lehet?
-
Totheground
addikt
válasz
asuspc96 #45593 üzenetére
Én azt mondom, könyv meg egyebek alapján ne állj neki tőzsdézni.
Ott baromi szépen hangzanak a dolgok, a valóságban közel sem ilyen szép és egyszerű (ezt könnyű tapasztalni, amikor az első nagy áttétes TDT-t rádzárják, és kinullázod magad akár párszezezer forintról is).
Ha mindenképp tőzsdézni akarsz, akkor sem javasolnék semmilyen online rendszert, botot meg végkép nem.
Igaz, hogy én devizaopciókkal foglalkozom, de néha ránézek a részvénypiacra is.
Ha mindenképp ragaszkodsz a dologhoz, akkor is DT helyett inkább ülj bele egy nyugis longba az elején és papiron vezesd a többi ötletedet, nézd vissza, elemezd, hogy mi volt jó és mi rossz döntés, foglalkozz vele, "éld át". Utána, sok gyakorlattal lehet belevágni a mélyebb részébe.
/off
-
Totheground
addikt
SSD miatt újra lett húzva a gép, és miután az itunesnak beállítottam a másik vinyón lévő mappáját, ahonnan korában is dolgozott... nos, ez lett az eredmény.
Nem túl szimpatikus így, mi a megoldás? Törölni mindent és utána transfer purchases?Kapcsolódó: az esetleg megoldható, hogy máshol tárolja a zenéket és máshol az appokat?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Egy appot frissíteni is azzal az iTunes accall lehet, amelyikkel telepítve lett. Ez szerintem feature, nem bug. Mondjuk zavaró, hogy akkor be is jelentkezik a másikra és át dob a megfelelő storeba, de ez van.
Ha félreértettem, sorry.
-
Totheground
addikt
A 2Do csak 79 cent, ennyiért a hülyének is megéri.
-
Totheground
addikt
Meglesz az $1T idén?
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #43057 üzenetére
Én használom és szerintem piszok jó. Nagyon sokféle opciót/beállítást tud, nagyon tesztreszabható. Szerintem megéri az árát, ami kb. az egyetlen hátránya. Ha nem használod ki a funkcióit, akkor van olcsóbb alternatíva is.
Ja igen, pluszpont, hogy universal app, így elég egyszer megvenni és utána mehet telón meg paden is.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Hm, nekem még nem látja a frissítést.
Ed.-: már igen
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
adamssss #42251 üzenetére
Ma elvileg.Ed.: vagy nem, sorry, mindjárt utánanézek.
Ed2.: http://www.tuaw.com/2012/03/07/long-awaited-ios-5-1-will-be-online-today/
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #41046 üzenetére
Hm, nem tudom, mi történt.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Ki akar fogadni, hogy ez holnap le fog jönni itt is és megint lesz egy újabb trollthread belőle?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Vajon ezt miért csinálja a telefon? Valamiért végigmegy a kontaktokon, aztán pár másikkal kezdi elölről az ABCt. Nem találok köztük semmi összefüggést, ami okozná. Sorting order állítgatás után is így maradt.
-
Totheground
addikt
Ha első ilyen cseréd, akkor kicserélik "ingyen". A lapra ráírják, hogy meghibásodott a régi, és kész. Ha nem ajánlja fel az ügyintéző, kérdezz rá. Nekem kettőt is cseréltek így.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #37136 üzenetére
Amig nem volt pad és nagyon muszály volt, olvastam.
Nem rossz, mert ugye piszok éles a kép ezért a kis betűk is jól látszanak, de azért ehhez szerintem kicsi ez a kijelző (és 7" alatt minden). -
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #36080 üzenetére
Valszeg a szolgáltatók nem szeretnék.
Állítólag pont ezért nincs még programozható chip benne a sim helyett -
Totheground
addikt
Kicsit visszaolvasva az a tapasztalat, hogy a Westendes T-pontban a leggyorsabb a szerviz ügyintézés. Jó következtetést vontam le?
Az i4-et nézetném meg, néha rakoncátlankodik a home gomb (most épp nem, persze...), és nemigen tudok róla pár napnál tovább lemondani... -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Frissult a twitter app (4.0), iphone-on egésszen átszabták. Szerintem nem lett rossz.
-
Totheground
addikt
Valaki a multkor írta, hogy a T-nél a cserés i4-eket, ha olyan, azonnal cserélik. Ez igaz vagy sem? Nekem is kezd szarozni a home gomb, de 2 hétre nem tudnám mellőzni a telefont, főleg ha csak valami szar butatelót adnának helyette.
-
Totheground
addikt
5.1-hez kell új itunes?
-
Totheground
addikt
Ingyenes kód a Where's my water-hez
https://www.facebook.com/AppStore -
Totheground
addikt
Én is lassan tervezem bevinni homegomb szarozás miatt. Ha két hétre ki akarják szúrni a szemem valami használhatatlan szarral, rájuk döntöm az asztalt...
-
Totheground
addikt
Az AppStoreos report a problem a devek felé küld üzenetet vagy az applenek?
-
Totheground
addikt
válasz
Feanor1031 #25348 üzenetére
Értem a felháborodást, de nincs igazad.
-
-
Totheground
addikt
válasz
Cybertrone #24828 üzenetére
Hoppá, sorry, rossz postra nyomtam a választ.
A korábbi covwerflow szaggatásos témára ment eredetileg.De örülök, hogy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Cybertrone #24825 üzenetére
A coverflow szaggatás nálam is van, olyan hírek szivárognak, hogy iOS5 illetve a kapcsolódó itunes nem kicsinyíti le a képeket, amikor átnyomod a telóra, így annak izomból kell méreteznie a borítót minden alkalommal és ehhez pedig még a 4S sem elég erős. Namármost én tuti nem állok neki 3000+ számon átméretezni a borítót, de ha valakinek kevesebb van, kipróbálhatná, hogy lekicsinyíti a képeket és kipróbálja, hogy úgy jó-e.
-
Totheground
addikt
Szerintetek ilyen esetben szállítanak MO-ra vagy nem?
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #24381 üzenetére
Kis keveredés készülékek és simkártyák között + nem-eu roaming.
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #24379 üzenetére
Sőt, néha még jófejek is tudnak lenni, a multkori 180ks számlámból némi levelezés után elengedtek 50kt.
-
Totheground
addikt
Nagyon kamuszagú a cikk, de ki tudja.
Aktív témák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- További aktív témák...