- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
megvettem az angry birds space-t es kb 2-3 ora alatt el is jutottam odaig hogy megvehetem a tobbi palyat... micsoda faszok ezek...
-
rolcsibácsi
őstag
Ha nyomja valaki a DRAWSOME-ot az felvehet: www.roller@gmail.com a mail címem
-
rolcsibácsi
őstag
egyebkent csak akkor irja ki a nevet ha mar az egesz szamot beutotted. droidban ez nem igy van. mindket rendszer tanulhatna a masiktol..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #43656 üzenetére
Persze be van pipalva, különben nem is tudnék rá húzni semmit. Ha egyszerre jelolom ki akkor felrakja egyben de ha egyet rahuzok majd nézelődök és ami tetszik azt megint rahúzom akkor az előző leáll..
Egyébként nekem is az iTunes rendezi és minden ki van töltve rendesen. A frissítésig nem volt ilyen bajom..[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #43648 üzenetére
én sose playlistelek, nemszeretem. úgy is külön látszanak az albumok, előadók stb?
(azt nem értem ami jó azt mér kell elbaszni.. minden album felhúzása után eddig nem kellett várni, mostmeg csak egyesével lehet.. ) nem valami beállítást nyomhattam el? (nem) itunes frissítés óta van ez.. -
rolcsibácsi
őstag
[Ennek] a problémának nem tudja valaki a megoldását? nagyon idegesítő hogy minden album felmásolását külön meg kell várni mielőtt a másikat ráhúzom.. miért lett ez így??
-
rolcsibácsi
őstag
most látom hogy miért van mindig alig zene a telómon, pedig ráhuzigáltam egy csomót, lehet 5.1 bug vagy az új itunes, de remélem nem direkt csinálták meg így hogy ha ráhúztam egy albumot, elkezdi rámásolni aztán eddig húzhattam közben a többit, de most ha egy másikat tolok rá akkor leáll az addigiak másolása.... kurvaszar
-
rolcsibácsi
őstag
jó ezt nem néztem meg így külön, de akkor se értem mi alapján dönti el mihez mit ír ha eyszer pl mindkeét appot megvettem, mióta iphonom van csak ez a felhasználóm van.. egyszer váltottam email címet de ugyan ehhez a felhasználóhoz, meg egyszer országot.. mégis valamit installnak ír valamit meg buynak..
na mindegy majd kiderül ha megjelenik a számlámon.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
manchester85 #43500 üzenetére
tudom, de van amit megvettem mégsincs ott hogy install..
azért mert 5.1em van, azért mert itt megtehetem, azért mert már nem vagyok olyan nagy guru mint régen, van jobb dolgom is mint az iphonet basztatni
-
rolcsibácsi
őstag
mostmár nem az első programnál aggódok hogy ki kell e fizetnem mégegyszer mert nem jelenik meg az az üzenet a letöltésnél hogy ez már nekem megvan így nem kell érte fizetnem megint.. van aminél meg alapból ottvan a buy helyett hogy install.. pedig nem váltottam felhasználót vagy ilyesmi, tuti hogy ezzel vettem meg őket.. remélem nem vonják le..
-
rolcsibácsi
őstag
hali, privátban várok ötleteket hogy ha van: feltöltöttem youtubera egy videót ami majdnem fél órás, és a végén ki is írta 2 óra múlva hogy bocs de túl hosszú..
mondom de zsír akkor minek töltötted fel bammeg..
gépen nem is tudom megnézni mert az van írva rá hogy mivel hosszú így törölve lett, de a telón meg ha belépek az accountommal a youtube appba ott látom és gond nélkül le is tudom játszani.. hogy tudnám gépen is? -
rolcsibácsi
őstag
kaptam egy uj i4s-t, feltettem az 5.1et de eleg ilyeszto hogy kb 3ora alatt lement 50%ra az akku
jo kb egy orat ebbol zenet hallgattam fulessel es kozben ment a runkeeper is a gps-szel, meg csinaltam 10-15 kepet es letoltottem 3appot wifin..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
majestic #37559 üzenetére
nekem épp tetszik a menürendszere, progik kínálata játékokon kívül meg majdnemhogy ugyanaz, nem mondanám hogy kevesebbet tud, viszont ha már android, énis kipróbálnám a google phone-t is de tesztek, benchmarkok alapján még mindig az sgs2 a lejobb android, pl a nexus kamerája is szarabb minőségű.
-
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
pitimany #37324 üzenetére
énis sgs2ről váltottam i4s-re. (igaz előtte meg i4em volt)
nekem hiányzott az a minőségbeli különbség ami az iphoneban megvan. sgs2 is teljesen jó telefon, valószínű hogy most azt vettem volna hisz majdnem olyan mint egy iphone, csak sokkal olcsóbb..
iphone sokkal jobb gps-ben, legalábbis a google mapsban gyorsabban talál jelet és az iránytű is rendesen követi, sgs ben ez lassabb. de samura ott az ingyenes google navi.
gmail, naptár, névjegyek minden tökéletesen működik.. kamera tökéletes ha nem egy tükörreflexes xenon vakus géppel hasonlítod össze.. videóra jobb mint az sgs2- bár ha nem egy mai darab a pc-d akkor esélytelen hogy visszanézd őket rajta (sgs2 videóit meg tudom nézni rendesen, hiába ugyanakkora felbontásban vannak, gondolom más kódolás, meg ugye iphone4s-ben van képstabilizátor bla bla..)
hát a fájlmozgatás szarabb mint androidon, kell mindenhez az itunes, és külső meghajtóként nem lehet használni sajnos az iphonet.
igazából én a legfőbb okot az appstoreban látom, viszont sokkal drágább egy 4s (kb duplája, annyival nem jobb, de az legalább tarja az árát később is)
ha érdekel a véleményem, én már kezdem amúgy kicsit unni az iphonet is, de legalább van rá app bőven amit lehet próbálgatni. van kb 20 app amit használ(tam) átlagosan, amik egy restore után már emlékezetből jutnak eszembe a többi kb fél napig köt le..[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
eszgé100 #37320 üzenetére
ja de látod így is van biztosításom, csak az őszinteségem miatt lehet nem megyek vele semmire
meglátjuk
hogy honnan jöttem rá, hát mikor hazamentem összehasonlítottam egy saját 20fontossal rendesen mert kicsit fura volt a tapintása, de csak olyan mintha egy új lett volna, aztán megkérdeztem egy haveromat h ő mit gondol.. mondta h nem tudja de elég fura, de lehet hogy csak újabb verzió, vigyem el egy boltba. ott az eladó szerint azért hamis (ha már így rákérdeztem hogy mit gondol róla..) mert a feliratok nem olyan domborúak. aztán a rendőrt kérdeztem hogy lehet hogy hamis pénzt kaptam és ő csekkolta le azzal a filccel, akkor már tuti volt. persze akkor már nem is adta vissza, de ha nem kapok új telót akkor lehet jobb lett volna ha énis inkább elköltöm.. csak ha mondjuk ebből fizettem volna a lakbért, és rájön a tulaj, másnap már a dutyiban ülök és nem kell több lakbért fizetnem..[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
tommjee #37296 üzenetére
hát elég ciki, és tudom hogy fasz voltam, de ez az igazság:
"el akartam adni mert jan1 óta nincs meló, és egyelőre még van zseton, de eléggé össze van húzva a nadrágszíj.
feltettem egy hirdetést, hívott a csávó, találkoztunk, odaadtam neki a telefont, ő meg nekem a pénzt, csak kiderült róla hogy az egész hamis, leadtam a rendőrségen, keresik, stb, de valószínű soha nem találják meg.. végülis nem ismertem fel a pénzt hogy hamis, pedig lecsekkoltam..
volt rajta frankón vízjel, meg fémcsík meg minden amiről én azthittem hogy elég ha ennyit megnézek, a rendőr sem látta rajta elsőre csak mikor húzott rajta egy csíkot filccel akkor látszódott, meg a feliratok nem voltak olyan domborúak mint kellett volna..
ott azt mondtam hogy mikor észrevettem hogy hamis, elfutott a csávó, remélem így a biztosító ad egy új telót 100 font ellenében, hisz télleg ellopták, mert nem kaptam érte semmit..
először azt mondták hogy nem fizetnek hisz el akartam adni, arról már ők nem tehetnek hgy én elfogadtam a hamis pénzt... hát bakker...
hazudnom kellett volna annyit hogy elhagytam, vagy ellopták, esetleg kimostam
és akkor nem kéne azért aggódnom hogy kapok e újat..
3-nál vagyok amúgy, de a telót az apple-nél vettem függetlenül -
rolcsibácsi
őstag
sajnos ellopták a telómat, elvileg letiltotta a biztosító az imei szám alapján, ilyenkor egyátalán nem tudják használni? vagy csak ebben az országban, vagy esetleg ipodnak attól még jó? vagy ilyenkor van az h disabled van a lockscreenen és semmit nem lehet vele csinálni?
gondolom imei alapján nem lehet belőni hogy hol van, ha meg le lett blokkolva az imei akkor meg végképp. azt csak remélni tudom hogy arra nincs semmi hekk hogy valahogy megoldják.. -
rolcsibácsi
őstag
esetleg nincs itt valami hekker aki meg tudná mondani hogy lehet e valahogy imei alapján követni egy telefont? eléggé pórul jártam és jó lenne valahogy visszaszerezni
bár neten olvasgattam és nem sok lehetőséget látok rá.. -
rolcsibácsi
őstag
ti milyen progikat használtok az iphone 4s-el felvett videók lejátszására?
mert eddig nem is nézegettem/csináltam túl sok videót, azoknak is jó helye volt a telón, csak kezdett betelni a tárhely és átraktam a gépre ahol sajnálatos mód nem tudom lejátszani őket normálisan, ugye alapból a quicktime-ot rendelte a .mov kiterjesztésű fájlokhoz ami egy nagy sz@r program, én a media player classicot használtam és eddig mindent vitt, ezeket is lejátssza de nagyon akadósan mintha valami lassított felvétel lenne.. elég régi a laptopom (2magos 1.6 gigahertz amd, ati x1600 as videókártya 128 megás, 2 giga ram), de ennek nem kéne elégnek lennie hogy egy videót lejátsszak? jó tudom hd meg minden, de azért játszani még kényelmesen tudtam ezen a gépen a Modern Warfare 2-vel is, vagy pl a Mafia 2-vel..
nyilván próbáltam más progikat is, úgymint GomPlayer, KMPlayer, VLC, de egyik sem jó, valamelyiknél jó a kép csak épp nincs hang, stb..
az iphone videóin kívül bármilyen filmet lejátszok ezen, ezért is fura..
ha a gépem a gyenge hozzá akkor elég gáz hogy nem lehet választani videó felbontások között felvételnélmég annyi hogy a megmaradt SGS2es videóimat le tudom játszani akadásmentesen, pedig elvileg a felbontása ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
tudna valaki segíteni hogy hogy tudom megosztani a mobilnetemet a gépre, a nehézség annyi benne hogy a teló csatlakozva van egy wifihez, de nem a wifit akarom megosztani hanem a mobilnetet.. csak úgy lehet hogy ha elfeledtetem vele a hálózatot? mert így végig ott a wifi ikon..
(ha valakinek magas lenne hogy miért jobb nekem a mobilnet mint a wifi: mert közösen bérlünk egy házat másokkal és állandóan letöltenek vagy nemtudom, itt angliában amúgy is egy nagy szar az egész net.. a mobilnettel viszont jobb a helyzet..)
elfelejtetni a telóval a wifi kódot meg azért kényelmetlen mert össze vissza krixkrax a kód és így az isten se jegyzi meg..
remélem van itt valami szaki aki kinyitja a szemem.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
manchester85 #34414 üzenetére
azt azert tudod hogy csak egyszer kell betarcsazni bekapcsolasnal, 2masodpercig meg mielott felveszik? aztan legkozelebb csak akkor kell megint ha ujra kell inditani a telot mert mondjuk lemerult..
(en megertem a csavot) -
rolcsibácsi
őstag
nem tudja valaki hogy hogy lehet újrarendezni a zenéimet a windows intézőben? be van állítva hogy az itunes rendezze őket, mégis össze vissza vannak, pedig itunesben minden ki van töltve rendesen (ID3 tagek)
tehát azt szeretném ha a windows mappákban is rendesen mutatná őket ahogy itunesban vannak.. előadó- album stb..[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #29504 üzenetére
purchased az is hála neked mikor közzétetted hogy ingyenes volt, de valahogy nem tetszik a felülete, az equ-t is kb csak azért használom mert jó nézni a visualizert meg könnyen lehet állítani, mitől szól jobban a capriccio? tudom hülye kérdés de hátha meg tudod fogalmazni valahogy.
-
rolcsibácsi
őstag
az equ csak nekem tunik ugy mintha halkabb lenne a gyari music appnal?
-
rolcsibácsi
őstag
lehet valahogy olyat csinálni az itunesban hogy az összes zenémet egy hangerőre állítsam?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
kisbandima #27092 üzenetére
szerintem faszság az egész merülésdi, nem gond ez hanem valami futó app..
-
rolcsibácsi
őstag
tegnap vettem egy beats fulest, nem szar, sot kurvajo, de nem annyival jobb a jo in ear fuleseknel hogy ilyen rohadt draga legyen, kiprobalni nem lehetett higieniai okokbol, de 14 napig vissza lehet vinni, es asszem ez lesz a sorsa. ehhez meg csoro vagyok hogy egy fulesert ennyit kiadjak, ugy hogy nem vagyok vele tokeletesen megelegedve. a hangzassal nincs bajom, csak a kompaktsag nem annyira mondhato el rola es eleg gagyi hatasa van a zsinornak meg a rajta levo cuccoknak. amugy profi, csak ennyibol veszek 4-5db olyat amire azt mondom h megkozeliti, de nem ennyiert.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Csabee. #26204 üzenetére
en anno a 3g helyett egy lepusztult se-t kaptam, minden egyeb nelkul, meg tolto sem volt epp hozza de mondtam h oke mindegy, van nekem... mas nem is volt nekik, vagy azt kaptam meg opcionak hogy menjek vissza maskor..
az icloudos contaktokat hol lehet megnezni szamitogepen?
ugyanugy mukodik mint a google? vagy miert csereltetek le? en speciel gmailt hasznalok es jobb nekem h ottvannak a neveim.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #26201 üzenetére
hat ezz.. valamiert erre nem is gondoltam
koszi, isten vagy
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #26198 üzenetére
na jo ha kiveszed a nyilat akkor berakom
telleg!
SÖ: lejatszasi listakat utalom, a telora is ugy rakja mint lista, nem is tudom lehet e egyatalan akkor is ugyanugy bongeszni albumok, eloadok stb szerint a telon vagy csak lesz egy lejatszasi lista es kesz, meg egyebkent az sem segitseg arra h az automatikus kitoltest megoldhassam vele, "sajnos" kurvasok zenem van es lusta vagyok pakolaszni oket ide oda ha mar legalabb arra vettem a faradtsagot h rendesen rendszerezve legyenek, meg kitoltott id3tagek, boritok stb.. a telora viszont mindig szeretek random tenni par tiz gigat automatikusan h ne kelljen valogatni hanem csak egy klikk es mennek ra..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
DanielK #26191 üzenetére
nem ertem, miert ne mehetnel at barmelyik forumba es kerdeznel olyat amit nem tudsz.. azert kerdez h megismerje, persze ott a google is, de ettol meg nem lesz seggfej ha itt is megkerdezi sztem. de nekem aztan tokmindegy hogy olitek egymast
icecave: jol mez ki maga a logo, csak olyan bizarr lenne hatternek
elvegre az app "csak" arra jo h a hirdeteseket kezeljuk vele, vagyis olyan mintha kiraknam hatternek a skype-ot vagy a tozsde ikont
amugy tudom h te tervezted, es jo is lett.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
DanielK #26188 üzenetére
nyilvan nem a telefonok miatt kell ketto hanem a sok hulye cucca miatt.. leszed mindenfele karacsonyi zeneket meg bizbasz appokat es ezek ugye mind egy helyre mennek, es ha automatikus zenekitoltest valasztok a telon utana meg csak nezek a meloban hogy milyen zenek jonnek mar egy ket drumandbass kozben, stb.. szeretnem elszeparalni a cuccaimat
SÖ: itunes librarybol akarok kettot nem apple id bol vagy mit mondsz..
nem a telokkal van a gondom hanem a gepen levo cuccok eggyutletevel.
nekem az itunes rendez mindent, igy ha a bnom csak meghallgat valami albumot az bekerul a zeneim koze.. erre meg tokre nem vagyom
kene neki is is egy konyvtarat letrehozni, de akkor gondolom nincs jobb megoldas mint minden inditasnal shiftet nyomni majd kivalasztani melyikbe lepjek..[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
ha csinálok egy külön itunes library-t a barátnőmnek a géepemen, akkor csak úgy tudunk váltogatni közötte ha az itunes-re kattintva nyomjuk a shiftet, vagy esetleg van valami más megoldás is, ha nincs akkor melyik lesz az alapértelmezett? (ha shift nélkül nyomnám.. az utolsó amivel beléptem?) és a zenéket hova mentené akkor? - bár ez hülye kérdés, gondolom olyan lenne mintha két itunes lenne a gépen, akarommondani mintha két külön gépen lenne itunes..
good good
_ak_: milyen notificationbe?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
tudtok valami tevenezos appot ami rendesen mukodik? persze az a lenyeg hogy legyen benne par magyar ado.. spb nekem dog lassu, meg egy perc utan ugrik egyet es olyan lesz a hang mintha a viz alol beszelnenek..
-
rolcsibácsi
őstag
probaltam most letrehozni egy uj apple id-t de barmilyen evet irok be azt mondja hogy nem erem el a minimum korhatart...
1955volt a legutolso...[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
bigdady #25827 üzenetére
hat nemtudom de en csinaltam csak miattad egyet telorol ingyenesen. uk storeral de sztem tokmindegy es ott volt none. biztos h appatoreba mentel be es megprobaltal letolteni egy ingyenest? mert ha a beallitasokba mesz es ott akarsz az appstoreban ujat csinalni akkor ott telleg nincs none..
icecave: net megy wifi modemkent is, nem kell kabel vagy bluetooth.
bluetoot vagy wifi es kabel.. nekem ezek vannak
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
a soundcheck vagy magyarul normalizalas az ipod beallitasoknal mire jo? semmi kulonbseget nem hallottam meg a bekapcsolasanal egy iphonon sem..
-
rolcsibácsi
őstag
behalt a laptopom, igy most nincs mire kotni a telomat, meg mindig nem torrentezik senki iphonenal?
-
rolcsibácsi
őstag
az iad hirdeteseket az appokban hogy lehet kikapcsolni? van pl a led nevu elemlampa es baratnom telojan nincs hirdetes nekem meg van. mindket telo ugyanazon a wifin van es azonos az app verzioja is. gondolom vmi beallitas kerdese..
-
rolcsibácsi
őstag
én ha leszedek valami ilyen albumot amit te is hogy nincs rendesen kitöltve az info a számokhoz akkor azt szoktam csinálni hogy hozzáadás dátuma szerint rakom a zenéket, így könnyen látom mit adtam hozzá legutóbb, vagyis a mappát- az összes zeneszámot kijelölöm, elsőre klikk, majd shiftet nyomva az utolsóra is majd valamelyiken jobbklikk és get info, ott megadom az előadót, albumcímet, és berakok egy borítót és kész is.
Szecsy: 3g-re a 3.1.3, 3gs-re a 4.2.1, i4-re meg 4s-re eddig az 5.0.1
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
nekem nincs vele semmi bajom(csak sikerült
)
[ Szerkesztve ]
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #24699 üzenetére
emailben kaptam számlát egy megvett progiról a vásárlás után két nappal, de abban nem volt benne mind amit megvettem.. (régen pedig az ingyenesekről is küldtek..)
ios5 bug: hiába veszem lejjebb a hangot egyes appokban, hangosak maradnak, csak a némító gomb fogja be a szájukat..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
most megint rányomtam egy játékra ami régebben megvolt ingyenes verzióban, most fizetős és nem írt ki semmit, egy másik ilyennél kiírta hogy ez már megvolt.. ha most fizetek érte ezt hol tudom megnézni?
-
rolcsibácsi
őstag
ranyomtam egy appra ami korabban megvolt, de most fizetoskent szerepel es letoltesnel nem irta ki azt amit szokott hogy ez ingyenes mert mar megvan.. hol lehet megnezni h akkor most fizettem e erte vagy sem?
-
rolcsibácsi
őstag
tok erdekes hogy a baratnom i4s-e elobb felkel a lezart kijelzojebol mint az enyem ha a home gombot nyomom meg ugyanakkor, majd egy masodperccel, ja viszont a power gombot nyomom akkor mindketto egyszerre ter magahoz.. azert hasonlitottam ossze a kettot mert ereztem h az enyem belassult a restore ota ami igy egy hete volt. mindketton 5.0.1van, a kulonbseg annyi a ketto kozott h az ove 16gigas, enyem meg 32, es neki felog van pakolva, nekem meg olyan 23giga zene, meg appok..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #24569 üzenetére
Én megvettem az equ-t és tetszik is, de azért nem használom túl sokat mert a headset nem azt indítja alapból. Jó lenne ha be lehetne állítani.
600forintot egyébként nem ért nekem, de mostmár mindegy.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Torrentre valaki?
az akkukíméléshez: ugye az az egyik legmerítőbb ha be van kapcsolva az automatikus idő mert gps-el követi a telefont, de mit kell kikapcsolni ha nem akarom, a beállítások, általános, idő és dátumnál az automatikust vagy a beállítások, helymeghatározás, rendszerszolgáltatások, időzóna beállítását is elég kikapcsolni? és így elvileg automata is, meg nem is a gps alapján megy nem?
(haszn:11óra31perc, készenlét:14óra33perc- 8 százalék)-elmegy
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #23781 üzenetére
huhh kicsit magas volt mert nem vágtam mi angolul az a spouse
(házastárs) és azt hogy oda mit kell beírni.. (akkor úgy kell hogy nem rá megyek hanem magamra, és házastársként hozzáadom őt, egyébként kipróbáltam megint sirivel, hogy felhívom a barátnőmet, de most rákérdezett hogy hogy hívják, és hogy megjegyezze e ezt..
bnőm neve nikolett szathmári, ezt angolul nem tudtam hogy mennyire fogja érteni, ill minek fogja fel, de miután benne van a telefonkönyvemben, így már felismerte a nevet mikor kérdezte hogy ki a barátnőm ugyh király ez a siri, nem kell ide agyhullámozás[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
esetleg nem torrentezik valaki a telóján?
itt van egy leírás, de kínai nekem, ill nem pontosan van leírva hogy mit is kell csinálni.. letöltöttem a filer-t (más nem jó?) megvan a torrent file is, de mit csináljak vele?, mit másoljak be a torrific.com-ba? esetleg valami könnyebb megoldás jb nélkül?bnőmegadáshoz- na jó rávenném magam, de nekem nincs ilyen anya apa stb..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
nem tudja valaki hogy siri-ben hogy lehet beállítani hogy ki a barátnőm? mert mondom neki hívd a barátnőmet, erre valami más csajt hív..
elég ciki tud lenni..
és nincs rá mód jb nélkül hogy rezegjen a bill ha nyomogatom?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
sgs2-m miatt le voltam maradva pár oldalról gondolom, de nem olvastam általános hibákról az i4s-nél.. vannak ilyenek? csak mert valaki említette h vannak, csak azt nem hogy mk azok, a sajátommal egyelőre semmi gond, ahogy a bnőmével sem.. mondjuk az övé jobban merül mert frissített ios5 ről és nem restore-t nyomott ahogy én..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Cybertrone #23684 üzenetére
nezd safaribol..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
FefeeX #23252 üzenetére
ezt meg hogy érted hogy androidra sem? arra már van normális flash, annyi volt ez a mostani hír hogy már nem fejlesztik tovább..
valaki összeszedné nekem az összes dolgot hogy mit érdemes kikapcsolni hogy kíméljem az akkut? mert már párszor végmentem a beállításokon és nagyjából mindent megcsináltam amit lehet, de lehet valamit elfelejtek vagy nem is gondolok rá.
2 óra 15 perc a használatm 3óra 40 a készenlét és 77 százalékon van, pedig csak zenét hallgattam semmi mást.. nagyjából az összes figyelmeztetést kikapcsoltam, nem fut a multitask baron semmi.. i4 mintha jobban birta volnaaz számít valamit hogy nem sima restoret nyomtam hanem updatet a telón és így lett 5 ből 5.0.1? kéne egy restore és tisztán indulni?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #23174 üzenetére
fel volt oldva
magatol visszajott appstoreozas kozben..
-
rolcsibácsi
őstag
eltunt az oram es lakat van helyette, mit csinaljak vele h visszajojjon
-
rolcsibácsi
őstag
nekem is merül keményen, de nem panaszkodom hisz csak egy napos, és nyúzom is rendesen. usage: 3 hours 24 minutes, Standby 4hours. 15% (reggel nyolc óta)
egyébként nekem be van kapcsolva minden, siritől elkezdve az összes (35) app pusholhat ha akar meg nézheti tőlem azt is h hol vagyok stb. (5.0.1)bling: boldog szülinapot
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Megvettem én is az equ-t. Egyelőre csak ugrál az üzenet hogy nincs zene. Csak hőmérséklet gomb segít, meg mindjárt pár giga zene
-
rolcsibácsi
őstag
ma reggelre rendeltem egy 32es fehér i4st, fél órával előbb odamentem mint ahogy kaptam az időpontot (reggel 8 nyitás), elsőnek mentem be és vettem meg, kb 20an álltak mögöttem a regent streeten, ma volt az első nap hogy az appletől is lehetett venni telót nem előfizetéssel ugyh olyan launch érzés volt ott várni a nyitást
bemegyek, kb 5 emberen keresztül vezettek el ahhoz a csávóhoz aki végül kiszolgált, mindenki szuperkedves volt..
ilyen téglába épített iphonokkal megy az egész (abba is dugta a bankkártyámat, tök profi volt minden), előszöt kérték a nevemet hogy volt e foglalásom, ipadba írták a nevem és szerencsére meg is találták, hát a foglalás amúgy nem volt egyszerű, 16 gigásat akartam de 2 perc után mint elérhetetlen volt az apple oldalán.. ugyh csak 32es jutott.
márcsak a szolgáltatómnál kéne valahogy elintézni hogy erre legyen a biztosításom, ne a galaxyra, nagyon boldog vagyok
(meg éhes, 600font volt, de megérte, max egy hétig nem eszek mindennap a mekiben, egyébként jó hogy kijöttem ide élni, 2 heti fizumból tudtam venni egy független csúcstelót, ugy h ki van fizetve a lakás, meg kajálni is tudok azért.. )
-
rolcsibácsi
őstag
bejartam ma a varost de sehol nem adnak pay as u goban telot...
csak elofizuval, de szerencsere bementem az apple boltba is es azt az infot kaptam hogy ma este 9 kor inditjak el a weben a fuggetlenek ertekesiteset, marmint azt a formajat hogy szemelyesen at lehessen venni es ne varni kelljen egy ket hetet. alig varom a 9orat, na meg azt hogy holnap legyen mar
az sgs2t siman eladtam, bar nem kertem erte tul sokat.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Cybertrone #22450 üzenetére
szerintem van, csak epp nem lehet koztuk manualisan valtani
(pedig jo lenne) -
rolcsibácsi
őstag
iphoneclub.hu/cikk/iphone-4s-vs-samsung-galaxy-s-ii
en irtam
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
alibaba78 #22264 üzenetére
én is fehéret fogok venni, szimplán azért mert feketém már volt és uncsi, a fehér meg tök olyan mintha egy teljesen új teló lenne, és jobban is tetszik, csak régen még nem volt
itt angliában amúgy egy szaros iphone nem számít státuszszimbólumnak, az összes kis hülyegyerektől kezdve a nagymamákig mindenkinek az van, ugyh itt nem lesz tőle hosszabb senkinek(még akkor sem ha fehér)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rachmaninoff #22187 üzenetére
köszi, és grat
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Cybertrone #22175 üzenetére
elég részletesen leírtam
, az sem rossz, de több olyan hibája van amivel én nem tudok meglenni
-
rolcsibácsi
őstag
bocs de ez már a 3. nap offom ugyh szétuntam az agyam. pénteken akarok venni egy i4s-t az sgs2 helyett ugyh magamat is meggyőzve csináltam egy kis tesztet:
I4S vs SGS2