Hirdetés
Aktív témák
-
Kommy
veterán
Szerintem a szolgáltató frissítés (carrier update), miatt lett jó 4.3.2 alatt. Mivel szerintem azóta frissítve lett, ez ellenőrizhető a setings/general/about/carrier ezt nézzétek meg mivan odaírva, vodafon xx. Ha minden igaz akinél nem megy tehát failed-et ír annak régebbi van mint amin megy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Újabb fejlemény Callcounter 3 ügyben. Direkt figyelem, az van, hogy ha a hivott fél teszi le, akkor egyből nem adja hozzá a számlálóhoz,hanem kb. 2 perc múlva újra megnéztem (közben volt ugye power gombos lezárás-feloldás), és már hozzá is adta az előző beszélgetést.
Tehát számolja, csak nem adja hozzá rögtön. Ez is jobb, mint a semmi.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
rolcsibácsi
őstag
mar melyik macbook pro? mert ha vateran nezed ott lehet h akad olyan ami 13cm vastag ezer eves, es 150ert adjak. de a legujabb macbook pro ujan kb 400korul kezdodik.. annyiert viszont mar egy fasza gamer laptopot kapni ami vasban odaveri lazan a macbookot.. persze ezt a hp-t nem ismerem. de nemtudom mi szamit hasonlo kategorianak nalad. en a videokartyat nezem meg a procit..
netradio: tunein
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
azért még mindig szívesebben vennék akár egy ilyet
és még maradna 200000am
az meg nemtom mit jelent hogy "elromlik", nekem lassan egy 4 éves acerem van, ezt annó 150ért vettem és akkor még király volt. ati radeon x1600-128megás videókártya, 1,6 gigahz dual core 15,4 kijelző.. sztem ma is megállja a helyét.. s semmi baja azon kívül hogy elavult.. pedig nem kímélem. mindig hozom magammal a melóba bringával, a hátamon zötykölődik minden nap 2x 8 kilómétert[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem is i7-es HP-m van noti fronton (HP EliteBook 2540p), ami vasban és árban a 15"-os MacBook Pro-hoz közelít, bár a HP-ben SSD van, emiatt kicsit drágább, tömegben meg a 13"-assal van pariban. Gondolkodóba is estem kicsit, de mivel egyik céges szoftverünk se fut OS X-en, nem volt kérdés, hogy HP lesz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
manchester85
veterán
Mert az Apple évente egy készüléket ad ki, és az előlapja gyakorlatilag a bevezetés óta ugyanúgy néz ki, tehát több, mint 4 éve. Egyébként ezzel nincs is semmi gond, nem is szabadna nagyon design-ban változtatni, főleg nem kéne 20 féle telefonnak 20 féle kasznit adni olyan műszaki eszközöknél, amiknek gyakorlatilag elég lenne egy üveglapból állniuk. Szóval az iPhone design terén egy tökéletes eszköz szerintem, nálam egyik modell sem volt melléfogás. (Az i4 design-ja nálam gyakorlatilag a tökéletesség határát súrolja) Az iPhone design-ja, anyaghasználata pont egy olyan szempont, amiben érinthetetlen maradhat sokáig, hisz egy formavilág évenkénti tökéletesítésébe nem szólhatnak bele olyan cégek, akik számos modellt dobnak piacra minden évben, ráadásul nem a világ egyik leggazdagabb vállalatai és nem csak a felső kategóriában gondolkoznak.
i6 Silver
-
Kashim
őstag
Fogalmam nincs mióta vannak, 2x volt jailbreak a telómon. Egyébként nem arcpirító nyúlásról beszélek, de mégis kicsit másra számítottam, mondjuk az is biztos hogy nehéz már újjal előrukkolni ilyen téren. Csak egy Apple-től mégis valami egyedibbet vár az ember.
Legnagyobb pozitívum a mai nappal kapcsolatban, hogy 30 dolcsiért végre jön a Lion jövő hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
nade a dev acc letrehozasnal nem kert sehol manit, szoval mindenki aki fejleszto lett az kifizette a 100dodot?.. akkor inkabb hagyom..
mas: ugye nemsoka megyek angliaba- kene valami offline map mert ott kb ipodnak fogom hasznalni, de a maps enhancer cydiabol nem mukodik sajnos, navi progikat nem akarok felrakni, ill ha tud valaki vmi ingyeneset amiben benne van anglia akkor szoljon.
ugye itthon van ilyen budapest nevu app amiben offline terkep van (igaz eleg gagyi) igy gondolom londonrol is van hasonlo, csak nem a magyar storeban. ha kimegyek szeretnem majd az ottani storet hasznalni, nincs lehetoseg orszagot cserelni az accountomban? bankkartya nelkul! koszi
mindegy, talaltam a magyar storeban is par offline london terkepet
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ok. Más fórumon láttam, amit gondolom mindeki látogat innen is...Ettől még az is egy kis közösség, ahogy ez is.
(#2471) rolcsibácsi:
Valami nagyon nem okés ezzel az optikával...Az hogy elmászott a fejed, egy dolog, de olyan szemcsés a kép, hogy ilyen szar minőségű fotót még nem láttam amit i4-el lőttek. Sokat használtam én is HDR-t, de sosem volt ilyen "szellemkép" problémám.
Ez is valami egyedi gond lehet.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
manchester85
veterán
Kösz, ja ezt én basztam el. (Viszont öröm az ürömben, hogy eredetileg úgy terveztem, hogy márciusban aláír, én meg megkapom a végre függetleníthető 4-et. Az új felállás most már az, hogy az 5-öt kapom meg, hisz az is függetleníthető lesz. )
Más kérdés, hogy mind2 az enyém lehetett volna. De hát franc gondolta ezt...
i6 Silver
-
nagyúr
-
nagyúr
Én csak örülnék, ha ez így lenne, de akkor azt mivel magyarázod, hogy ha nem használom egy hétig a mobilnetet, akkor is pár mega forgalmam keletkezik pluszban? Félre ne érts, nem kötekedek, csak jólenne kideríteni, mi is ilyenkor a helyzet. Nekem mindegy, van előfizetésemben net is, de akinek nincs, vagy csak minimális, annak nagyon nem mindegy. Valamint ha lock-olt állapotban is wifin jön a "cucc", akkor miért van a cydia-ban külön tweek arra, hogy lockolt állapotban se jöjjön le a wifiről,hanem tartsa magát rajta?
-
nagyúr
A cellular data-t kapcsoltad ki, vagy csak a 3G-t? Ha az elsőt, tényleg nem használhat mobilnetet, de lehet, hogy azért "néha felnéz" wifivel is lockolt állapotban, néha meg mobilneten. Az is lehet, hogy ahogyan feloldáskor fél mp alatt vált wifire, mikor lezárod, később vált mobilnetre. Mindegy is, ötletem sok van, csak épp az agyszüleményeimből nem tudjuk meg, mi az igazság.
-
nagyúr
Nice try
Lehet azért nem karcolódik, mert nekem csak a kijelzőn van, hátul egy sima TheLuckyLabs matrica: [link] Bocs, aki már sokadszor látja. Mellesleg hogy is karcolódna, grafikus vagyok, nem ketrecharcos
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Az ikiegeszitok.hu-t senkinek nem ajánlom. Rendeltem tőlük egy tokot házhozszállítással, utánvétellel, de egy bumper érkezett. Közölték velem, hogy adjam postára, és küldik az eredetileg megrendelt terméket. Megmondtam nekik, hogy hagyjanak békén, nem azért fizettem a házhozszállításért, hogy a postára kelljen rohangálnom. Végül csomagcserés futárszolgálattal megkaptam a megrendelt tokot, és leadtam az általuk tévesen kiszállított bumpert. Ez nekem újabb 1000ft-omba került, mert ennyit kóstált, hogy a futár visszavigye a bumpert. Erről egyébként szintén senkitől nem kaptam felvilágosítást, csak utólag derült ki. Miután felhívtam az üzletvezetőt, még volt pofája közölni, hogy szerintük gálánsak voltak, amiért a 2. kiszállítást ők állták, és nekem csak a visszaküldést kellett finanszíroznom, ami mellesleg 100%-ban az ő hibájuk. Ja nem, hibáztam én is: hagytam elmenni a futárt az első termék átvételekor, és nem boncoltam fele a szeme előtt, hogy nem egy doboz gyufa lesz-e benne. Ja, egyébként egy mérhetetlenül buta picsa intézi az egészet, mindenki ennek fényében rendeljen onnan...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest