- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga #2796 üzenetére
Csiga!
Ezzel sikerült. Most már csak azt mondja meg valaki, hogy a snowbreeze-vel létrehozott IPSW file-t hogyan tudom a telefonra tenni? Mert az Itunes nem teszi fel a shift restore-vel.[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
Kommy valami más megoldás kéne mert ez így nem jó. Hiányolt egy dll-t, azt letöltöttem. Utána hiányolja az itunes.exe és az ituneshelper.exe-t. Beraktam az Itunes könyvtárába, de így ius hiányolja. Win7-en próbálom, és volt már kompatibilitás állítása XP módb. Így sem jó. Valami más kéne. Segítsetek kérlek. Előre is köszi.
-
vadászcsiga
félisten
Sztem ne a fixrecoveryt töltsd le hanem a tiny umbrellát, válaszd ki a telefonod és nyomj az exit recoveryre.
Azért gondolom mert ha jól látom a legújabbra akarod frissíteni arra meg nem jó a fixrecovery csak a 4.2.1-et, meg a 4.3-mat ugrasztja ki recoveryből 4.3.3-ra nem jó.[ Szerkesztve ]
-
pingwin92
aktív tag
Na gyerekek!!
Ma este ismét modern combat 2 multi!!!
(úgy kb. 8-9 fele)
Mindenkit várunk sok szeretettel.részletek később...
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
az kérlek szépen a Recovery mód. Töltsd le a fixrecovery nevű programot. Ez kiszedi recovery módból elvileg.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #2787 üzenetére
Köszönöm, akkor nem vadászok apple -t
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #2788 üzenetére
Ultrasn0w nem megy, az 100%, a baseband pedig: 05.15.04
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Már megint én lennék. Hogy a fenébe kell kivenni a telefont DFU módból. Miután sikeresen felment az update, fel akartam tenni a JB-t a shift restore-al, amit a showbreeze csinált. Most ez nem ment fel ugyanarra a hibára hivatkozva mint az előbb, csak más szám a (1604)-ben. Viszont azóta nem tudom DFU-ból kivenni. Most megint ott vagyok ahol az előbb. Hát elég nagy szenvedés ez így, legalábbis nekem. Ismét segítséget kérnék ha lehet és még nem unjátok. Köszi!! -
rolcsibácsi
őstag
iphone 3g legutolso, vagyis a 4.2.1 hez milyen baseband tartozik?
ultrasnow megy ezzel? ettol is fugg hogy mennyiert tudok eladni egyet.. csak info kell nem az hogy mit hogy kell -
törölt tag
Apple által gyártott autós töltő létezik (ha igen, hol lehet beszerezni) ? Mindenhol csak utángyártott vackokat találok
-
Gloob
addikt
válasz
Totheground #2783 üzenetére
Köszi, így most felment az update. Viszont a telefon beragadt DFU módba, és az Itunes nem tudja aktiválni. Most mit kell csinálni, hogy kivegyem, és végre normálisan el lehessen indítani? Köszi előre is, mert így most nagyon használhatatlan. Ha kikapcsolom és utána vissza akkor csak az alma van.
Köszi de végre elindult. Hogy mitől azt nem tudom!![ Szerkesztve ]
-
Gubro
senior tag
Ismet felhivom a figyelmet, hogy az Installous tabutema, az ezzel kapcsolatos hsz-eket toroltem, a temat felhozo kollegat meg figyelmeztetem, legkozelebb nincs kegyelem, ban jar erte.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Újra segítséget szeretnék kérni. Iphone 3GS 16 MB, jelenleg 4.1-es szoft van rajt és JB. Az itunes nem tudja update-elni a telefont. Ezt a hibaüzit adja: The IPhone could not by restored. An unknow error occured (3194). Mi a fene ez? Természetesen a snowbreeze által elkészített IPSW file sem megy rá. De csak simán az Itunes-ből a sima update sem megy. Mit lehet, és kell tenni, hogy update-elni lehessen?[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz
Totheground #2779 üzenetére
Jaja, szebbek lettek szerintem...
-
Totheground
addikt
Itt a fórumon még nem láttam leírva, de van még egy rettentően fontos újítás iOS 5 alatt. Az on/off kapcsolók új design-t kaptak.
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga #2774 üzenetére
Szia
Köszönöm ezt a nagyszerű és főleg magyar leírásra mutató linket.Pont hasonlóra volt szükségem. Az asszony telefonja, és én nem annyira foglalkozom vele, csak ilyen esetekben. Remélem, hogy a módszer megy JB után is. Mint az aláírásból látszik nekem droidom van, ott ez a dolog lényegesen egyszerűbb. Alapból megcsinálja. Mégy egyszer kösz!
-
szandro
senior tag
Sziasztok!
Lenne esetleg olyan iPhone 4 vagy iPad tulajdonos, aki beregisztrálná az Apple ID-m a Find my iPhone-ba?
Megköszönném!
-
manchester85
veterán
-
Totheground
addikt
Igazából az is elég, ha update előtt synceled. Sima update esetén úgysem vesznek el az adatok, ha meg valami beüt és restore van a dologból, akkor a backupból simán vissza lehet állítani mindent.
A gmail/cloud sync azért jó, mert az még egy plusz fokozat, onnan törölni különösen ügyesen lehet csak.
Guide[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
4.3.3-alá létezik valami kézbesítésjelentő cucc?
Ha elküldök sms-t akkor jelezze hogy kézbesítve? (amikor olvassák)
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga #2761 üzenetére
Köszi a választ, de nem lehetne egy kicsit bővebben? Nincs a sz.gépen outlook! Windows live mail van.
-
makaveli666
senior tag
Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Tudnátok mondani egy megbízható oldalt, ahonnan jó áron lehet iPhone 3G hátlapot rendelni + gombot.
Kicsit széttörtem -
Gloob
addikt
Sziasztok
Biztosan volt már róla szó, de azért megkérdezném. Most akarok először szoftot frissíteni. A telefonszámok mentésére és visszarakására mi e legjobb módszer? Nem szeretném az asszony telefonkönyvét elszúrni, mert elég sok és fontos számot tartalmaz. Újra sem szeretné írni í számokat. Szóval mit javasoltok ami tuti biztos? Nem ártana rgy kicsit bőbeszédűbb tanács! Köszi előre is. -
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #2757 üzenetére
Én inkább megvárom, mig kiadják a normális iOS 5 -öt, nem teszek fel ilyen bétákat a telefonra.
Videón megnéztem mit is raktak bele, de addig amig nem lesz normális, használható, maradok a réginél...Őszig még van idejük javitani...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JamesHun #2620 üzenetére
leeht én vagyok vak, vagy még túl új nekem ez a sports tracker, de nem találom az import/export részét
Mit nem lehet ezen megtalálni, nekem elsőre ment. www.sports-tracker.com, dashboard, enter/import new workout, feltöltöd a .gpx fájlt majd megadod az activity type-ot, save.
IOS 5 béta1: azt hiszem megvárom én a következő bétákat hiszen 1 évig akárhányat kipróbálhatok ezzel a regisztrációval mert pont a szifon gördülékenysége veszett el. Nem szeretem ha a telefon alapvető funkciója nem működik, jelen esetben az írás. A többi újítás különben dícséretes, Steve rendesen odatette magát bár sztem volt néhány álmatlan éjszakája hogy mi lesz az ő kis zárt rendszerével.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #2748 üzenetére
Hát ja ha már megszoktál egy appot nehéz másikra átállni, nekem a duma nem fontos viszont a facebook az tényleg jó bár az utóbbi időkben nem jeleníti meg a térképet csak hébe hóba. Írtam a supportnak de fülük botját sem mozgatták. Egy függőleges csik vagy egy betöltetlen kép van a helyén.
Gubro
Ja gondolom hogy 4-esen jobb a helyzet, jó lesz ez csak őszig ki kell várni remélem mindegy egyes hibát pontról pontra kijavítanak.Tényleg ha már a fejlesztőknek ilyen könnyen ölükbe hullt ez az 5-ös fw akkor küldözgessék szorgosan a visszajelzéseket a hibákról, nem ám csak szegény sóvárgó halandóktól gyüjtsék be a pénzt
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #2753 üzenetére
ja tenyleg van ilyen app kilovo sbsettings nelkul is
mar reg volt kiszabaditva a telom..
-
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga #2738 üzenetére
remelem a yahoo-nak fogsz (ok uzemelik a weather appot).
-
Gubro
senior tag
válasz
vadászcsiga #2743 üzenetére
Szerencsere i4-nel nem ilyen rossz a helyzet, bar van meg bug, de nem veszes.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #2746 üzenetére
facebookon is jobb a runkeeper: [link]
csabi:mast nem ismerek,de mibajod vele???
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #2746 üzenetére
SB settingsből nem kérek, már nem tetszik.. más megoldás?
-
rolcsibácsi
őstag
sulioldal a szar
csiga: tudom hogy beta, de akkoris kiprobalnam
ill kiprobaltam mar csak regisztracio nelkul, de ugy meg multitask se volt..
most hazafele ment a runkeeper is meg a sportstracker is. lehet hogy bezavartak egymasnak vagy nemtudom de az ut vegen visszadobott par szaz metert hogy szerinte ott a vege.. igy az ugrasnal a runkeeperben 60 al mentem szerinte ott ahol igazabol nem is jartam de max 40volt az, a sportstracker meg ilyet is kiirt: [link]
hogy lehet mar az atlagom nagyobb mint a max sebessegem?amuhy szar hogy nem beszel
ugyh amig nem probalod ki es irsz nekik addig nekem marad a runkeeper. ja a masik az az hogy itt ugye ki van rakva alairasnak a runkeeperes profilom, a masiknal sajna nem talaltam ilyet, csak ugy lehet megnezni ha belepek, ill persze facebookon, de azt mindketto tudja
csabi: jailbreak- sbsettings- remove backgrounds plugin
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Milyen megoldást ajánlotok arra, hogy pl ha fut a háttérben 15progi, akkor egy gombnyomásra kilehessen lépni mindenből?
-
Sziasztok! Van egy sulifórumunk és sem iPhone 4-ről, sem iPad 2-ről nem tudok a hozzászólásoknál beírni, mert hiába kopogtatom a szövegdobozt nem ugrik fel a billentyűzet, csak az oldal lesz nagyobb, kisebb. Próbáltam a Safarival és az Atomic-kal, de egyiknél sem megy. Itt a PH-n viszont megy mindkettőről. Ez a készülék, a böngésző vagy a sulioldal hibája? Vagy a billentyűzetet elő lehet varázsolni valamilyen gombnyomással?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #2741 üzenetére
Beruháztam Kommynál
Annyira ne sajnáld persze tudom hogy kipróbálnád te is de erősen béta ez még. Baromira melegszik az egész telefon meg nagyon akad, az akksirol nem is beszélve pillanatok alatt lemerül. Nagyon gondolkodom hogy visszamegyek 4.2.1-re. A billentyűzet is kész van konkrétan nem lehet eltüntetni a felajánlott szavakat. Zoom hol működik hol nem írni elég kinszenvedés. Gáz.
Persze senki nem mondta hogy minden fasza lesz hiszen ez egy béta fw. Adok még neki egy napot aztán meglátom.Ja Safari csiga lassú, csomó program nem kompatibilis pl. a még ki sem próbált Sports trackerben nem működik a beállítások gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Vennék használt 3GS 16-os iPhone-t, tud valaki megbízható forrásból származót?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #2740 üzenetére
nem sajna..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #2739 üzenetére
Igen. Neked is?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #2738 üzenetére
neked is regelve van az udid-ed?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #2737 üzenetére
Igen a widgetre gondolok. Holnap írok nekeik...kapjanak már magukhoz
-
Csabee.
nagyúr
válasz
vadászcsiga #2735 üzenetére
Cseréld le a gyári programot más időjárás jelentőre
Ozone network sokkal jobb.
-
vadászcsiga
félisten
Nem lehet valahogy ezt a szerencsétlen gyári weather alkalmazást kijavítani hogy ne Debreczin meg Szorpron néven hívja szerett városainkat? Rohadtul sérti a nemzeti büszkeségemet. Vagy legalább át lehetne állítani a forrást ahonnan az infót szedi.
-
Kommy
veterán
Erre gondoltam: Wi-Fi Sync 2.0 beta
Ezt énis hallottam, kitudja az Apple mióta dolgozott rajta.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Én az elég régóta létező cydiás wi-fi sincről beszélek, amit eredetileg az appstoreba szántak, de nem fogadták be. A gépedre pedig a getwifisync.com-ról telepíted az appot, párosítja a telefont a gépeddel és mehet a sync ituneson.
Hozzáteszem, éppen pert fontolgat az a fejlesztő, aki már egy évvel ezelőtt szerette volna látni a telefonon, de most kiadták az 5.0-val.
[ Szerkesztve ]
-
csokimikulas
tag
Jatszik valaki a dream:scape-el? Ha igen, elmondana nekem, hogyan tudok felszedni dolgokat? Biztos hianyos az angolom, vagy bena vagyok, de megtalaltam pl. egy kulcsot, csak nem tudom felszedni.
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Használ valaki wi-fi syncet? Én használnék, de nem működik
Ahogy elindítom a telefonon, rögtön kilép, a gépen pedig hibaüzenetet kapok.
-
P00By
nagyúr
Üdv! Biztos számtalanszor elhangzott a kérdés...(
)
Szóval vettem egy új szifont, amihez át kellet mennem másik szolgáltatóhoz(számhordozás). Édesapámmal is ez volt a helyzet pár hete és neki a regisztráció után nem rakta át az összes alkalmazást, de amit átrakott az is "üresen"(mentések nem voltak meg). Hogyan tudom elérni, h mindent, mentéssekkel együtt átszinkronizáljon? -
kispéé
senior tag
válasz
manchester85 #2709 üzenetére
Köszi! Úgy tűnik egy pixel megjavult
Nem is gondoltam, hogy tecsőn is vannak ilyenek -
Sziasztok! Egy iPhone 4-nek és egy iPad 2-nek bluetoothon keresztül kéne látnia egymást? Már egy negyed órája megy mindkét gépen a keresés, de semmi.
-
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Iphone 3GS jelenlegi szoft verziója v 4.1. Érdemes rátenni a legújabb v 4.3.3-as szoft-ot? Van gondolom már tapasztalat ezzel kapcsolatban. Javít a telefon használhatóságán, esetleg a gyorsaságán, vagy netalán ront rajt valamit? Egy másik dolog pedig, hogy ha cserélem a szoftot, akkor előtte az Itunessel egy szinkront kell csinálni, és utána az új szoft telepítése után ismét szink. Így nem vesznek el a dolgok? Vagy hogyan kell ezt tulajdonképpen megoldani? Egy fontos infó még: a jelenlegi JB-s és az újat is meg akarom csinálni JB-snek. -
hemaka
nagyúr
válasz
FuRiONight #2719 üzenetére
Dugd rá a telót, majd az itunes-ban a telefonra jobb klikk és transfer purchases.
Ez az egy ötletem van. -
FuRiONight
addikt
Egy kis help kéne.
Szóval meglett az iphone 4, raktam fel programot, filmet, zenét stb. Tegnap újratelepítettem a windows és az itunes nem lát semmilyen alkamazást a telefonon olyan mintha szűz volna még. Nincs kedvem az egészet újrarakni, sync is volt de semmi változás.
-
chevyfan
tag
köszi mindenkinek a segítséget!
-
hemaka
nagyúr
-
Solar_Wind
senior tag
iTunes 10.3.1 telepítése error message-el elszáll. Valami tipp esetleg?
-
RumiTT
tag
A google maps a beépített gps el dolgozik?
Nekem nagyon szarakodik, wifi nélkül csak kockákban mutatja a helyemet, térképet nem tölt nagyon. -
<NewL>
addikt
esetleg valakit nem érdekelne egy új fehér Ozaki iCoat tok 4eshez?
2K szállítással.
tudom, hogy nem ez a hirdetés helye, de hátha pont valakinek egy ilyen az álmavágya
és nem veszi észre az aprók között
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga #2704 üzenetére
Ilyen programot nem tudok, vagy az van, hogy a safariban mindig a gmail oldalon lépsz be, vagy settings - general - és rakj zárkódot az iPhone-ra.
(B)kispéé(/B): keress az app store-ben flash, light szóra világítós programot, amiben beállítod, hogy az egész kijelző egy színű legyen, pl. fehér, és akkor meg tudod nézni. Vagy világos helyen fotózz le egy teljesen fehér felületet.
-
kispéé
senior tag
Ebben valaki tudna segíteni?
-
Sziasztok!
Mi frissült a mai iTunes.ban?Üdv.
-
vadászcsiga
félisten
Egy jó note appot keresek ami jelszavazható és a Gmail-el szinkronizalhato (másra nem biznám a titkaimat), a gyári is jó lenne ha lenne rajta lakat. Tud valaki ilyet?
-
Kommy
veterán
válasz
chevyfan #2698 üzenetére
persze, ha nem ugyan azona néven csináltad meg a telefont mint a régi volt, mivel ekkor felülírta a backupot.
Ha más a neve akkor telefonon iTUnes-ban jobb klikk és Restore from backup, de ekkor amit eddig csináltál vele az elveszik.
vagy pedig, jb és kiszedni a játékokból a mentéseket és belerakni az újba.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
hogy én mennyire utállom a mobil verziós oldalakat.......
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával