Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz Mela Kehes #6449 üzenetére
Lock Pro feat chain. 2 euro alatt megkapod az "osanba,tescoba"
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Möhe
addikt
add az asszonynak a tárcádat,kaja nem lesz otthon,de ruha az doszta
-
Mela Kehes
Topikgazda
Köszönöm az ötleteket, tudtam, hogy számíthatok rátok.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
Na még egy ok, hogy lefrissítsem 6-os szoftra az i4-emet. Tegnap este iPaden próbálgattam ezeket a programokat, most gondoltam megveszem, erre csak 6-oson megy. (iPaden az van) kicsit hülyén néznék ki, ha húzóckodásnál a derekamon lógna az iPad.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
BossBoss
őstag
Jó választás! Remek kis programok. Naponta használom őket. Az elején nagyon könnyűek a feladatok de kb 3 hét után már rendesen megdolgoztat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #6454 üzenetére
Lefrissitetted? Downdate?
-
Vasinger!
nagyúr
Tudtok olyan szókeresőt mint droidion. Appatore kidobott egyet de az elég gagyi meg fizetős meg online.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #6459 üzenetére
Lefelé nem tudom hogy lehet frissíteni. Esetleg fel.
Amúgy van FMA-n vmi golfos cucc 240ért.
Vasinger!: Amit Ragnar95 linkelt szókereső, az teljesen ugyanaz, mint androidon, ráadásul platformfüggetlen. Tehát ha játszol, ugyanúgy androidos és iOS felhasználókkal együtt tolod.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bull84ghia #6462 üzenetére
Jah, 4200 körül van a pontom. Bár én megvárom a 7000pontot és Amazon $25 lesz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bull84ghia #6464 üzenetére
Kindle-t igen.
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #6465 üzenetére
Meg lomokat is (DVD, BD, könyvek). Sőt, néha el-elcsípni az angol/német amazonon olyan elektronikai terméket ,amit szállítanak felénk. Nekem például egy fényképezőm az angol amazonról lett véve.
Tudom, nem vág ide, ez esetben az amerikai amazonról van szó, az meg nem szállít erre fényképezőt
-
Tibee86
nagyúr
Összejött az idei első gift card-ra való, erre meg fél órája már azzal szivat, hogy "nem lehet kapcsolódni az iTunes Store áruházhoz"...
Valaki meg tudja mondani, hogy mennyi helyet foglal az IGO miután települt?(HU&RO)
-
Deion Branch
tag
iOS-ra van hasonló app mint androidra a PianistHD?
Olyanra gondolok ami zongora, és mutatja hogyan kell eljátszani egy darabot. Itt egy vidi róla: Pianist[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ma három app volt FMA-n! Érdemes felnézni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
válasz vadászcsiga #6472 üzenetére
Nekem ezeket adta: Spider Dolitare, Crime Inc. HD = 80 kredit, Mini golf MatchUp=240 kredit. Szum=400 kredit.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #6472 üzenetére
iPaden nekem sincs, iPhone-on a golfos volt, de nem adta meg érte
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Sziasztok!
Írtam egy kis összefoglalót a topikhoz, mielőtt bekerülne ide 0. hsznak, szeretném ha ti is véleményeznétek, és leírnátok, hogy miket látnátok szívesen az irományban. Mi az amit rosszul írtam vagy kihagytam.
Köszi a segítséget.
[link]Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
szabopali
aktív tag
Szeretném kérni a segítségeteket. Olyan appot keresek amelyet(eket) project munkáimhoz szeretnék használni PC vs iPhone-iPad kombóval. A lényege, hogy a napközben PC- re vitt gondolatok, szerződések, tervezetek, kontaktok (régiek ujjak) stb. szinkronizálhatóak legyenek akár oda vissza viszonylatban is.Project manager appokat természetesen találtam nem is keveset. mivel fizetős appokról van szó mielőtt megvenném, gondoltam megkérdezem a véleményeteket. Várom válaszotokat amit előre is köszönök, addig is turkálok az app storban.
szabopali
-
szabopali
aktív tag
Megnéztem az oldalukat,Itt Mac-OS appokat látok. A PC sajnos nem kikerülhető. Outlookot használok jelenleg, ezt a folyamatot szeretném upgradelni, de nem zárkózom el egy új programcsomag használásától sem, a lényeg továbbra is az átjárhatóság a pc és az iPad között. Most éppen új projectbe kezdek és azt már ezzel a megoldással kezdeném.
szabopali
-
bobooo
addikt
160 kredites app az fma-n!
-
index31
tag
Az AppNana-tól ma jött meg a kis 10 $-os iTunes Gift Card.
-
Ragnar95
félisten
-
index31
tag
Srácok nee... A kép valódi természetesen az e-mail cím, a név és a kód hátralévő része az ki van takarva.
Kb 3-hét alatt jött össze úgy, hogy nincs alattam regisztrálva senki.
-
-
vadászcsiga
félisten
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #6496 üzenetére
köszi srácok
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
index31
tag
Talán egy kis trükk még a mai napra. Vegyünk egy IPhone 4S-t de végülis lehet 4 vagy 3GS is. Amennyiben egy erőforrásigényesebb játékot futattunk akár a Real Racing 3-at és szeretnénk ha egy picit smooth-abb legyen akkor a háttérben fusson a Telefon alkalmazás és a Beállítások app is. Tehát a játék előtt a telefon ikon klikk, majd kilép és a beállítások ikon klikk utána kilép és úgy a Real Racing 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest