Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Nem ide
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #5052 üzenetére
Dehülye vagy, atyaég! -
Ragnar95
félisten
Akkor valami szakmai téma
Real Racing 3-ról, illetve Infinity Blade Dungeonsról még mindig semmi hír megjelenési dátum tekintetében?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
válasz vadászcsiga #5052 üzenetére
off ba tettem, mert amit offba szerettem volna írni azt ide írtam véletlenül nem offba, de átírtam offba, hogy ne zavarjon onba , hogy én offba írtam egy olyat ami nem ide való , hanem az offba.
-
ubid
senior tag
Freeappslotsal vigyazzatok. Valamit lett vele mert fullra megolte az ipadet. Minden lehett csinalni az oldalon, porgetni meg minden, de kilepni belole mar nem. Semmire sem reagalt. Sem a lezaro gomb..semmi. Csak kikapcsolni tudtam...
-.-
-
ronda
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalta más is, hogy a legutóbbi frissítés óta a procam csak akkor megy, ha be van kapcsolva a mobilnet? Mobilnet nélkül a kezdőképernyő után egy pillanatra megjelenik, aztán ki is lép."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
Keksz
senior tag
iphone/ipad videólejátszók, UPnP oldalról nézve...
)Vélemény, teszt, stb( -
Xero
nagyúr
válasz Totheground #5083 üzenetére
Ő a következtetésem alapján még érettségire készül.
-
ubid
senior tag
Jött FMA-ra egy 320 kredites app. megörültem.. erre fizetős ... :@
-.-
-
ubid
senior tag
ArkMC -t valaki próbálta már NAS-ról való videólejátszására ( nem csak MP4 formátumba)
-.-
-
ubid
senior tag
Egyszerűen nem találok olyan lejátszót, ami akár távolról is tudna kapcsolódni a NAS-ra ami otthon van és lejátszaná a videókat.
a lényeg a távolságon van.
H otthon vagyok természetesen sok látja a filmeket meg mindent.
de távolról már nem.sőtt legtöbbe be se lehet írni szerver elérhetőségét.
-.-
-
ittakary
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #5090 üzenetére
A sima Angry Birds Rio is ingyenes, tehát az iPhone-os verzió
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sirszevenap
addikt
válasz Ragnar95 #5091 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor:
Ma megjelent a Temple Run 2 és ingyenes is! Aki még nem tudná.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Tibee86
nagyúr
Gondolom nem lehet, de azért megkérdezem, hogy a Due-hoz nem lehet valahogy hangokat hozzáadni? Mert egyszerűen hülyét kapok a gyáriaktól.
-
nullzero
tag
Leszedte valaki az FMA-ról a fizetős appot?
Érdemes? Mert gyakorlatilag nem nyerek vele semmit.
Ha jó, leszedem, amúgy nem szenvedek vele. iTunes pénzt meg amúgy sem szívesen cserélek FMA pontra. -
vans?
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
Másnál is akad i4-en a Temple Run 2?
-
Mela Kehes
Topikgazda
Juhé, jött egy 82 kredites app!
Hogy tudok ennek most örülni."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
ubid
senior tag
válasz Mela Kehes #5099 üzenetére
jé egy hét után képesek voltak adni 82 kreditet. hát ez felemelő!...
-.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest